MyDezerter
MyDezerter
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

Witam serdecznie !
Czy chce Wam sie iść do szkoły ? Chcielibyscie mieć przedłużone wakacje do 1 października ?
Co podoba wam sie w szkole jak chcecie wrócic po przerwie 2 miesięcznej ?
Pozdrawiam Deziu ...

Ocelot08
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Ocelot08
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a skad wiesz, ze najwiecej?

ponieważ wiem co to są dane statystyczne :zonk:
jymmy
jymmy
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nigy nie bylem w USA, pozatym to jest najmniej ciekawy kraj do zwiedzania

ale najbardziej interesujacy jezeli chodzi o prawo, za takie teksty masz ciupe z 3 latka :tak:

ogladalem gdzies nie dawno jakis tam program gdzie przesluchiwali w sadze jakiegos osobnika i za planowanie ataku na jakis tam wazny obiekt dostal 20 lat mimo tego ze sie przyznal :tak:
ThoseWereTheDays
ThoseWereTheDays
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy chce Wam sie iść do szkoły ? Chcielibyscie mieć przedłużone wakacje do 1 października ? Co podoba wam sie w szkole jak chcecie wrócic po przerwie 2 miesięcznej ? Pozdrawiam Deziu ...

tak,chcialabym miec wakacje do 1. pazdziernika :W00t:
nic w sumie.
ZagubionaLalka
ZagubionaLalka
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Scooter3217 weź wypad stąd rób bo jesteś żenujący Bez sensu piszesz takie rzeczy na forum jestes idiota z takimi poglądami ... Wogóle inny temat jest na forum a ty wyskoczyłeś z jakimiś bez sensu hasłami ... Tolerancja, ja bym chciał chodzić do szkoły, klasy z ciapatymi uczniami ...

też jesteś żenujący reagując na coś takiego . :tak:
będzie miał bana to będzie sie pilnował. :tak:
i nie rob z siebie nie wiadomo kogo, bo chyba od dzisiaj na forum siedzisz :zonk:
bipnike
bipnike
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy chce Wam sie iść do szkoły ? Chcielibyscie mieć przedłużone wakacje do 1 października ? Co podoba wam sie w szkole jak chcecie wrócic po przerwie 2 miesięcznej ?

nie chce mi sie iśc do szkoły.... pewnie kto by nie chciał
nie i nigdy nie spodoba
Scooter3217
Scooter3217
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jeżeli jesteś uprzedzony do tzw. murzynów to unikaj ich towarzystwa. aczkolwiek poznaj ich srodowisko to normalni ludzie.

tak serio to nie znam zadnego murzynia i moze dlatego mam takie odczucia
Ocelot08
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Ocelot08
  19 Agosto 2008
Ajra
Ajra: Masz strasznie ograniczone pole widzenia na owe kierunki.Tudzież odniosę się do psychologii. Tak się składa, że potrzeba jest w Polsce np biegłych kuratorów sądowych *orzekanie o niepoczytalności *sporządzanie portretów psychologicznych osób ściganych przez policję *pomoc ofiarom gwałtów itp. ... Na tym nie koniec - jedna specjalizacja daje Ci możliwość zaistnienia w niejednym ośrodku pomocy (policja ,sąd, szpitale, ośrodki pomocy społecznej) jak i w szkołach, firmach itd. Co więcej nikt nie każe mi kończyć jedynie jednej specjalizacji. Jednocześnie mogę się wybrać np na psychologię w zarządzaniu czy psychologię kliniczną ;) Nikt mi nie zabroni otworzenia własnego gabinetu na ten przykład po skończeniu seksuologii klinicznej ;) Widzisz tutaj jest wiele możliwości rozwoju i sprawdzania siebie przy tym wszystkim. Ale to trzeba kochać. :)

normalnie wykład :mrgreen:

zrobisz w życiu karierę ja Ci to mówię :ninja:
jymmy
jymmy
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak serio to nie znam zadnego murzynia i moze dlatego mam takie odczucia

wiec nie znasz to nie oceniaj :tak: w Holandii bys tam zostal zmieszany z blotem za takie cos
bipnike
bipnike
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec nie znasz to nie oceniaj w Holandii bys tam zostal zmieszany z blotem za takie cos

to przecież tylko polska
ZagubionaLalka
ZagubionaLalka
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak serio to nie znam zadnego murzynia i moze dlatego mam takie odczucia

no widzisz . to moze byc dlatego .
ja znam jednego . i jest wporzadku aczkolwiek nie jestesmy w jednej paczce bo przyjazni sie z osobami ktorych ja po prostu nie toleruje .
jymmy
jymmy
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to przecież tylko polska

juz wlasnie powoli nie tylko Polska, zmienia sie juz wiele w niej
Scooter3217
Scooter3217
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec nie znasz to nie oceniaj w Holandii bys tam zostal zmieszany z blotem za takie cos

tylko, ze to taka natura Polaka, ze wszystko ocenia;p
a cos obcego to jest cos zlego, tyczy sie to innych ras
MyDezerter
MyDezerter
  19 Agosto 2008

czyli masz plan widze po skończeniu psychologi ...
Dokładnie trzeba to kochać ja nie widze sensu konczyc takie kierunki
Życze powodzenia do dążenia takich planów drogo [Asiu ? ] Ajro ...

jymmy
jymmy
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko, ze to taka natura Polaka, ze wszystko ocenia;p a cos obcego to jest cos zlego, tyczy sie to innych ras

nie wszyscy, a nawet nie wiekszosc, a natura polaka to narzekanie na wszystko
bipnike
bipnike
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: juz wlasnie powoli nie tylko Polska,

dla mnie zawsze będzie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.