margotka
margotka
  4 Mayo 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

OverMyHead
OverMyHead
  27 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra ide spać, dobranoc

ja tez mykam
dobranoc ;**
Jammi1990
Jammi1990
  27 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dobranoc

Konto usunięte
Konto usunięte: dobranoc

dobranoc ;**
Jammi1990
Jammi1990
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle nie wiem jak sie sprawa ma z moim bratem... bo on studiuje i pracuje i nie wiadomo jak na to patrzec...

sprawdziłam trochę co i jak, i od brata musisz mieć to zaświadczenie o dochodach i z uczelni że jest tam studentem, a w podaniu musisz chyba po przecinku wpisać gdzie pracuje i się uczy skoro w rubryce mają "miejsce zatrudnienia, nauki" ;) ale i tak w razie wątpliwości lepiej zadzwonić i spytać :tak:
tak w ogóle to pewnie będziesz to pocztą wysyłać, co? bo chyba nie opłaca Ci się za bardzo osobiście jechać taki kawał drogi... tylko że tak to musiałabyś się pospieszyć z tymi dokumentami bo wiadomo jak to z naszą pocztą...
ja te papiery już w czwartek jadę zawieźć :pavarotti:
Jammi1990
Jammi1990
  28 Julio 2009

a i najgorsze :

Konto usunięte
Konto usunięte: Na pierwszym roku nie ma możliwości wyboru numeru Domu Studenckiego.

to raczej niewielkie szanse, że trafimy na ten sam z 11 :and:
OverMyHead
OverMyHead
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tak w ogóle to pewnie będziesz to pocztą wysyłać, co? bo chyba nie opłaca Ci się za bardzo osobiście jechać taki kawał drogi... tylko że tak to musiałabyś się pospieszyć z tymi dokumentami bo wiadomo jak to z naszą pocztą...

jak w tym tygodniu nie załatwię dokumentów to bezpieczniej będzie je zawieźć...
Już się na poczcie przejechałam jak wysyłałam dokumenty do rekrutacji... wysłałam we wtorek po wynikach matur od razu listem poleconym... a doszło dopiero w poniedziałek popołudniu...
Moi rodzice w ogóle tez sie szybko obudzili z tymi dokumentami... te zaświadczenia o dochodach mogli juz sobie wczesniej załatwic :/

Konto usunięte
Konto usunięte: to raczej niewielkie szanse, że trafimy na ten sam z 11

a jak juz trafimy na ten sam to pewnie na ten daleko ...
ahh

Najważniejsze teraz te dokumenty pozałatwiać szybko...
Jammi1990
Jammi1990
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jak w tym tygodniu nie załatwię dokumentów to bezpieczniej będzie je zawieźć... Już się na poczcie przejechałam jak wysyłałam dokumenty do rekrutacji... wysłałam we wtorek po wynikach matur od razu listem poleconym... a doszło dopiero w poniedziałek popołudniu... Moi rodzice w ogóle tez sie szybko obudzili z tymi dokumentami... te zaświadczenia o dochodach mogli juz sobie wczesniej załatwic :/

no zawieźć będzie najbezpieczniej, ale lepiej żeby się potem nie okazało że jakiegoś dokumentu brakuje :wtf: u mnie takiego problemu nie ma bo jak nie ma korkó to do gdańska jadę jakieś 50 minut autobusem
a do wtorku był czas :szok2: co by było jakbyś zwykłym wysłała... to teraz naprawdę lepiej osobiście zawieźć i się nie stresować czy doszło czy nie:)
no mogło to byc wcześniej załatwione, moja mama załatwiała te wszystkie papiery już w maju więc luzik;)

Konto usunięte
Konto usunięte: a jak juz trafimy na ten sam to pewnie na ten daleko ... ahh

tak rozmawiałam sobie z siorą i stwierdziłyśmy że nie powinni np mi przydzielić tego co jest daleko, bo jest najbardziej wypasiony i co za tym idzie najdroższy. myślę że ten będzie dla studentów z wysokim dochodem i jeszcze z już któregoś roku;)
no i nie dość że akademik drogi to jeszcze ile na te bilety by kasy szło żeby dojeżdżac na zajęcia...
OverMyHead
OverMyHead
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a do wtorku był czas :szok2: co by było jakbyś zwykłym wysłała...

No... dzwoniłam do nich w pon rano... nie ma.. poszłam na pocztę zapytać babki o co chodzi, ze jeszcze nie doszło... myślałam, ze ją normalnie uduszę na miejscu jak mi powiedziała, ze nie wiem i , ze po 14 !!! dniach mogę złożyć reklamacje...
Cały dzien chodziłam normalnie jak bomba zegarowa... na całe szczęście zadzwoniłam później i doszło ale co się nastresowałam to sie nastresowałam...

Ja do Gdańska jadę około 3 godzin... Zobaczę jak pozałatwiają... :)

Konto usunięte
Konto usunięte: tak rozmawiałam sobie z siorą i stwierdziłyśmy że nie powinni np mi przydzielić tego co jest daleko, bo jest najbardziej wypasiony i co za tym idzie najdroższy. myślę że ten będzie dla studentów z wysokim dochodem i jeszcze z już któregoś roku;) no i nie dość że akademik drogi to jeszcze ile na te bilety by kasy szło żeby dojeżdżac na zajęcia...

Najgorszy standard ma chyba 3 ... na stronie ostatnio oglądałam opisy i cenniki...
Sardyn
Sardyn
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to raczej niewielkie szanse, że trafimy na ten sam z 11

Czyli raz tu raz tu będę wpadał :jezyk:

Będę trzymał kciuki żeby się wam tam udało jakoś blisko być ^^
OverMyHead
OverMyHead
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Będę trzymał kciuki żeby się wam tam udało jakoś blisko być ^^

Trzymaj mocno :D

Mój ojciec jedzie jutro załatwiać papiery... brat będzie dzwonił na uczelnie...

Konto usunięte
Konto usunięte:

Dostałaś juz decyzję o przyjęciu na studia i resztę informacji poczta?
Jammi1990
Jammi1990
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No... dzwoniłam do nich w pon rano... nie ma.. poszłam na pocztę zapytać babki o co chodzi, ze jeszcze nie doszło... myślałam, ze ją normalnie uduszę na miejscu jak mi powiedziała, ze nie wiem i , ze po 14 !!! dniach mogę złożyć reklamacje... Cały dzien chodziłam normalnie jak bomba zegarowa... na całe szczęście zadzwoniłam później i doszło ale co się nastresowałam to sie nastresowałam... Ja do Gdańska jadę około 3 godzin... Zobaczę jak pozałatwiają... :)

nawet sobie nie wyobrażam tego stresu :wtf: ja miałam luzik bo osobiście zawiozłam;)

no i sporo czasu jedziesz... do domu chyba nie za często będziesz wpadać:P

Konto usunięte
Konto usunięte: Najgorszy standard ma chyba 3 ... na stronie ostatnio oglądałam opisy i cenniki...

właśnie w 3 jest najgorzej :tak: nie ma łączników, w pokojach piętrowe łóżka więc nawet gości nie ma jak przyjąć...
obyśmy na ten nie trafiły :wtf:

Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli raz tu raz tu będę wpadał Będę trzymał kciuki żeby się wam tam udało jakoś blisko być ^^

jasne :D my Cię zawsze chętnie przyjmiemy :pavarotti:

w sumie jakbysmy dostały jakieś sąsiednie akademiki też by nie było tak źle :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Mój ojciec jedzie jutro załatwiać papiery... brat będzie dzwonił na uczelnie...

no to się w sumie chyba da jednego dnia załatwić;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Dostałaś juz decyzję o przyjęciu na studia i resztę informacji poczta?

nie, a będą coś takiego przysyłać?
Sardyn
Sardyn
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: asne :D my Cię zawsze chętnie przyjmiemy

Mam nadzieję, że to nie tylko czcze gadanie :>
OverMyHead
OverMyHead
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, a będą coś takiego przysyłać?

ponoć tak....

Konto usunięte
Konto usunięte: no i sporo czasu jedziesz... do domu chyba nie za często będziesz wpadać:P

no raczej nie często :D tym bardziej, ze nie mam bezposredniego połaczenia... z przesiadka musze jechac...

Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie jakbysmy dostały jakieś sąsiednie akademiki też by nie było tak źle :)

nienajgorzej ;P na piwo tak czy siak mozemy isc ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: no to się w sumie chyba da jednego dnia załatwić;)

Oby :)

A w ogole się na Sardynka ostatnio na czacie natykam :D
Jammi1990
Jammi1990
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieję, że to nie tylko czcze gadanie :>

nie rzucam słów na wiatr :pavarotti:
trzeba będzie brudzia wypić :lol2:
Sardyn
Sardyn
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A w ogole się na Sardynka ostatnio na czacie natykam :D

Też się cieszę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: nie rzucam słów na wiatr

Mam nadzieję :D

Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba będzie brudzia wypić

wiadomo ^^
Jammi1990
Jammi1990
  28 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ponoć tak....

no to pewnie jeszcze poczekamy, w końcu tylu ludzi przyjmują :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no raczej nie często :D tym bardziej, ze nie mam bezposredniego połaczenia... z przesiadka musze jechac...

uuu no to naprawdę kiepsko... ale co tam, ja też nie mam zamiaru zbyt często do domu wracać :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: nienajgorzej ;P na piwo tak czy siak mozemy isc ;P

pewnie:pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: A w ogole się na Sardynka ostatnio na czacie natykam :D

a to i na czacie siedzicie :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.