ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

Witam :) Chciałbym się dowiedzieć jak to u Was jest z tymi przedmiotami? Lubicię matematykę i fizykę czy jesteście humanistami i wolicie np język polski? Czy zadania ,równania,wykresy,wzory itp z matematyki i fizyki sprawiają wam trudność? Niestety dla mnie matematyka i fizyka to 2 najgorsze przedmioty,których nigdy nie rozumiałem,zawsze gubiłem się w tych wsszystkich wyliczeniach,zdecydowanie wolę j. polski..
a na koniec pochwalcie się swoimi ocenami z matmy i fizy :D
u mnie 2 i 2 :d
pozdro ;)

monisiaczekZdw
monisiaczekZdw
  19 Agosto 2008

zdecydowanie humanistka..
matematyka, o ble!
mata-4 fiza-4
ale chemia taak:)

iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a na koniec pochwalcie się swoimi ocenami z matmy i fizy :D

matma 3 fiza 4

ja ani fiza ani pol ;D
bio i chem ;D
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  19 Agosto 2008

zdecydowanie polski, nigdy nie rozumiałam matematyki

Konto usunięte

z matematyki zawsze miałam 3, za to z polskiego 5 :mrgreen:
AgusiaceeeQ
AgusiaceeeQ
  19 Agosto 2008

humanistka bedę ;d

onlyXme
onlyXme
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubicię matematykę i fizykę czy jesteście humanistami i wolicie np język polski?

zdecydowanie matma

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zadania ,równania,wykresy,wzory itp z matematyki i fizyki sprawiają wam trudność?

tak, ale jak się porobi kilka zadań to staje się to coraz łatwiejsze, tak z matmą mam; fizyki nie łapię tak łatwo ;|

Konto usunięte
Konto usunięte: z matmy i fizy

3 i 3
voguer
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
voguer
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oceny nie sa zadnym "miernikiem" wiedzy :)

ja bym powiedział tak: oceny nie są żadnym "miernikiem wiedzy", natomiast zadnym zdecydowanie są:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Witam :) Chciałbym się dowiedzieć jak to u Was jest z tymi przedmiotami? Lubicię matematykę i fizykę czy jesteście humanistami i wolicie np język polski? Czy zadania ,równania,wykresy,wzory itp z matematyki i fizyki sprawiają wam trudność? Niestety dla mnie matematyka i fizyka to 2 najgorsze przedmioty,których nigdy nie rozumiałem,zawsze gubiłem się w tych wsszystkich wyliczeniach,zdecydowanie wolę j. polski.. a na koniec pochwalcie się swoimi ocenami z matmy i fizy :D u mnie 2 i 2 :d pozdro ;)

Jestem humanistą*, choć kształcę się biol-chemie; nie mam szczególnym talentów matematycznych (fizycznych też zresztą nie), chemia po prostu mi wchodzi, dlatego że jest logiczna w sposób cudowny:mrgreen:(ale nie żebym szedł na medycynę). Wzory chemiczne i wykresy na pewno nie sprawiają mi tyle kłopotu co te matematyczne (z fizyką różnie, po prostu się nie uczę ;P).
Z matmy mam 4, z fizyki 3, choć w gimnazjum było prawie odwrotnie - z fizyki bywły piąteczki, bo na złość całej klasy nieoczekiwanie "polubiłem" fizykę i począłem się uczyć, z matmy natomiast były dwójeczki ;PP

precipitevolissevolmente.

Ader
Ader
  20 Agosto 2008

Zdecydowanie z przedmiotami humanistycznymi szło mi lepiej. Pamiętam ile razy szlag mnie trafił a to przez matematykę a to przez fizykę. Nie wybrałem takiego kierunku w przyszłości i chwała Bogu :tak:

Scypioniz
Scypioniz
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

Ze ścisłymi sobie nie radzę...
Jestem humanistą...
Kasiulka05
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Kasiulka05
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałbym się dowiedzieć jak to u Was jest z tymi przedmiotami?

wolę przedmioty humanistyczne, ale ze ścisłymi nie mam dużych problemów.

Konto usunięte

matma 4 fizyka 4
.
.jedyne co możesz zrobić teraz to jarać się moją zajebistością.
.
PrawieMgrInz
PrawieMgrInz
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubicię matematykę i fizykę czy jesteście humanistami i wolicie np język polski? Czy zadania ,równania,wykresy,wzory itp z matematyki i fizyki sprawiają wam trudność? Niestety dla mnie matematyka i fizyka to 2 najgorsze przedmioty,których nigdy nie rozumiałem,zawsze gubiłem się w tych wsszystkich wyliczeniach,zdecydowanie wolę j. polski..

Jestem ścisły. Lubię matmę i fizykę. Studiowałem mechanikę a to dział fizyki. :)

A oceny z matmy i fizy? Nie pamiętam. Z matury z matmy miałem 5 i 6.
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008

Z matmy zawsze miałam 5 :)

KamiQa
KamiQa
  20 Agosto 2008

ja matematyke polubiłam w liceum. i nawet zrozumiałam :D
fizyka u mnie zawsze była taka ze nic z niej nie rozumiem ale mam dobre oceny bo nauczyciele nie zwracaja na ciebie uwagi i sciagasz ile wlezie. co nie wychodzi dobrze bo nic z fizyki nie wiem.
ale polski też lubie. nawet nauczycielka z gimnazjum mnie do języka nie zniechęciła ;P

xXxSharpayKissxXx
xXxSharpayKissxXx
  20 Agosto 2008

Fizyka 3 , Matematyka 3 , Polski 2 :tak: xD

fenacious
fenacious
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: matematyka i fizyka to 2 najgorsze przedmioty

tu się zgodzę. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: a na koniec pochwalcie się swoimi ocenami z matmy i fizy :D u mnie 2 i 2 :d

w której jesteś klasie.?
Kocieee
Kocieee
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam :) Chciałbym się dowiedzieć jak to u Was jest z tymi przedmiotami? Lubicię matematykę i fizykę czy jesteście

Nie fizyka tak matma nie ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.