Witam serdecznie !
Czy chce Wam sie iść do szkoły ? Chcielibyscie mieć przedłużone wakacje do 1 października ?
Co podoba wam sie w szkole jak chcecie wrócic po przerwie 2 miesięcznej ?
Pozdrawiam Deziu ...
lista tematów
Już za 13 dni do szkoły ! Czy chce wam sie iść ?! strona 7 z 11
ale najbardziej interesujacy jezeli chodzi o prawo, za takie teksty masz ciupe z 3 latka

ogladalem gdzies nie dawno jakis tam program gdzie przesluchiwali w sadze jakiegos osobnika i za planowanie ataku na jakis tam wazny obiekt dostal 20 lat mimo tego ze sie przyznal

Konto usunięte: Scooter3217 weź wypad stąd rób bo jesteś żenujący
Bez sensu piszesz takie rzeczy na forum jestes idiota z takimi poglądami ...
Wogóle inny temat jest na forum a ty wyskoczyłeś z jakimiś bez sensu hasłami ...
Tolerancja, ja bym chciał chodzić do szkoły, klasy z ciapatymi uczniami ...
też jesteś żenujący reagując na coś takiego .

będzie miał bana to będzie sie pilnował.

i nie rob z siebie nie wiadomo kogo, bo chyba od dzisiaj na forum siedzisz

Ajra: Masz strasznie ograniczone pole widzenia na owe kierunki.Tudzież odniosę się do psychologii.
Tak się składa, że potrzeba jest w Polsce np biegłych kuratorów sądowych
*orzekanie o niepoczytalności
*sporządzanie portretów psychologicznych osób ściganych przez policję
*pomoc ofiarom gwałtów itp.
...
Na tym nie koniec - jedna specjalizacja daje Ci możliwość zaistnienia w niejednym ośrodku pomocy (policja ,sąd, szpitale, ośrodki pomocy społecznej) jak i w szkołach, firmach itd. Co więcej nikt nie każe mi kończyć jedynie jednej specjalizacji. Jednocześnie mogę się wybrać np na psychologię w zarządzaniu czy psychologię kliniczną ;) Nikt mi nie zabroni otworzenia własnego gabinetu na ten przykład po skończeniu seksuologii klinicznej ;)
Widzisz tutaj jest wiele możliwości rozwoju i sprawdzania siebie przy tym wszystkim.
Ale to trzeba kochać. :)
normalnie wykład

zrobisz w życiu karierę ja Ci to mówię

czyli masz plan widze po skończeniu psychologi ...
Dokładnie trzeba to kochać ja nie widze sensu konczyc takie kierunki
Życze powodzenia do dążenia takich planów drogo [Asiu ? ] Ajro ...