[color=cyan]Hey Hi Hello
Teraz czeka mnie 3 gimnazjum - szkoda że wakacje tak szybko lecą ;(
Swoją przyszłość mam nadzieję wiązać z aktorstwem. A co za tym idzie ? Studia aktorskie. Uczęszczam już na specjalne zajęcia kształcące talenty... ale nie o tym miałam pisać
Rzecz w tym iż słyszałam że najlepiej przygotowują licea o profilu dziennikarskim - stres i te sprawy
Stąd pytania :
Czy ktoś jest na takim profilu i może napisać co i jak
oraz
Macie może jakieś inne propozycje i wiecie gdzie jest jakieś dobre liceum co by mnie przygotowało na dalszą ścieżkę życia ... w Szczecinie lub Gdyni bo mam możliwość wyboru tych dwóch miast ^^.
Dziękuje za uwagę i odpowiedzi
lista tematów
Jakie liceum ... przyszłość aktorstwo :) strona 1 z 3
byłam na takim profilu dziennikarskim, w sumie wiele się nie różni pod względem przedmiotów rozszerzonych co i te zwykłe, humanistyczne - rozszerzona historia i wos, ot co.
różne bajery :P też mieliśmy - byłam w telewizji , radiu, gazecie, wydawaliśmy własną gazetę i takie tam.
jednak w klasie maturalnej z humanistycznych przerzuciłam się na przedmioty ścisłe, takie też studia wybrałam ;-)
mnie też mnie też

sarna93: Macie może jakieś inne propozycje i wiecie gdzie jest jakieś dobre liceum co by mnie przygotowało na dalszą ścieżkę życia ... w Szczecinie lub Gdyni bo mam możliwość wyboru tych dwóch miast ^^.
myślę ze nawet zwykłe liceum o profilu humanistycznym bedzie dobre, to zalezy tylko od Ciebie czy sie bedziesz uczyc i czy chcesz sie uczyc;].
wiem że w Warszawie jest dobra szkoła Batorego w tym celu... ale to Warszawa a nie Szczecin i nie Gdynia...