Witajcie:D
Mam zapytanie...
Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?
lista tematów
Usprawiedliwienia strona 1 z 2
lazyboy66: Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?
mnie rodzice usprawiedliwiają takze nie wiem jakby bylo gdyby nie chcieli...

jak ide na wagary to mowie rodzicom po prostu i zgadzają sie jak podam im jakis powod

lazyboy66: Witajcie:D
Mam zapytanie...
Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?
Trzeba chodzić do szkoły .. nie będzie takiego problemu ;dd !
a jak coś to pisz , że opuściłeś dzień z powodu wizyty u lekarza, dentysty , bo się źle czułeś multum tego można wymyślać.
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
lazyboy66: Jakie macie pomysły na usprawiedliwianie nieobecnych dni w szkole?Odrazu podkreslam że rodzice nie chcą usprawiedliwic tych dni i nie jest fajnie.Jaki macie na to sposób?
jak by się chodziło to nie było by kłopotów z tym usprawiedliwieniem

a nie możesz poprosić jakąś koleżankę która by napisała że cię nie było bo hmm... byłeś przeziębiony.. ?