Meffis
Meffis
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)
Jak sądzicie... Czy szkola Demoralizuje uczniów....? :mrgreen:
Co z wymaganiami Nauczycieli... czy my jestesmy dla szkoły czy szkola dla nas?
Powinni zrobic tak w Polsce jak jest w
UK / Walii / Szkocji / Irlandii że Uczniowie są dla
szkoły a nie szkoła dla Uczniow... ze Nauzcyciele są dla nas a nie my dla Nauczycieli,
Mozecie sie poczuc dziwnie czytając to ale podchodząc racjonalnie to tematyki mozecie
Zauwazyc iż Nauczyciele zbyt wiele wymagają od uczniów... w Tej Polsce

>> Prace Domowe
>> Kartkowki
>> Klasówki
>> Niepozytywne Oceny ( w zależnosci od Humoru nauczyciela)

Co o tym sądzicie... :)

Posty nie na temat nie będą tolerowane... :evil:
MyMusicSong
MyMusicSong
  19 Agosto 2008
Meffis
Meffis: Co z wymaganiami Nauczycieli... czy my jestesmy dla szkoły czy szkola dla nas?

obustronne korzysci

Meffis
Meffis: Zauwazyc iż Nauczyciele zbyt wiele wymagają od uczniów.

jakby uczniowie mieli zbytni luz tez byloby niedobrze
ewela15heh
ewela15heh
  19 Agosto 2008

ave satan V

w pełni zgadzam sie

Sellam
Sellam
  19 Agosto 2008

szkoła demoralizuje i skłania do przestępstw, ile razy łapałem się na planach zabicia "kogoś"

aniulq
aniulq
  19 Agosto 2008

oj tak....; ]

xXxDoOtixXx
xXxDoOtixXx
  19 Agosto 2008

masz rację w 100 % się z Tobą zgadzam ... :/ za dużo wymagają
Teraz będe miała na popołudnie w szkole [ idę na 12 wracam o 19] nie zapominając ze mam 20 przedmiotów. Gdzie tu czas na naukę? a GDZIE CZAS DLA SIEBIE?;o

Judytka06
Judytka06
  19 Agosto 2008

Oceny w zależności od humoru to na pewno :) albo w zależności od tego czy lubi ucznia czy też nie... np woli lizusów :D
u nas w szkole to na porządku dziennym no ale przecież prawie zawsze znajdzie sie taki jeden nauczyciel...

SaniaQ1992
SaniaQ1992
  19 Agosto 2008
Meffis
Meffis: Jak sądzicie... Czy szkola Demoralizuje uczniów....?

jak najbardziej.:rock:
vToTylkoJav
vToTylkoJav
  19 Agosto 2008
Meffis
Meffis: Co z wymaganiami Nauczycieli... czy my jestesmy dla szkoły czy szkola dla nas? Powinni zrobic tak w Polsce jak jest w UK / Walii / Szkocji / Irlandii że Uczniowie są dla szkoły a nie szkoła dla Uczniow... ze Nauzcyciele są dla nas a nie my dla Nauczycieli, Mozecie sie poczuc dziwnie czytając to ale podchodząc racjonalnie to tematyki mozecie Zauwazyc iż Nauczyciele zbyt wiele wymagają od uczniów... w Tej Polsce

szkola dla nas
tak... powinni tak zrobic
hehe... zgadzam sie... po co uczyc czegos co sie w zyciu nikomu nigdy nie przydalo
Meffis
Meffis
  19 Agosto 2008
no mnie tez to troche dziwilo po tym jak ja uczylem sie zagranicą i ucze sie dalej... a moj mlodszy brat uczyl sie nadal w polsce... gdzie ja codziennie lekcje mialem od 9:00 do 15:00
a moj brat od 8:00 do 14:30 a czasem 16:15 gdzie potym zadawano mu prace domowe ktore robil do godz. 20:00 .... a gdzie zycie prywatne i zaczerpniecie swiezego powietrza... dzieci prezwaznie nie puszcza sie o tej porze na dwor... dla mnie to jest znecanie sie psychicznie nad młodzieżą.... brak wolnego czasu po szkole po czym czasem dzieci wracają rozwydrzone ze szkoly... i dostają wariacji.. gdzie potem "SUPER NIANIA" Musi wkroczyc do akcji...
kasia90PL
kasia90PL
  19 Agosto 2008
Meffis
Meffis: Co o tym sądzicie... :)

nauczyciele za dużo czasami wymagają myślą że to ich przedmiot jest najważniejszy i nie obchodzi ich to że z innych przedmiotów też trzeba się uczyć

Kto to wymyślił Forum--> Szkoła? Jak sobie pomyśle o szkole to źle się czuję a tu jeszcze mi o tym przypominają.
vToTylkoJav
vToTylkoJav
  19 Agosto 2008

No ja tez jestem za granica i nie ma tutaj porownania z polska... tutaj jest latwiej... bo nie ma odpowiedzi ustnych kartkowek itp ucza ogolnie ze cos tam istnieje i nie wglebiaja sie w tematy... a w polsce trzeba siedziec i kuc. Z jednej strony to dobrze ze w polsce wiecej wymagaja bo sie wiecej wie i umie ale czasami sa takie rzeczy ze nigdy sie w zyciu nie przydadza... no chyba ze ktos sie zainteresuje i pojdzie w danym kierunku.... ale to ile? 2 czy 3 osoby z klasy

Meffis
Meffis
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto to wymyślił Forum--> Szkoła? Jak sobie pomyśle o szkole to źle się czuję a tu jeszcze mi o tym przypominają.

Coż dobry wątek na wyrażenie swego
ALE....
BO....
ZE WZGLĘDU....
xXxMialek88xXx
xXxMialek88xXx
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nauczyciele za dużo czasami wymagają myślą że to ich przedmiot jest najważniejszy i nie obchodzi ich to że z innych przedmiotów też trzeba się uczyć

kiedys klocilam sie z babka od chemii jak chodzilam do LO, ze nie ma sobie myslec ze jej przedmiot jest najwazniejszy, bo nie mamy w planie tylko jej lekcji ale takze inne :and: a efekt tej rozmowy byl taki, ze 3 razy zdawalam I semestr i za kazdym razem brakowalo mi 0,25pkt do zdania semstru :and:
k2xk2
k2xk2
  19 Agosto 2008
Meffis
Meffis: >> Prace Domowe >> Kartkowki >> Klasówki >> Niepozytywne Oceny ( w zależnosci od Humoru nauczyciela)Co o tym sądzicie... :)

masz absolutna racje ... przeciez mozemy byc takimi debilami jak nasi koledzy z USA :rock:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.