Jak wam poszło?
Ja chyba powinnam sobie zacząć szukać przytulnej zawodówki...
lista tematów
Dzisiejszy Egzamin Gimnazjalny mat-przyr. strona 1 z 2
chyba żartujesz
test był bardzo łatwy, powyżej 45pkt powinnam mieć
nie spodziewałam się, że dadzą takie proste zadania
test był bardzo łatwy, powyżej 45pkt powinnam mieć
nie spodziewałam się, że dadzą takie proste zadania
Konto usunięte: Wczoraj o 22:06Cytuj fragment | Cytuj całośćZnalazłem kolejny przeciek "
2240
kto chce parę rzeczy z jutrzejszego testu gim. z części mat-przyr?!? mam serio bo u nas się pomylili i jak się skapli to połowa ludzi zdąrzyła porozrywać koperty i poczytać zadania!
procesy cieplne
dioptrie
próbówki w których trzeba było wskazać gdzie jest skrobia
szerokości geograficzne
reakcje zobojętniania
ostrosłupy i inne figuryniekłamię to podpatrzyliŚMY !
na 92 egzemplarze 40 do całkowicie porozrywanych! a 8 uszkodzonych i muszą je wymienić
No ku.va mać!
Znów przeciek, wiekszość byla, jak bede musiala znow pisac to sie mocno wkurze.
Jestem totalnym zerem matematycznym, a udalo mi sie napisac test bardzo dobrze.
Bardzo latwy może nie, ale zadania były dosc proste. Z dopuszczajacymi z przedmiotow scislych, napisalam go z latwoscia. Licze na 30-40 pkt.
Przeciez te zadania z Bio, byly czytaniem ze zrozumieniem. Z fizyki byly wzory. Dachy, pola calkowite. W zakmnietych, o glukozie to juz masakra, w poleceniach byly odpowiedzi do zadan praktycznie :)
Przeciez te zadania z Bio, byly czytaniem ze zrozumieniem. Z fizyki byly wzory. Dachy, pola calkowite. W zakmnietych, o glukozie to juz masakra, w poleceniach byly odpowiedzi do zadan praktycznie :)
Konto usunięte: No ku.va mać!
Znów przeciek, wiekszość byla, jak bede musiala znow pisac to sie mocno wkurze.
Jestem totalnym zerem matematycznym, a udalo mi sie napisac test bardzo dobrze.
nie było procesów cieplnych, dioptrii i probówek ze skobią (były probówki bez skrobii i skrobia bez probówek, więc to nie to samo)
przecież widać, że gościu zgadywał
Konto usunięte: nie było procesów cieplnych, dioptrii i probówek ze skobią (były probówki bez skrobii i skrobia bez probówek, więc to nie to samo)
przecież widać, że gościu zgadywał
Nie wierze chyba w takie przypadki ;/
Figury rozumiem, ale trafil reakcje zobojetniania, ktora raczej nie pojawia sie co roku na egzaminach.