jak to z tym jest ?
jedni pisza ze sie licza punky
a drudzy ze to ttylko sprawdxzajace...
a moze sa jeszcze inne definicje
xd
anglieski na egzaminach strona 1 z 2
ja pisze chyba za 11 dni test próbny juz z angielskiego ..i ja słyszałem ze te punkty wliczaja sie tylko jak sie idzie do szkoły z rozszerzonym jezykiem angielskim !! .. a tak to jest tylko taki sprawdzajacy bo my pierwszy raz piszemy :D!! od naszego rocznika
wszyscy piszą 21 próbny chyba
bynajmniej ja też
w szkole do której chcę iść to chyba w każdej klasie jest rozszerzony angielski ;/
test z ang będzie tak samo licozny jak humanistyczni i scisly, i tak juz pstanowiono mimo iz jeszcze w zeszlym roku byly inne hipotezy, lacznie teraz zamiast 100 pkt, bedzie mozna uzyskac 150 a testy beda trwaly 3 dni
zalezy na jakich egzaminach.. jezeli chodzi o mature itp to liczy sie pkt a jezeli chodzi o egzaminy wstepne jak np w SJO Empik to są sprawdzające ale zeby wiedziec na ile czlowiek sie w nich sprawdzil muszą pkt podliczyc. logiczne.
Z roku na rok w szkolnictwie wprowadzają jakieś zmiany,więc wszystko może się zdarzyć!!!Z drugiej strony słyszałem,że na egzaminach z angielskiego jest najwyższa zdawalność!!!
też musze zdać ten egzamin, babka powiedziała, że zrobi wszystko, żeby każdy miał najmniej 40 pkt . Ale uczy świetnie
też pisze 21 próbny zobaczyumy, ale z tego co widziałam( w gazecie był) to jak dla mojej klasy banał, bo my rozwiązujemy matury próbne czasmi
same takie podstawy i nie ma dłużeszej formy wypowiedzi.Ja sie tam bardziej boje części ścisłej.