Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 157 z 256
jaki tam kujon

(ojciec po szkole Elektronicznej więc dobrze się zna na fizyce )

dziękować ;* i również Gratuluję
ale ang. za rok poprawiam na bank , no chyba że dostanę się na tę Akademię Morską to będę mieć ją w dupie

dzięki

spokojnie powinni Ciebie przyjąć , mój kuzyn ma kuzyna który tam chodzi i wcale też nie miał rewelacyjnej matury , wystarczy że masz matma zdaną to już jesteś na ich uczelni

wogóle gratuluje wosu:) mi nie poszło.
No tak, racja. Bo czasem nawet przelicznik nie pomoże jak się słabo rozszerzenie zdało. No nic, będę próbować, złożę też asekuracyjnie na pedagogike opiekuńczo-wychowawczą w Cieszynie, tam było rok temu 1 kandydat na 1 miejsce więc może się załapie:)
pisałem na NK do ludzi,a także z relacji znajomych ,którzy byli tam na dniach otwartych,no i z dziekanatu pani sekretarka mi tak powiedziała
Konto usunięte: pedagogike opiekuńczo-wychowawczą w Cieszynie, tam było rok temu 1 kandydat na 1 miejsce więc może się załapie:)
uwielbiam gdy jest tak niewielu kandydatów

JestemSzejkiem: ale ang. za rok poprawiam na bank , no chyba że dostanę się na tę Akademię Morską to będę mieć ją w dupie
ja za rok poprawiam geografię i matmę może na rozszerzeniu napiszę ale też zależy czy się dostanę na jakiś porządny kierunek. za tydzień będzie wszystko wiadomo

chyba możesz sprawdzic...
Konto usunięte: pisałem na NK do ludzi,a także z relacji znajomych ,którzy byli tam na dniach otwartych,no i z dziekanatu pani sekretarka mi tak powiedziała
chyba dotknął nas niż

kurczę w sumie to już za późno żeby się dowiedzieć , a niech stracę te 80zł może się dostanę
Konto usunięte: ja za rok poprawiam geografię i matmę może na rozszerzeniu napiszę ale też zależy czy się dostanę na jakiś porządny kierunek. za tydzień będzie wszystko wiadomo
przecież chyba nie poszła Ci tak źle

ja miałem podst 66% a Ty z roz. ponad 50

hmm na dzienne próbujesz się dostać ?

tak szybko ? ja to muszę czekać po 17lipca
a matmę też by mi się przydało poprawić , chociaż nie wiem czy się znowu zbłaźnię i jakieś science fiction napisze tak jak w br.
wydaje mi się z resztą że to już za późno , bo i tak złożę nawet gdyby było 50 osób na jedno miejsce
ojjj źle?
JestemSzejkiem: ja miałem podst 66% a Ty z roz. ponad 50
hmm na dzienne próbujesz się dostać ?
tak szybko ? ja to muszę czekać po 17lipca
no właśnie ja na dzienne więc 55% to o dużo za mało, połowa osobników z mojej szkoły która wybiera się na ten kierunek na który ja chcę iść napisała matrme rozszerzoną na ponad 90%

wyniki czy się dostałam na uczelnie mam dokładnie za tydzień...