oluuuch
oluuuch
  15 Febrero 2009 (pierwszy post)
Bardzo dużo słyszy się o dzieciach w ciąży. Piszcie, co sądzicie na ten temat.
sky
sky
  15 Febrero 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo dużo słyszy się o dzieciach w ciąży. Piszcie, co sądzicie na ten temat.

U mnie w szkole,młodsza ode mnie, płakała, bo bała się,że wpadła z 28letnim chłopakiem. okazało się,że nie jest. tydzień później zaczęła znów uprawiać seks(znów bez zabezpieczenia) tylko,że z 18latkiem ;] i jeszcze wszystkim o tym mówi. ;]
FourthHorsemen
FourthHorsemen
  15 Febrero 2009

U mnie w liceum 18-latka jest po dwóch ciążach. Zadowolona, mimo że powtarzała klasę.

Dalsza znajoma ma 16 lat i w sierpniu urodziła córeczkę. Najpierw szok, chciała usuwać. Facet się wykazał i wciąż są ze sobą. Córka śliczna, dziewczyna ambitna, poszła do dobrego liceum. Dobrze sobie radzą, ale jednak młodość zaprzepaszczona :P

Jak ktoś nie uważa to potem ma :D Nie współczuję takim, wpadki to najczęściej wynik po prostu głupoty.

TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  15 Febrero 2009

Moja koleżanka z klasy urodziła w grudniu synka.
A druga rodzi jakoś pod koniec lutego, albo na poczatku marca.
Wpadła z 34 letnim facetem. :ninja:.

FourthHorsemen
FourthHorsemen
  15 Febrero 2009
TakeTheSunAway
TakeTheSunAway: Wpadła z 34 letnim facetem. .

Wpadła? Kurde, taki stary a gumek czy tabletek nie zna :woot:
chociaż zdarzają się i takie przypadki, kiedy to środek zawodzi

Właśnie ta znajoma, która urodziła córeczkę, stosowała stosunek przerywany. No pożal się boże :P
TakeTheSunAway
TakeTheSunAway
  15 Febrero 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde, taki stary a gumek czy tabletek nie zna

Nie wiem, nie wnikam to.
Ale dodam że ona ma 18 lat.
Czy tylko mnie to obrzydza? :and:.
Carlsb
Carlsb
  15 Febrero 2009

ona 18 lat a on 24 .. pogratulowac.. co ciągnęło chłopa do dziewczyny to ja się domyślam , ale co ciągnęło 18 do chłopa 34 lata ?

żal jak to się teraz w gimnazjach mówi;]

Carlsb
Carlsb
  15 Febrero 2009

a on 34.. zlewa mi sie wszystko:D

juliocarlo
juliocarlo
  15 Febrero 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: juliocarlo:Niedługo pewnie będą już w wieku 8 lat. Z tego co ja pamiętam nastolatki to dziewczyny w wieku 15-19 lat. nastolatki to osoby mające naście lat: więc jedenaście, dwanaście, trzynaście i tak do dziewiętnastu język polski się kłania :d

Tak znasz się na języku polskim jak byk na gwiazdach. To, że fonetycznie wskazuje na 11-19 lat nie znaczy że tak jest. Nastolatki to dziewczyny które należą do grupy nazywanej młodzieżą, która w normalnym świecie (nie przybudówkach wielkomiejskich, gdzie dzieci rodzą dzieci, a nauczycielom obrywa się z krzesła) zaczyna się generalnie w wieku 15 lat.
oluuuch
oluuuch
  16 Febrero 2009
Wiadomo, że 8-letnie dziecko nie pójdzie do łóżka, a nawet jakby poszło to i tak by w ciążę nie zaszło bo organizm nie jest przygotowany, tzw. płodność ;) A jeśli chodzi o nastolatki to są jeszcze dzieci ... Nawet dziewczyny mające 20 lat mogą być dziećmi (zależy od zachowania) ale patrząc na to z innej strony dziećmi będziemy zawsze, zawsze będziemy kochanymi dziećmi naszych rodziców ;) Skoro dziewczyna chce już to koniecznie zrobić w młodym wieku to niech zastanowi się 10 razy i niech chociaż użyje zabezpieczenia... A jeśli jest na to za głupia to partner powinien jej uświadomić skoro on też już tak bardzo tego chce.
thomas893
thomas893
  16 Febrero 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo dużo słyszy się o dzieciach w ciąży

przywyknijmy... będzie tego coraz więcej :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale co ciągnęło 18 do chłopa 34 lata ?

maybe $$$ ? ;]
TakeTheSunAway
TakeTheSunAway
  16 Febrero 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale co ciągnęło 18 do chłopa 34 lata ?

Nie mam pojęcia.
Myślałam nad tym długo, ale nie mogłam nic wymyśleć. :ninja:.

Konto usunięte
Konto usunięte: maybe $$$ ? ;]

Może generalnie tak jest.
Ale akurat w tym wypadku nie.

Co lepsze.
Ten facet już ma rodzinę. :ninja:.
oluuuch
oluuuch
  16 Febrero 2009
Może kolesiowi znudziła się żona i wolał małolatę? Albo po prostu się w niej zakochał ?
GdzieSens
GdzieSens
  16 Febrero 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego co ja pamiętam nastolatki to dziewczyny w wieku 15-19 lat.

kurna nie no muszę :zonk:
oluuuch
oluuuch
  16 Febrero 2009
Ależ czemu zonkasz ? Forum to miejsce, gdzie ludzie się wypowiadają na temat, a nie pokazują różki ...
GdzieSens
GdzieSens
  16 Febrero 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ależ czemu zonkasz ? Forum to miejsce, gdzie ludzie się wypowiadają na temat, a nie pokazują różki ...

czytanie ze zrozumieniem wychodzi albo ślepota ..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.