Witam
Czy moze mi ktos powiedziec jak wyglada sytuacja ubiegania sie o odszkodowanie ?? Wczoraj mialem maly wypadek ... dzwonilem do szkoly ale oni nic nie wiedza bo pani zajmujaca sie tym bedzie za 2 tyg ...
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
8 Julio 2009
Konto usunięte: Czy moze mi ktos powiedziec jak wyglada sytuacja ubiegania sie o odszkodowanie ??
no jak to, pełno kwitologi jak zawsze
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
UkolyszMnieDoSnu
8 Julio 2009
Konto usunięte: Czy moze mi ktos powiedziec jak wyglada sytuacja ubiegania sie o odszkodowanie ??
musisz mieć te wszystkie papiery od lekarza i napisać jakiś wniosek czy coś
ale nic więcej nie pamiętam.
starać się opłaca. ja za złamany na wfie palec dostałam ponad 5 stów
ToMoJnIcKxDD
8 Julio 2009
A Jak Stanie Mi Się Coś W Wakacje To Obejmuje To Ubezpieczenie Ze Szkoły I Czy Jest Takie Samo ? .. I W Ciągu Ilu dni Musze Iść Z Tymi Papierami Do Lekarza ? : ::
powerorginal
8 Julio 2009
Konto usunięte: starać się opłaca. ja za złamany na wfie palec dostałam ponad 5 stów
ja to zrobilem przy pracy ... stracilem kawalek palca bede sie staral
Konto usunięte: A Jak Stanie Mi Się Coś W Wakacje To Obejmuje To Ubezpieczenie Ze Szkoły
tak .. ja to zrobilem wczoraj .... tyle ze dzwonilem dzis do mojej szkoly i pani zajmujaca sie ubezpieczeniami ma wolne 2 tyg ....