DarUsia156
DarUsia156
  29 Octubre 2008 (pierwszy post)

Mam taki small problemik z "koleżanką" z klasy ;]]
Moja klasa to ogólnie ... nie wypał ;] Zero zgrania itp ..
Wszyscy są mega sztywni a jak ktoś coś "odwali" to cała reszta ma pretensje i odrazu tą osobę wydaje ;p . Ta "koleżanka" broni tylko swoją du . pęę ;/ Ostatnio była jakaś akcja z księdzem (ona też .. dużo robiła ;]) Ale kiedy wszystko się wydało, to ona patrzyła tylko żeby siebie obronić .;p Co najlepsze.. zrzuciła wgl wszystko na mnie :crylol: ;] . Głupia pi . cza . Jak jej powiedziałam co o niej ... sądze :mlotek: To zaczęła mi grozić swoim chłopakiem (lat 27 ona lat 16 xD) Że mi ,, doje. bie" hyhy ;] I jak ja mam z takimi ludzmi żyć ? Dziewczyna popsuła mi cholernie dzisiaj dzień ;/ ... I mam wqurw na wszystko .

Czy u was w klasach są podobne "konflikty" ?
(u mnie nawet czasem na lekcji się biją ;p .. )

Co mam zrobić z kochaną "koleżanką" xD ?
a) dać się pobić jej kochasiowi oO
b) olać
c) sama jej doje . bbać ;pp
d) yyy ... ??

PzdR :peace:

DarUsia156
DarUsia156
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jestes nerwowa - to widze, chociazby po tym, ze zalozylas taki, a nie inny temat. xDD ... tupiesz - byc moze, nie widzialam. placzesz - bo ja wiem... jak kazdy czasem nie? klamiesz - tego nie powiedzialam, po prostu taka historia to prawie jak telenowela :D
jak telenowela tzn że warta dyskusji xD
:brawo:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no popatrz - od zaraznia dziejow 16 - 17 latki wychodzily za maz za kolesi w wieku 30 lat i to bylo normalne, a teraz nagle stalo sie to wielkim szokiem. z toba dyskusje juz skoncze, bo nie rozumiesz tego, co pisze.

no ale czasy moja droga sie zmieniaja ,i to na gorsze i teraz taka sytuacja nie jest normalna, i mysle ze kazdy rodzic takiej 15 byłby powaznie zaniepokojony tym,ze jego pociecha spotyka sie z osoba nie wiele mlodsza od nich !

Konto usunięte
Konto usunięte: toba dyskusje juz skoncze, bo nie rozumiesz tego, co pisze.

ja z toba rowniez,bo myslalem ze dyskutuje z osoba ktora ukonczyla 18 lat,jednak po rodzaju twoich postow,to budzi moja watpliwosc.

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko jesli ja zgwalci, nie wymyslaj

spojrz sobie w prawo
wspolzycie z osoba nieletnia dla doroslego jest karalne.
przynajmniej do niedawna tak bylo chyba
DarUsia156
DarUsia156
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale czasy moja droga sie zmieniaja ,i to na gorsze i teraz taka sytuacja nie jest normalna, i mysle ze kazdy rodzic takiej 15 byłby powaznie zaniepokojony tym,ze jego pociecha spotyka sie z osoba nie wiele mlodsza od nich !

No tak tak, rodzice byliby na pewno nawet dumni, że dziecko znalazło sobię dojrzałego partnera ... Xd
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spojrz sobie w prawo wspolzycie z osoba nieletnia dla doroslego jest karalne. przynajmniej do niedawna tak bylo chyba

jednak przepraszam :

Konto usunięte
Konto usunięte: Zgodnie z art. 200 k.k. kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Odpowiedzialności karnej podlega sprawca czynu jeżeli ukończyl lat 17. Czynności ujęte w art. 200 k.k. dokonane z osobą, która ukończyła 15 lat nie stanowią przestępstwa.

co nie zmienia faktu,że jestem przeciwny związkom 14,15 latek z facetami po 20 czy kolo 30 :/
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale czasy moja droga sie zmieniaja ,i to na gorsze i teraz taka sytuacja nie jest normalna, i mysle ze kazdy rodzic takiej 15 byłby powaznie zaniepokojony tym,ze jego pociecha spotyka sie z osoba nie wiele mlodsza od nich !

:ziew:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja z toba rowniez,bo myslalem ze dyskutuje z osoba ktora ukonczyla 18 lat,jednak po rodzaju twoich postow,to budzi moja watpliwosc.

budzi twoja watpliwosc, poniewaz nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i nie rozumiesz na czym polega dyskusja i to, ze inna osoba moze miec inne zdanie.
i na tym polega twoj problem. zrozumiesz to, uporasz sie z tym - i wtedy uda ci sie znalezc dziewczyne, bo z tego co widze, to wszyscy sa winni, tylko nie ty.
DarUsia156
DarUsia156
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Cytat: Zgodnie z art. 200 k.k. kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Odpowiedzialności karnej podlega sprawca czynu jeżeli ukończyl lat 17. Czynności ujęte w art. 200 k.k. dokonane z osobą, która ukończyła 15 lat nie stanowią przestępstwa. co nie zmienia faktu,że jestem przeciwny związkom 14,15 latek z facetami po 20 czy kolo 30 :/

Kurczę ale się pofatygowałeś żeby to znalesć ;]]
Tez jestem przeciwna
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co nie zmienia faktu,że jestem przeciwny związkom 14,15 latek z facetami po 20 czy kolo 30 :/

ty sobie mozesz byc przeciwny, dzieki bogu kazdy ma wolna wole i wie, co jest dla niego najlepsze.
vig89
vig89
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie każdy jest normalny

A gdzie tam , nienormalnych ludzi trzymaja wiadomo gdzie ;] (tam gdzie wszystkie sciany sa z materacow)

Konto usunięte
Konto usunięte: raczej swiat by juz nie istnial

hah tez tak mysle xD
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

Twoja reakcja własnie udowodnila mi ze dyskusja z Toba nie ma sensu,poniewaz odpowiadasz na moje racjonalne argumenty ziewaniem.
Pozatym chyba jestes jednak inna,skoro wszyscy by uznali taka sytuacje za nienormalna.

Konto usunięte
Konto usunięte: na tym polega twoj problem. zrozumiesz to, uporasz sie z tym - i wtedy uda ci sie znalezc dziewczyne, bo z tego co widze, to wszyscy sa winni, tylko nie ty.

dziekuje za twoje jakze cenne rady,jednak nie potrzebuje ich od osób ktore tak postrzegaja sytuacje jak Ty.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kurczę ale się pofatygowałeś żeby to znalesć ;]]

dla chcacego nic trudnego, po prostu dziwie sie takim dziewczyna,co widza w takich szemranych typach..
DarUsia156
DarUsia156
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzie tam , nienormalnych ludzi trzymaja wiadomo gdzie ;] (tam gdzie wszystkie sciany sa z materacow)

w takim razie moja szkoła powinna być szpitalem psychiatrycznym ;p
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ty sobie mozesz byc przeciwny, dzieki bogu kazdy ma wolna wole i wie, co jest dla niego najlepsze

Ludzie normalni sa przeciwni takim sytuacjom
Ktory rodzic zgodzilby się na to by jego corka spotykala sie z takim facetem ? Odpowiedz na to pytanie...odpowiedz jest tylko dowodem na to ze mam racje
to nie jest normalna sytuacja i tyle
nie chcesz sobie uswiadomic ze jestes inna? masz z tym problem?
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoja reakcja własnie udowodnila mi ze dyskusja z Toba nie ma sensu,poniewaz odpowiadasz na moje racjonalne argumenty ziewaniem.

na twoje racjonalne argumenty odpowiedzialam we wczesniejszych postach, teraz to sie juz powtarzasz. ale to zbyt trudne do zrozumienia, prawda?

Konto usunięte
Konto usunięte: Pozatym chyba jestes jednak inna,skoro wszyscy by uznali taka sytuacje za nienormalna.

2, 5 czy nawet 10 osob to nie wszyscy, wiec nie wypowiadaj sie za wszystkich.

Konto usunięte
Konto usunięte: dziekuje za twoje jakze cenne rady,jednak nie potrzebuje ich od osób ktore tak postrzegaja sytuacje jak Ty.

nie, poniewaz jestes najlepszy, najwspanialszy, to inni sa zli. to tylko ty masz racje, a to, ze cie postrzegaja jak postrzegaja to wcale nie twoja wina, to wina innych. caly swiat jest przeciw tobie, wszyscy inni sa zli i tylko ty masz racje :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: hah tez tak mysle xD

:mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ludzie normalni sa przeciwni takim sytuacjom

czyli wychodzi na to, ze wszyscy wielcy ludzie na przelomie wiekow to nienormlani zboczence, wykorzystujace seksualnie dzieci.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ktory rodzic zgodzilby się na to by jego corka spotykala sie z takim facetem ? Odpowiedz na to pytanie...odpowiedz jest tylko dowodem na to ze mam racje

kazdy normalny rodzic, jesli mysli glowa i widzi, ze chlopak jest porzadny, to co z tego, ze jest jakas roznica wieku?

Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest normalna sytuacja i tyle

jaka jest roznica wieku miedzy twoimi rodzicami, dziadkami, rodzina?
jest to calkiem normalne, a ty po prostu nie potrafisz zaakceptowac sytuacji.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie chcesz sobie uswiadomic ze jestes inna? masz z tym problem?

i te pytania powinienes skierowac do siebie.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na twoje racjonalne argumenty odpowiedzialam we wczesniejszych postach, teraz to sie juz powtarzasz. ale to zbyt trudne do zrozumienia, prawda?

Twoja odpowiedź tylko mnie zaniepokoiła ,ponieważ to nie jest normalna sytuacja,a jeśli Ty uważasz,że to jest na porządku dziennym to coś z Tobą nie tak,naprawdę .

Konto usunięte
Konto usunięte: 2, 5 czy nawet 10 osob to nie wszyscy, wiec nie wypowiadaj sie za wszystkich.

W takim razie zdecydowana większość jest mojego zdania, i ma rację więc coś musi być na rzeczy.Tylko trudno Ci to zrozumieć nie ?

Konto usunięte
Konto usunięte: nie, poniewaz jestes najlepszy, najwspanialszy, to inni sa zli. to tylko ty masz racje, a to, ze cie postrzegaja jak postrzegaja to wcale nie twoja wina, to wina innych. caly swiat jest przeciw tobie, wszyscy inni sa zli i tylko ty masz racje

Brawo..ciekawi mnie tylko jak to wydedukowałaś?Chyba sobie zmyśliłaś,bo nic takiego nie mówiłem,to Twoje wnioski z resztą niesłuszne.Mówię tylko ,że akurat w tej kwestii mam rację ponieważ to moje zdanie popiera większość ,a nie Twoje.
vig89
vig89
  29 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktory rodzic zgodzilby się na to by jego corka spotykala sie z takim facetem ?

Cyganie ;) u nich to jest normalne

Konto usunięte
Konto usunięte: w takim razie moja szkoła powinna być szpitalem psychiatrycznym ;p

Pozwolisz ze oddam wam moja siostre ?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.