1crazygirl8
1crazygirl8
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

Dobry. :and:

1.Was tez rodzice zaganiają do nauki?
2.Jak dostaniecie '1' to dawaja Wam szlaban na cos?
3.Jesli sie nie uczycie to dlaczego?
4.Jaki jest u Was w klasie najlepszy sposob na przelozenie ktk/spr na inny termin?

Dziekuje. :and:

PioterJay
PioterJay
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Was tez rodzice zaganiają do nauki? 2.Jak dostaniecie '1' to dawaja Wam szlaban na cos? 3.Jesli sie nie uczycie to dlaczego? 4.Jaki jest u Was w klasie najlepszy sposob na przelozenie ktk/spr na inny termin?

mam to juz w pewnym stopniu za soba :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: piórniczki

tylko z kucykiem :ziober2:
xXx0Asiunia0xXx
xXx0Asiunia0xXx
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Was tez rodzice zaganiają do nauki? 2.Jak dostaniecie '1' to dawaja Wam szlaban na cos? 3.Jesli sie nie uczycie to dlaczego? 4.Jaki jest u Was w klasie najlepszy sposob na przelozenie ktk/spr na inny termin?

Czasami =]
raczej nie
Brak chęci
Wyprosić da się wszystko =D
Beata2090
Beata2090
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

1.nie.
2.nigdy tak nie robią bo widzą że przez coś takiego będzie jeszcze gorzej .
3.jak to sie mowi ,,nie chce mi sie,, ale niestety troche trzeba się uczyć :and:
4.dajemy ,,łapówki,, w postaci czekolady :ninja:
Ader
Ader
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Was tez rodzice zaganiają do nauki?

nie poza tym mam to za sobą :>

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dostaniecie '1' to dawaja Wam szlaban na cos?

nigdy tak nie mmiałem

Konto usunięte
Konto usunięte: Jesli sie nie uczycie to dlaczego?

lenistwo, nic więcej.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaki jest u Was w klasie najlepszy sposob na przelozenie ktk/spr na inny termin?

zawsze się znajdzie jakiś powód do przełożenia. Zazwyczaj mówiliśmy, że było dużo nauki na inne przedmioty :tak:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

tylko mówią że powinienem sie uczyć

Konto usunięte
Konto usunięte: 2.Jak dostaniecie '1' to dawaja Wam szlaban na cos?

nie

Konto usunięte
Konto usunięte: 3.Jesli sie nie uczycie to dlaczego?

zapamiętuje z lekcji

Konto usunięte
Konto usunięte: 4.Jaki jest u Was w klasie najlepszy sposob na przelozenie ktk/spr na inny termin?

epidemia
...Ignorance is bliss...
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

nie
nie
ja sie zawsze ucze,a gorsze oceny wynikają z niezrozumienia tematu lub wygórowanych wymagań nauczycieli :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: 4.Jaki jest u Was w klasie najlepszy sposob na przelozenie ktk/spr na inny termin?

błagamy po prostu :mrgreen:
DominiczkaB
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 18
DominiczkaB
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

1. Nie.
2. Po pierwsze: nie zdarzają mi się jedynki, po drugie: nigdy nie miałam szlabanu.
3. Bo mi się nie chce.
4. Nie mamy kartkówek, sprawdziany raz na ruski rok.

Don't take life too seriously, you'll never get out alive.

skiba90sdz
skiba90sdz
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

1-kiedys tak teraz juz nie
2- nie bo i tak bym go nie spełnila
3-a po co??
4-dobre zagadanie nauczyciela ze np. cała klasa zapomniala i sie nie nauczyła
foccowme
foccowme
  21 Agosto 2008

zawsze dostawałam dobre i b.dobre oceny, zawsze miałam świadectwo z wyróznieniem więc nie było takiej potrzeby by mnie gonic do nauki czy dawać szlaban
moja najgorsza ocena to jest 2 i to na studiach a nie wcale w gimn. czy liceum

7Luker7
7Luker7
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

1. Nie.
2. Mój ojciec nie wie jakie mam oceny. :and:
3. Po co mam się uczyć czegoś z czym nie będę miał do czynienia w przyszłości. -.- Poza tym poziom jest beznadziejnie niski, nie uczę się nawet na większość egzaminów.
4. Nie mam kartkówek.
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

tak.
nie.
bo są ciekawsze rzeczy do roboty.
hmm kupienie nauczycielowi prezentu [czekoladek itp. ;D], zrobienie kawki i podlizywanie się . xD
vToTylkoJav
vToTylkoJav
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

1. tak
2. w gimnazjum dawali mi szlabany... w liceum twierdza ze juz mi nic nie pomoze... tylko kaza mi sie wiecej uczyc
3. bo po co? w gimnazjum to w domu uczylam sie tylko z biologi... a z reszty na przerwach pomiedzy lekcjami w szkole
4."mamy milion kartkowek z innych przedmiotow" ; "beda same 1 i 2 bo sie uczylismy na kartkowke z (np) biologi"
123sylwia
123sylwia
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

na pewno nie!!jeszcze by tego brakowało!!!
kkkasiunia1988
kkkasiunia1988
  21 Agosto 2008
Konto usunięte

nigdy mnie nie gonili, zawsze lubilam sie uczyc...
jakos nie mialam problemu z nauka...

Konto usunięte

nigdy.
ucze sie dla siebie a nie dla nich...
nigdy w zyciu nic nie powiedzieli na slabsza ocene...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.