BananowaQueen
BananowaQueen
  11 Octubre 2008 (pierwszy post)
Czy Jest To Dzień Wolny Od Szkoły ?
UstySsia
UstySsia
  11 Octubre 2008

u mnie nie ma lekcji, ale w szkole organizujemy coś w stylu 'mam talent' z uczniami i nauczycielami :mrgreen:

xKari277
xKari277
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Jest To Dzień Wolny Od Szkoły ?

u mnie tak, jest to dzień wolny, a w poniedziełek mamy skrócone lekcje :tak:
WueRZet
WueRZet
  11 Octubre 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: Nie wiem na co ciągle narzekają Ci nauczyciele. Dopiero co się rok szkolny rozpoczął a oni już wolne mają.

Nie wiem na co ciągle Ty narzekasz. Dopiero rok się zaczął, a Ty już się cieszysz, że masz wolne weekendy, albo takie święta. Powinnaś dać dobry przykład i przyjść tego dnia do szkoły i zażądać odbycia zajęć jeśli jesteś przeciwna dniu wolnemu ! :) (a oni nie mogą Cię olać...takie prawo) :P
sonia167
sonia167
  11 Octubre 2008

o mnie w szkole w poniedzialek jest uroczysty apel wszyscy ida na galowo ubrani ale lekcje są a we wtorek wolne ;D

WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  11 Octubre 2008
Konto usunięte

w mojej szkole tak
:tak:
aliassy
aliassy
  11 Octubre 2008
Konto usunięte

ja mam wolne, nie idę do szkoły.
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w szkole organizujemy coś w stylu 'mam talent' z uczniami i nauczycielami

to fajne :mrgeren:
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: :mrgeren:

:mrgreen: - poprawka
[color=white]nie nabijam :ninja:
AvengedLove
AvengedLove
  11 Octubre 2008
Konto usunięte

ja mam wolne, pierwszy raz. :wtf:
aaPaulinka
aaPaulinka
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dopiero rok się zaczął, a Ty już się cieszysz, że masz wolne weekendy, albo takie święta.

Chyba źle się zrozumieliśmy. Ja się właśnie nie ciesze z tego powodu ;] Jak dla mnie to właśnie lekcje powinny być normalne bo ten wolny dzień to tylko udogodnienie dla nauczycieli taaaaa :]
PaATtTti
PaATtTti
  11 Octubre 2008

ja nie ide do szkoyl wolne calkowicie

PaATtTti
PaATtTti
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak. Ale nauczyciele powinni w tym dniu zapewnić nam opieke jesli np rodzice nie wyrażają zgody zeby dziecko było w domu. Unas np przynosi się takie oświadczenia od rodziców że zapewnia nam rodzić opieke w tym dniu. i kto tego nie doniesie to ma byc we wtorek na zajęciach. nie typowo lekcje ale jakieś zajecia.

ale glupio :crylol: szkola sie mna nie musi opiekowac mam swoje lata :crylol:
MisiaV
MisiaV
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: szkola sie mna nie musi opiekowac mam swoje lata

Szkoła jednak ponosi za Ciebie odpowiedzialność w tych godzinach. Nie wiedziałaś o tym ?:]
WueRZet
WueRZet
  11 Octubre 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: Jak dla mnie to właśnie lekcje powinny być normalne bo ten wolny dzień to tylko udogodnienie dla nauczycieli taaaaa :]

Ja tam myślę, że bardziej jest to udogodnienie dla uczniów. Bo za ten jeden dzień nauczyciel pieniędzy nie dostanie do swojej i tak niskiej pensji :and:
aaPaulinka
aaPaulinka
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tam myślę, że bardziej jest to udogodnienie dla uczniów. Bo za ten jeden dzień nauczyciel pieniędzy nie dostanie do swojej i tak niskiej pensji

Nie sądzę żeby mieli odliczone za ten dzień ;) Pensje mają wystarczającą. Wysilać się w pracy zbytnio nie muszą.....
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.