Dzien dobry
Chcialabym zdawac maturę z filozofii
Wiecie może coś o niej ?
Na czym ona bedzie polegała itp.
Wujek google za bardzso mi nie pomógł
Dziekuje za pomoc:*
lista tematów
Matura 2010 strona 4 z 7
Jasne :DNie doszlo!
Tak samo jak odpisales na to,że jestem w Poznaniu :P!
Ja spokojna dziewczyna :P Bez przesady

^^To brzmi dwuznacznie

Ja mam dziwne życie.Czasmi niektórzy mysla ,że kłamie

nie nabijam już.O niee

Konto usunięte: przez pierwszy 2 lata tak ;] imprezy życie studenckie luzy ;] ale potem priorytety są których człowiek nie może zrealizowac;]
Bez przesady

:bije: na glowe we Wszystkim Wawke ;d
:szok2: o żes kunraaa ;p
nic nie masz;p
ja mam mnóstwooo:P!!!
bojetsem wszedzie incognito;p!
jak wszystko w tym temacie;]
no dobra już wierzymy :D żeby nie było Ci smutno;]
nie mam wyboru ;]
Wawke może i bije,ale nie Warszawę;]
ale i tak juz w plecy mam socjologię pracy ;]
socjologię polityki mam zaliczoną,patologie społeczne zaliczone, pijaństwo w Polsce w czasach saskich zaliczone, teraz "tylko" psychologia zarządzania, socjologia miasta i socjologia moralności;/ bleee
^^zycie :P
tylko temu ?

...:D
:bije:Niestety Warszawę :PPPPP
Konto usunięte: ale i tak juz w plecy mam socjologię pracy ;]
socjologię polityki mam zaliczoną,patologie społeczne zaliczone, pijaństwo w Polsce w czasach saskich zaliczone, teraz "tylko" psychologia zarządzania, socjologia miasta i socjologia moralności;/ bleee
OMG

ale to zamulaste ...
Wcale Cię nie było ^^

Bałaś się przyjechać ! xD
A dupa tam, a nie mnóstwo

Do czasu

@Carlsb:
Socjologia ? A myślałem, że to ja na najbardziej "emocjonującym" kierunku siedzę

żebyś widziała ;/ jak ktoś ma problemy z zaśnięciem to daję do poczytania moje teksty którę muszę czytać na uczelni to wtedy usypia się po 2 linijkach hehe ;]
ano socjologia ;] chyba nic innego nie potrafiłbym studiować ;] typowe lanie wody ;] na każdym przedmiocie można pisac to samo , tylko innymi słowami i wrzucać zwroty danego przedmiotu ;]
chociaż w tym roku mamy taki program komputerowy SPSS, w którym robi się ankiety, zlicza odpowiedzi , robi statystyki, raporty, no całe badania to powiem szczerze że trochę roboty jest ;] dobrze że koleś ma świadomość że my humaniści i z komputerami i matmą to my na bakier jesteśmy hehe tłumaczy nam jak debilom w przedszkolu, ale efekty są i kumamy ;]ale reszta zajęć to zamuł jakich mało ;]
a Ty WueRZet Historia z tego co kojarzyłem po wpisach?
Amanda to chce filozofie studiować :D to dopiero musi być zamulony kierunek ;]
Konto usunięte: chociaż w tym roku mamy taki program komputerowy SPSS, w którym robi się ankiety, zlicza odpowiedzi , robi statystyki, raporty, no całe badania to powiem szczerze że trochę roboty jest ;] dobrze że koleś ma świadomość że my humaniści i z komputerami i matmą to my na bakier jesteśmy hehe tłumaczy nam jak debilom w przedszkolu, ale efekty są i kumamy ;]ale reszta zajęć to zamuł jakich mało ;]
U mnie na I roku, kiedy miałem coś podobnego do Informatyki, na pytanie magistra "W jakiej formie chcecie zaliczenie" usłyszał tylko "A ile książek mamy przeczytać?"

Historia

Chociaż genialną sprawą jest odkrywanie, że przez ponad 10 lat nauki w podstawówkach, gimnazjach, LO tak naprawdę uczyli mnie bredni, wręcz rzeczy sprzecznych z historią

Na przykładzie Poznania mogę powiedzieć, że zaoczna filozofia kosztuje bodaj 1100 zł za semestr (jak ogólnie większość kosztuje z 3000 zł

Konto usunięte: eee to nie jest zła specjalność ;] praca jest i kasa też ;] przynajmniej jak przeglądałem oferty pracy w necie;]
To zależy. Bo jeśli wpadnę pod skrzydła jakiejś państwowej placówki, to jestem głęboko w czarnej de :P Ale u prywaciarza można mieć pieniądz z tego. Tylko warsztat...nudny i skomplikowany

Jak dobrze wnioskuje w tym roku licencjat nie ? ^^ Jak u Ciebie to wygląda ?
Konto usunięte: To zależy. Bo jeśli wpadnę pod skrzydła jakiejś państwowej placówki, to jestem głęboko w czarnej de :P Ale u prywaciarza można mieć pieniądz z tego. Tylko warsztat...nudny i skomplikowany
przecież historycy to pasjonaci ;] hehe niestety , mam podobny problem,jeżeli chodzi o kasę;/ teraz dobra kasa to tylko ścisłe umysły,specjaliści wyższego szczebla , matma, komputery, managery ;]
no ja mam jednolite magisterskie i jestem właśnie na IV roku, wiec licencjat mnie nie obejmował ;] a podyplomowe sobie zrobie po zrobieniu mgr, żeby były jakaś konkretna specjalizacja...coś z zarządzania,jakiś HR .. do tego języki,więc cięzko będzie...
a Ty teraz też IV rok tak? też jednolite?
A i niech Ci będzie :P
i tak powinnienes odpisac!!!!!!!!!!!!!!
(i tak ja wiem lepiej :P)
:crazysex: ^^ kmwtw

always and forever :D
Konto usunięte: żebyś widziała ;/ jak ktoś ma problemy z zaśnięciem to daję do poczytania moje teksty którę muszę czytać na uczelni to wtedy usypia się po 2 linijkach hehe ;]
dawaj te linijki

Nie moge spac ostatnio jakos ;/ :P
Zajebisty ;d jak dla mnbei w sam raz ;P!
Konto usunięte: Na przykładzie Poznania mogę powiedzieć, że zaoczna filozofia kosztuje bodaj 1100 zł za semestr (jak ogólnie większość kosztuje z 3000 zł ). Ale znam parę osób...ciężkie głowy mają
:bije: wiesz co xD!!!!!!!!
hahahah
Nie obrzydzaj mnie do tego xP!
\