a wiec ktos wprowadzil mnie w blad,bo ytaty sie licza")
Encore26
4 Mayo 2009
Ja napisałem zamiast Weronka Weronika , oraz pomyliłem się , że Hanka była żoną Baryki zamiast Boryny ... Błąd rzeczowy i kilka pkt w dół czy skreślenie całej matury ?
Larusch
4 Mayo 2009
podobno punkty w dol za blad rzeczowy
LaNinaMia
4 Mayo 2009
Konto usunięte: Ja napisałem zamiast Weronka Weronika
Ja też pisałam Weronika
Z tego tekstu to jedno mam zadanie źle całe a ze 3 nie jestem pewna (mam podobne odpowiedzi ale mogą nie zostać uznane).
Hmm co do tematu wybrałam pierwszy bo wydawał mi się łatwiejszy i więcej wody można lać .
Jest limit max słów na wypracowanie?
smencik
4 Mayo 2009
Konto usunięte: Baryki zamiast Boryny ... Błąd rzeczowy i kilka pkt w dół czy skreślenie całej matury ?
Baryka, to "Przedwiośnie", czyli wychodzi tutaj nieznajomość "Chłopów". Moja nauczycielka mówiła, że za taki błąd rzeczowy jest automatyczne skreślenie pracy. Ale moja nauczycielka wiele głupot naopowiadała, więc wydaje mi się, że to zależy od egzaminatora.
smencik
4 Mayo 2009
Konto usunięte: Jest limit max słów na wypracowanie?
Nie słyszałem nic o tym
LaNinaMia
4 Mayo 2009
Konto usunięte: Moja nauczycielka mówiła, że za taki błąd rzeczowy jest automatyczne skreślenie pracy
Tak to jest głupota.
Po prostu leci się po punktach.
LaNinaMia
4 Mayo 2009
Konto usunięte: Nie słyszałem nic o tym
heh w sumie ja się nie martwię bo mapisałam 300 pare i wydaje mi się, że optymalnie ale moja kumpela na 450 pare i się teraz boi.
hydeparkowy
4 Mayo 2009
Konto usunięte: Moja nauczycielka mówiła, że za taki błąd rzeczowy jest automatyczne skreślenie pracy.