lazyboy66
lazyboy66
  14 Octubre 2008 (pierwszy post)

Witajcie:D
Mam zapytanie...
Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?

bajerka20
bajerka20
  14 Octubre 2008
lazyboy66
lazyboy66: kie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?

1. jesteś debilem i zapomniałeś drogi do szkoły...
2. jesteś śmierdzącym leniem i nie chce Ci się uczyć...
lazyboy66
lazyboy66
  14 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. jesteś debilem i zapomniałeś drogi do szkoły... 2. jesteś śmierdzącym leniem i nie chce Ci się uczyć...

nigdy nierobiłas sobie wolnego od szkoły?Pozatym niepowinno ci obchodz\ic gdzie ja chodze zamiast do szkoły to tylko post i sie pytam jak to usprawiedliwic.
1crazygirl8
1crazygirl8
  14 Octubre 2008
lazyboy66
lazyboy66: Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?

mnie rodzice usprawiedliwiają takze nie wiem jakby bylo gdyby nie chcieli... :and:
jak ide na wagary to mowie rodzicom po prostu i zgadzają sie jak podam im jakis powod :mrgreen: :lol2:
Nivriti
Nivriti
  14 Octubre 2008

lekarz, pogrzeb, wyjazd, choroba, zatrucie, zyganie

najlepiej chodzic do szkoly

pjester
pjester
  14 Octubre 2008

okres ofc :ninja:

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 Octubre 2008
lazyboy66
lazyboy66: Jaki macie na to sposób?

chodzić do szkoły
...Ignorance is bliss...
bajerka20
bajerka20
  14 Octubre 2008
RexMundi
RexMundi: Pragnę Byś Mnie Pragnęła Potrzebuję Byś Potrzebowała Błagam Byś Mnie Błagała

:napalony:
Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  14 Octubre 2008
lazyboy66
lazyboy66: Witajcie:D Mam zapytanie... Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?

Trzeba chodzić do szkoły .. nie będzie takiego problemu ;dd !

a jak coś to pisz , że opuściłeś dzień z powodu wizyty u lekarza, dentysty , bo się źle czułeś multum tego można wymyślać.
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
Beata2090
Beata2090
  14 Octubre 2008
lazyboy66
lazyboy66: Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?

jak by się chodziło to nie było by kłopotów z tym usprawiedliwieniem :mrgreen:
a nie możesz poprosić jakąś koleżankę która by napisała że cię nie było bo hmm... byłeś przeziębiony.. ? :woot: :mrgreen:
lazyboy66
lazyboy66
  14 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: okres ofc

To jest dobre powiem że mnie okres w autobusie dopadł
Ajra
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 2
Ajra
  14 Octubre 2008

już jak się nie chodzi
to wypadałoby już nie usprawiedliwiać tego dnia ;]

być fair i już.

spread my wings and fly hold my head up high
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  14 Octubre 2008
lazyboy66
lazyboy66: Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?

dużo dobrych pomysłów :ninja:
justisssia
justisssia
  14 Octubre 2008

Ja miałam sprawy rodzinne :ninja:

magda93141
magda93141
  14 Octubre 2008
lazyboy66
lazyboy66: Jaki macie na to sposób?

Proste.. piszesz to co tylko Ci się nasunie na banie.. np. nie było Cie z powodu złego samopoczucia, albo bólu głowy, brzucha..
oj tego jest wiele
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.