ktore jest według was lepsze??
lista tematów
Liceum profilowanie, czy technikum?? strona 1 z 3
Technikum jest lepsze ;) ja wybrałem sie do budowlanego do klasy z architektowniem i mi sie podoba , nie zamienił bym sie^^
Nom tak, ale tam gdzie ja sie wybieram, sa tylko dwa profle typowo dziewczece ;))
no i ten dodatkowy jeden rok mnie troche przeraza bo mimow wszystko, zeby znalezc dobra prace bede musiała i tak pojsc na studia
byłem w LO informatycznym i gdybym poszedł nawet do Technikum Informatycznego nic by mi to nie dało w znalezieniu pracy

jak patrzę się na oferty pracy to tylko zatrudniają po szkole wyższej albo studentów informatyki , ale wiadomo jeżeli masz talent do pisania stron czy tam programowania to wykształcenie nie będzie potrzebne .
technikum jest teoretycznie lepsze bo po skończeniu tej szkoły masz zawód i możesz iść do pracy (studia nie są konieczne, mimo to dożo osób idzie później również na studia).
po LO nic nie masz.... jesteś nikim. Więc konieczne są studia żeby coś w życiu osiągnąć.
po LO nie dostaniesz pracy, a po technikum już prędzej.
Według mnie Liceum.
Nie znoszę przedmiotów ścisłych ,dlatego w Technikum nie dałbym sobie rady.
Ma się wykształcenie średnie ,więc nie pieprz głupot z łaski swojej.
po LO TEŻ DOSTANIESZ PRACĘ...
Znam wielu absolwentów Liceum ,którzy poszli na studia zaoczne i jednocześnie pracują ,by na te studia mieć.
Widzisz ,a jednak.
wiesz co ?:D co czytam temat w którym Ty się wypowiadasz to po prostu bania

liceum profilowane to w ogóle jakieś nieporozumienie