lista tematów
pytanko strona 2 z 3
niedługo kończę gimnazjum . wiem do jakiej szkoły chciałabym pójść .mianowicie do liceum w Poznaniu . tylko mam pytanie czy można wybrać sobie 2 profile w jednej szkole? czy to zwiększy moje szanse dostania się do tej szkoły?
Konto usunięte: mam na oku klasę humanistyczną rozszerzony WOS i historia
lub
europejska:WOS lub geografia
mialo być WOS i geografia? bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumialam
jesli tak, to porownaj sobie ktory przedmiot da ci wieksze mozliwosci: geografia czy historia? spr na jakie studia mozesz pojsc po tych przedmiotach
jesli nie wiesz co bardziej lubisz to porownaj sobie swoje oceny i moze to ci pomoze
bo jesli masz sie męczyc z czyms co ci w ogole do glowy nie wchodzi to to nie ma sensu
sory pomyliłam się
Konto usunięte: jesli tak, to porownaj sobie ktory przedmiot da ci wieksze mozliwosci: geografia czy historia? spr na jakie studia mozesz pojsc po tych przedmiotach
patrzyłam ale jakoś jak narazie żadne do mnie nie przemawiają
Konto usunięte: jesli nie wiesz co bardziej lubisz to porownaj sobie swoje oceny i moze to ci pomoze
bo jesli masz sie męczyc z czyms co ci w ogole do glowy nie wchodzi to to nie ma sensu
ale chyba wybiorę ten przedmiot rozszerzony z którego będę miała lepszą ocenę na koniec gimn.
tylko zastanawiam się czy w tej humanistycznej nie jest zbyt ciężko

Konto usunięte: ale chyba wybiorę ten przedmiot rozszerzony z którego będę miała lepszą ocenę na koniec gimn.
tylko zastanawiam się czy w tej humanistycznej nie jest zbyt ciężko
jeżeli wolisz przedmioty humanistyczne to dasz sobie radę..
a w życiu nie zdecydowałabym się na humana bo nienawidzę takich przedmiotów;))
nienawidzę przedmiotów ścisłych i wszystko co z nimi związane
nie mam wyboru muszę iść do humana...nigdzie indziej się nie nadaje...

nie mam wyboru muszę iść do humana...nigdzie indziej się nie nadaje...
he he ....Ja też niby kończe gim... ale też mam problem z dalszymi szkołami...Wiecie może o jakis szkołach plastycznych ..??
w kazdej szkole mozesz wybrac dowolna ilosc klas ale mozesz wybrac tylko 3 szkoly :) a ilosc klas jaka chcesz i ukladasz je w takiej kolejnosci do ktorej najbardziej chcialbys sie dostac ;)