matematyka-nie lubię
wf-nie lubię
polski-nie lubię
biologia-nie lubię
nic nie lubię oprócz religi
a wy co lubicie a czego nie:D:D:D:D:
lista tematów
szkoła strona 2 z 4
matematyki nie znoszę,ale to przez nauczycielkę,mści się,bo mój wujek uczy jej syna wf i postawił mu 3,a on jest kujonem

chemii nie lubię,bo moja ciotka uczy ,a nie umie.
niemieckiego nie lubię,bo moja chrzestna uczy

Ogólnie lubię polski,biologię i angielski. no i religię,bo zawsze można pośmiać się z pani katechetki :-D.
no to jedziem z wszystkim co dotychczas miałam:
`religia/etyka- owszem. ksiądz który mnie uczył, był tak wymagający, zę ja pieydole, ale za to bardzo dobrze się z nim dogadywałam.
`język polski- lubiłam i chyba nadal będę lubic. nigdy nie miałam nic przeciwko wymaganiom mojej nauczycielki od tegoż przedmiotu.
`historia- nie lubię, bo nie potrafię się jej uczyć.
`wiedza o społeczeństwie- nie przepadam. mam uraz do nauczyciela z gimnazujm.
`język niemiecki- nie miałam możliwości polubienia jego nauki, gdyż uczyła mnie go moja wychowawczyni, a z racji tego na codrugim była 'wychowawcza'.
`matematyka- lubię. ale chyba az jakis czas przejedzie mi do niej sympatia.
`fizyka- nie lubię, bo nie umię.
`chemia- lubię ze względu na świetnego nauczyciela:)
`biologia- nie przepadam.
`geografia- o zgrozo (a teraz idę na profil z rozszerzoną gegrą
)
`plastyka- boska. nigdy nie miałam nic przeciw. uwielbiam prace manualne.
`muzyka- lubię się bawić nutami, czy głosem, więc nie mam większycg oparów przed tym przedmiotem.
`technika- lubię.
`informatyka- nie mam nic przeciewko, ale jakoś szczególnie mnie to nie interesuje.
`wychowanie fizyczne- nie przepadam z tymi lekcjami z racji, ze nauczycielem jest przyjaciel mojej matki.
to tyle. całuję.
Naa.
`religia/etyka- owszem. ksiądz który mnie uczył, był tak wymagający, zę ja pieydole, ale za to bardzo dobrze się z nim dogadywałam.
`język polski- lubiłam i chyba nadal będę lubic. nigdy nie miałam nic przeciwko wymaganiom mojej nauczycielki od tegoż przedmiotu.
`historia- nie lubię, bo nie potrafię się jej uczyć.
`wiedza o społeczeństwie- nie przepadam. mam uraz do nauczyciela z gimnazujm.
`język niemiecki- nie miałam możliwości polubienia jego nauki, gdyż uczyła mnie go moja wychowawczyni, a z racji tego na codrugim była 'wychowawcza'.
`matematyka- lubię. ale chyba az jakis czas przejedzie mi do niej sympatia.
`fizyka- nie lubię, bo nie umię.
`chemia- lubię ze względu na świetnego nauczyciela:)
`biologia- nie przepadam.
`geografia- o zgrozo (a teraz idę na profil z rozszerzoną gegrą

`plastyka- boska. nigdy nie miałam nic przeciw. uwielbiam prace manualne.
`muzyka- lubię się bawić nutami, czy głosem, więc nie mam większycg oparów przed tym przedmiotem.
`technika- lubię.
`informatyka- nie mam nic przeciewko, ale jakoś szczególnie mnie to nie interesuje.
`wychowanie fizyczne- nie przepadam z tymi lekcjami z racji, ze nauczycielem jest przyjaciel mojej matki.
to tyle. całuję.
Naa.
http://www.photoblog.pl/rudx/
mój Ci on :D
Aż tak nauczyć się modlić, że nie będzie już nam potrzebna modlitwa. Że modlitwą stanie się każdy nasz oddech, każde westchnienie, każda myśl, każda praca, każdy uczynek, każdy uśmiech...
mój Ci on :D
Aż tak nauczyć się modlić, że nie będzie już nam potrzebna modlitwa. Że modlitwą stanie się każdy nasz oddech, każde westchnienie, każda myśl, każda praca, każdy uczynek, każdy uśmiech...