Nudzi mi się, dlatego założę temat, którego tematem będzie Ściąganie w szkole.
Jakie znacie najlepsze i najbardziej skuteczne sposoby na ściąganie?
Oczywiście oprócz tych najbardziej znanych. ;))
Ps. nie, nie dało się mniejszymi.
Pzdr;*
agoosiaaa
1 Abril 2009
Konto usunięte: Nudzi mi się, dlatego założę temat, którego tematem będzie Ściąganie w szkole.
naucz sie i nie sciagaj.
albo wydrukuj sobie sciage na folijce, zeby litery mialy kolor taki jasny braz to wtedy jak polozysz na lawke to za bardzo nie widac :D
loFFciamSerEk
1 Abril 2009
Albo na ręku mam ściągę albo w telefonie.
nOxChodzxTuxKotQ
1 Abril 2009
Konto usunięte: Albo na ręku mam ściągę
No, na ręce to jeden z dobrych sposobów. ;P
ShinyStern
1 Abril 2009
my mamy mundurki z kieszeniami to zawsze do nich klade;) albo noge na noge zakladam i podrzymuje sobie sciage kolanem:>
albo olowkiem pisze po lawce =]
shamaramorgan
1 Abril 2009
jak nosiłam piórnik, chowałam ściągę do piórnika. Pod pretekstem szukania ołówka, czy gumki, ściągałam.
Gdy miałam większy plecak, otwierałam zeszyt i z niego spisywałam.
Teraz trzymam ściągę w ręce.
pearl188
1 Abril 2009
Konto usunięte: Nudzi mi się, dlatego założę temat, którego tematem będzie Ściąganie w szkole.
miałam kiedyś taki długopis co papier się z niego wywijał. Z niego zawsze ściągałam. Podnosiłam kartkę że niby coś czytam i spisywałam
xenka89
1 Abril 2009
Konto usunięte: Jakie znacie najlepsze i najbardziej skuteczne sposoby na ściąganie?
ja jak już mam ściąge to w identyfikatorze...ale szczerze to rzadko to mi się zdarza bo nie umiem ściągać...za bardzo się denerwuje wtedy...
shamaramorgan
1 Abril 2009
Konto usunięte: miałam kiedyś taki długopis co papier się z niego wywijał. Z niego zawsze ściągałam. Podnosiłam kartkę że niby coś czytam i spisywałam
u mnie w szkole wiedzą jak wygląda taki długopis i konfiskują od razu.
pearl188
1 Abril 2009
Konto usunięte: u mnie w szkole wiedzą jak wygląda taki długopis i konfiskują od razu.
no jak ściągałam z tego długopisu minęło 3 lata bo to w gimnazjum było. Ale myślę że u mnie w LO nikt by się nie skapnął Ale już go nie posiadam, boje się ściągać . Zależy jeszcze na czym :)
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 0
ooxxMagdaooxx
1 Abril 2009
Staram się wszystkiego uczyć i nie ściągać ale parę razy się ściągało.
Kiedyś ściągę schowałam pod rajstopy i spódniczkę. Potem noga na nogę i można wszystko spisać :P:P
W sporcie nie ma cudów, jest tylko ciężka praca
Karen3
1 Abril 2009
U nas na fizie można korzystać z kalkulatora w komórce, robię zdjęcia zeszytu i jakoś idzie ;)
najzajebistsza
1 Abril 2009
Konto usunięte: Jakie znacie najlepsze i najbardziej skuteczne sposoby na ściąganie?
Nosiłam darte spodnie na kolanach i udach, i ściągi wkładałam w podarcia.
ShinyStern
1 Abril 2009
Karen3: w komórce,
do mojej szkoly jest zakaz wnoszenia komorki =]
iansha
1 Abril 2009
Ręka, napisanie wcześniejsze na kartce, na ktorej bedzie sie pisac sprawdzian. Albo się nauczyć. :P