lista tematów
Z liceum do technikum... da się?
Mam ten problem że niestety w tym roku nie zdam, jestem w drugiej klasie Liceum Ogólnokształcącego, i nie mam do wyboru innej klasy w mej szkole niż technikum Handlowe (niema już liceum w mojej szkole), tylko interesują mnie czy w ogóle takie coś jest możliwe, żebym drugą klasę powtarzała w technikum.... i jakie to są formalności itd, badania itd mam bo miałam iść od początku do technikum...
na co? Na praktyki czy na zaliczenie przedmiotów?
To nie jest takie proste, bo musiałabyś zaliczyć przedmioty zawodowe w wakacje, jesli chciałabyś iść od września do 2 klasy.
Zresztą najlepiej będzie jeśli zapytasz sie dyrektora szkoły :)
Konto usunięte: Mam ten problem że niestety w tym roku nie zdam, jestem w drugiej klasie Liceum Ogólnokształcącego, i nie mam do wyboru innej klasy w mej szkole niż technikum Handlowe (niema już liceum w mojej szkole), tylko interesują mnie czy w ogóle takie coś jest możliwe, żebym drugą klasę powtarzała w technikum.... i jakie to są formalności itd, badania itd mam bo miałam iść od początku do technikum...
e z tego co ja wiem,że jak masz zostac to chyba tak nie da bo z technikum najczesciej do zawodówy wywalają ...przynajmniej tak u mnie jest ale trzeba sie spytac;)