Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 0
stupa1989
6 Mayo 2009
Konto usunięte: EverybodyLies1:drugi a Ty ??
tak samo ;)
stupa1989:no niestety
a jakie partie napisales z tych dwoch tekstow?
pierwsza socjaldemokratyczna, a druga konserwatywna oczywiście ;)
to chyba mam dobrze:P
hehaka
6 Mayo 2009
Konto usunięte: żebym ja to potrafił
ja to wałkuj e ta rekcje na kazdej lekcji, to i przyswoiłam. ; )
aa, jeszcze wspominala profesroka, by nie uczyc sie na pamiec, slowo w slowo wstepu i zakonczenia listu, dorzucic cos od siebie, nawet jeden wyraz.
hydeparkowy
6 Mayo 2009
stupa1989: to chyba mam dobrze:P
no to się samo narzucało ;)
dobra nic idę się pouczyć tego niemca, potem wpadnę tu jeszcze jak jakieś odpowiedzi będą
x5xBlAcKxAnGeLx5x
6 Mayo 2009
Marzę o prostej biologi
hydeparkowy
6 Mayo 2009
Konto usunięte: ja to wałkuj e ta rekcje na kazdej lekcji, to i przyswoiłam. ; )
aa, jeszcze wspominala profesroka, by nie uczyc sie na pamiec, slowo w slowo wstepu i zakonczenia listu, dorzucic cos od siebie, nawet jeden wyraz.
a tam właśnie wolę nauczony napisać niż coś spartolić, dobra nic idę się pouczyć słownictwa, bo to w liście najważniejsze
hehaka
6 Mayo 2009
Konto usunięte: a tam właśnie wolę nauczony napisać niż coś spartolić
mogą odjąć punkty za formę.
EverybodyLies1
6 Mayo 2009
Konto usunięte: Marzę o prostej biologi
Próbna była dość prosta, przynajmniej mi poszła całkiem fajnie, zobaczymy w poniedziałek:) na szczęście to już tylko podstawa więc luuuuz :)
x5xBlAcKxAnGeLx5x
6 Mayo 2009
Konto usunięte: Próbna była dość prosta, przynajmniej mi poszła całkiem fajnie, zobaczymy w poniedziałek:) na szczęście to już tylko podstawa więc luuuuz :)
w zeszlym roku główna była trudna...to może w tym nam dadzą prostszą
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 1
UneCharogne
6 Mayo 2009
A, mam jeszcze takie pytanie. Odnośnie ustnej z anglika. Czy można zacząć od czego się chce, tzn. albo najpierw opis zdjęcia a później rozmówki albo na odwrót? Czy nie bardzo? Moja nauczycielka od korków mówiła, że można, ale moi znajomi twierdzą, że nie...