lista tematów
Szkoła strona 1 z 2
gdybym ja miał wybierać to budowlane
a Ty..idź tam gdzie będziesz czuł się lepiej
a Ty..idź tam gdzie będziesz czuł się lepiej
...Ignorance is bliss...
dokladnie;DDDD wybieraj w czym sie czujesz lepiej i czo bardziej lubisz... abys tego nie zalowal;) kieruj sie glosem serca;DDD pozdro;* i zycze wlasciwego wyboru;)))
Oczywiście to zależy od kilku spraw: pierwsza jeśli technikum mechaniczne i technikum budowlane jest w innych szkołach a poziomy się różnią i obchodzi cię to w ogóle to wybieraj technikum z wyższym poziomem jeśli nie robi ci to różnicy. Natomiast jeśli są w tej samej szkole tyle, że są inne klasy powinieneś wybrać to które bardziej ci odpowiada czyli: przyjrzyj przedmioty, co się robi na warsztatach i jak ci coś nie pasuję w jednym to spi***laj do drugiego. Chyba że Cię to ch**j interesuję wtedy wybieraj to gdzie będziesz miał więcej znajomych i bardziej bez lipy. Jeśli chodzi o taką radę konkretnie ode mnie to wybieraj mechaniczne - jest to bardziej przyszłościowe.
To twoja decyzja,ale słyszałam że w technikum budowlanym jest strasznie dużo nauki i niestety ciężko jest...ale to też zależy od tego jak się uczysz rzecz jasna,bo czasem chciałoby się iść,ale oceny nie puszczają
prędzej mechaniczne
prędzej mechaniczne
Ja bym poszed na budowlane ale licz sie z tym ze tam jest od groma maty fizy , musisz umiec w miare dobrze rysować bo na pewno cos tam bedziesz robic jakies projekty i jak sie pomylisz w 1 momencie to caly rysunek do d**y bo sie maluje tuszem - czyli duuuzo cierpliwosci do tego trzeba miec