Jaka jest Twoja wizja końca świata ? ? ?
Mam napisać wypracowanie.. nie chodzi mi o to zebyscie zrobili to za mnie, tylko po prostu chce poznac wasze zdanie, jakis pomysl.. zebym sie miala czego uczepić i zaczac opisywac .
Dziękuje za mądre wypowiedzi.
lista tematów
wizja końca świata strona 1 z 2
Moja? Lepiej nie pytaj..
Moim zdaniem owy koniec świata stanie się końcem wszystkiego spowodowany atmosferą. Dziękuję ;]
Moim zdaniem owy koniec świata stanie się końcem wszystkiego spowodowany atmosferą. Dziękuję ;]
24.XII.2010 

Czyli... Spowodowany pogodą... Huragany, trąby powietrzne, zmiany klimatyczne (zamarzniemy albo ugotujemy się).
Lub też meteoryty, które spadną...
Lub słońce przestanie działać...
Albo słyszałam również wersje o III woj. światowej .
Ale wydaje mi się że będzie to spowodowane działalnością człowieka, czyli klimatem... Gdyby nie zanieczyszczanie nie było by przecież kwaśnych deszczy.
Lub też meteoryty, które spadną...
Lub słońce przestanie działać...
Albo słyszałam również wersje o III woj. światowej .
Ale wydaje mi się że będzie to spowodowane działalnością człowieka, czyli klimatem... Gdyby nie zanieczyszczanie nie było by przecież kwaśnych deszczy.
24.XII.2010 

Przeludnienie, głód, zaraza, wojna atomowa, promieniowanie gamma z odległych gwiazd, wielki wybuch słońca który ma nastąpić podajże za 14 mld lat :P
Ja bym napisała , że człowiek zmutuje jakiś organizm w końcu i powstaną z tego jakieś potwory co zeżrą ludzi . I tyle .
poogladaj sibie 'knowing' tam jest fajna wizja konca swiata :D
slonce wybucha niszczac galaktyke, kosmici przylatuja po paru wybrancow, ktorzy w innej galaktyce zaczynaja nowe zycie

slonce wybucha niszczac galaktyke, kosmici przylatuja po paru wybrancow, ktorzy w innej galaktyce zaczynaja nowe zycie

RexMundi: Jurek Owsiak zgasi światło, zwinie kasę i nadejdzie koniec ,gdyż WOŚP gra o jeden dzień dłużej od końca świata