Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 204 z 256
noo brawo :D ale wiesz juz mało czasu zostało wiec musisz intensywnie sie wprawiać :D
ja w sumie w weekend jak dobrze pójdzie jadę na zlot do Debrzna więc też znowu trochę poćwiczę :
Damy radę :D
Konto usunięte: noo brawo :D ale wiesz juz mało czasu zostało wiec musisz intensywnie sie wprawiać :D
ja w sumie w weekend jak dobrze pójdzie jadę na zlot do Debrzna więc też znowu trochę poćwiczę :
tylko wiesz, jak mam tam nocować to też za bardzo szaleć nie wypada (z jej pokoju do kibelka daleko)

na jaki zlot jedziesz? :P
w sumie i tym i tym :D i tak najlepsze z tego jest to, że to zawsze takie duży wypad z wieloma znajomymi... i dodatkowo strasznie dużo fajnych ludzi się poznaje...
Ostatnio na Blues Express taki festiwal bluesowy.. poznałam właśnie między innymi kolesia z PG :D i jeszcze fajnej muzyki można posłuchać :)
Konto usunięte: w sumie i tym i tym :D i tak najlepsze z tego jest to, że to zawsze takie duży wypad z wieloma znajomymi... i dodatkowo strasznie dużo fajnych ludzi się poznaje...
Ostatnio na Blues Express taki festiwal bluesowy.. poznałam właśnie między innymi kolesia z PG :D i jeszcze fajnej muzyki można posłuchać :)
no wiadomo

super musi być :D chociaz na ten festiwal bym nie jechała bo nie toleruję bluesa