BoJaTanczyChce
BoJaTanczyChce
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

Witam Niewiecie Moze ile trzeba % Miec zaliczonego ezgzamnu poprawkowego??
zeby zaliczone bylo ?Chodzi o j.polski

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokladnie matma to banał, ja mam w poniedzialek z Rachunkowości Przedsiebiorstw!! to jest prze****ne mam nadzieje ze bedzie dobrze..

Ekonomik widzę ? :D
Jeanett334
Jeanett334
  21 Agosto 2008

kurczeee ja tez mama matme...;/

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: kurczeee ja tez mama matme...;/

Zakładałaś już o tym temat :]
Jeanett334
Jeanett334
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no to zyczcie mi powodzenia ;) w poniedzialek matma;/

o wlasnie a z mamtmy to ustny tez jest ???
Szumik02
Szumik02
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ekonomik widzę ? :D

no niestety moj bład zyciowy:( moglem isc do liceum na pilke nozna i bylo by dobrze a teraz sie mecze w tej szkole;/
Ader
Ader
  21 Agosto 2008

juhuu a ja mam kampanię wrześniową :and:.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 Agosto 2008

juhuu... a Ja zawsze na czysto w czerwcu

...Ignorance is bliss...
Ader
Ader
  21 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: juhuu... a Ja zawsze na czysto w czerwcu

u mnie biochemia jest niezdawalna więc cóż poradzić :nie:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 Agosto 2008
Ader
Ader: u mnie biochemia jest niezdawalna więc cóż poradzić

no wiem że masz zaebiste studia :tak:
...Ignorance is bliss...
deadlynightshade
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
deadlynightshade
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam Niewiecie Moze ile trzeba % Miec zaliczonego ezgzamnu poprawkowego?? zeby zaliczone bylo ?Chodzi o j.polski

80% u nas.
www.deadlynightshade69.fotka.pl

N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]

-_-'

mówię nie!

piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
ArIeL92bDg
ArIeL92bDg
  22 Agosto 2008

No to ja we wtorek z fizy ;/ ale nie wiem czy go zdam xD ale prawdopodobnie tak a jak nie to moze warunek =0

LastManOnTheMoon
LastManOnTheMoon
  22 Agosto 2008

środa = niemiec ;/ trzymajcie kciuki xD

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: środa = niemiec ;/ trzymajcie kciuki xD

do nauki a nie ;p
ewelina7g
ewelina7g
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wypad z tym

chociaz raz sie z Toba zgodze xD
Kocieee
Kocieee
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: " 1.Uczeń, który w wyniku klasyfikacji końcoworocznej uzyskał ocenę niedostateczną z jednych zajęć edukacyjnych może zdawać egzamin poprawkowy. W wyjątkowych przypadkach rada pedagogiczna może wyrazić zgodę na egzamin poprawkowy z dwóch zajęć edukacyjnych. 2.Egzamin poprawkowy składa się z części pisemnej oraz ustnej, z wyjątkiem egzaminu z technologii informacyjnej, informatyki oraz wychowania fizycznego, z których egzamin powinien mieć przede wszystkim formę zadań praktycznych. 3.Termin egzaminu poprawkowego wyznacza dyrektor szkoły w ostatnim tygodniu ferii letnich. 4.Egzamin poprawkowy przeprowadza komisja powołana przez dyrektora szkoły. W skład komisji wchodzą: 1)dyrektor liceum - jako przewodniczący komisji; 2)nauczyciel prowadzący dane zajęcia edukacyjne - jako egzaminator; 3)nauczyciel prowadzący takie same lub pokrewne zajęcia edukacyjne - jako członek komisji. 5.Nauczyciel o którym mowa w ust.4 pkt 2, może być zwolniony z udziału w pracy komisji na własną prośbę lub w innych szczególnie uzasadnionych przypadkach. W takim przypadku dyrektor powołuje jako osobę egzaminującą innego nauczyciela prowadzącego takie same zajęcia edukacyjne. 6.Z przeprowadzonego egzaminu poprawkowego sporządza się protokół (Załącznik A - egzamin klasyfikacyjny, Załącznik B - egzamin poprawkowy). Do protokołu załącza się pisemną pracę ucznia. 7.Uczeń, który z przyczyn losowych nie przystąpił do egzaminu poprawkowego w wyznaczonym terminie, może przystąpić do niego w dodatkowym terminie, wyznaczonym przez dyrektora szkoły. 8.Uczeń, który nie zdał egzaminu poprawkowego, nie otrzymuje promocji lub ukończenia szkoły. " Tak więc w sumie to nie ma powiedziane za co i za ile procent się zdaje Albo wiesz, albo nie wiesz to co masz poprawić

Wszystko wiesz więc do roboty :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.