Witam :) Chciałbym się dowiedzieć jak to u Was jest z tymi przedmiotami? Lubicię matematykę i fizykę czy jesteście humanistami i wolicie np język polski? Czy zadania ,równania,wykresy,wzory itp z matematyki i fizyki sprawiają wam trudność? Niestety dla mnie matematyka i fizyka to 2 najgorsze przedmioty,których nigdy nie rozumiałem,zawsze gubiłem się w tych wsszystkich wyliczeniach,zdecydowanie wolę j. polski..
a na koniec pochwalcie się swoimi ocenami z matmy i fizy :D
u mnie 2 i 2 :d
pozdro ;)
lista tematów
Matematyka,fizyka i inne nauki ścisłe. strona 3 z 4
zdecydowanie matma
Konto usunięte: Czy zadania ,równania,wykresy,wzory itp z matematyki i fizyki sprawiają wam trudność?
tak, ale jak się porobi kilka zadań to staje się to coraz łatwiejsze, tak z matmą mam; fizyki nie łapię tak łatwo ;|
3 i 3
ja bym powiedział tak: oceny nie są żadnym "miernikiem wiedzy", natomiast zadnym zdecydowanie są

Konto usunięte: Witam :) Chciałbym się dowiedzieć jak to u Was jest z tymi przedmiotami? Lubicię matematykę i fizykę czy jesteście humanistami i wolicie np język polski? Czy zadania ,równania,wykresy,wzory itp z matematyki i fizyki sprawiają wam trudność? Niestety dla mnie matematyka i fizyka to 2 najgorsze przedmioty,których nigdy nie rozumiałem,zawsze gubiłem się w tych wsszystkich wyliczeniach,zdecydowanie wolę j. polski..
a na koniec pochwalcie się swoimi ocenami z matmy i fizy :D
u mnie 2 i 2 :d
pozdro ;)
Jestem humanistą*, choć kształcę się biol-chemie; nie mam szczególnym talentów matematycznych (fizycznych też zresztą nie), chemia po prostu mi wchodzi, dlatego że jest logiczna w sposób cudowny

Z matmy mam 4, z fizyki 3, choć w gimnazjum było prawie odwrotnie - z fizyki bywły piąteczki, bo na złość całej klasy nieoczekiwanie "polubiłem" fizykę i począłem się uczyć, z matmy natomiast były dwójeczki ;PP
Konto usunięte: Lubicię matematykę i fizykę czy jesteście humanistami i wolicie np język polski? Czy zadania ,równania,wykresy,wzory itp z matematyki i fizyki sprawiają wam trudność? Niestety dla mnie matematyka i fizyka to 2 najgorsze przedmioty,których nigdy nie rozumiałem,zawsze gubiłem się w tych wsszystkich wyliczeniach,zdecydowanie wolę j. polski..
Jestem ścisły. Lubię matmę i fizykę. Studiowałem mechanikę a to dział fizyki. :)
A oceny z matmy i fizy? Nie pamiętam. Z matury z matmy miałem 5 i 6.
ja matematyke polubiłam w liceum. i nawet zrozumiałam :D
fizyka u mnie zawsze była taka ze nic z niej nie rozumiem ale mam dobre oceny bo nauczyciele nie zwracaja na ciebie uwagi i sciagasz ile wlezie. co nie wychodzi dobrze bo nic z fizyki nie wiem.
ale polski też lubie. nawet nauczycielka z gimnazjum mnie do języka nie zniechęciła ;P