pauli5555
pauli5555
  10 Octubre 2008 (pierwszy post)

jak to z tym jest ?
jedni pisza ze sie licza punky
a drudzy ze to ttylko sprawdxzajace...
a moze sa jeszcze inne definicje
xd

KiSsOfDarknesS
KiSsOfDarknesS
  10 Octubre 2008

podobno maja wprowadzic granice od ktorej bedzie zdawalnosc

lubiejegooczy
lubiejegooczy
  10 Octubre 2008

zakładałam prawie taki sam temat niedawno i w sumie niewiele się dowiedziałam

XxTHomAseKxX69
XxTHomAseKxX69
  10 Octubre 2008

ja pisze chyba za 11 dni test próbny juz z angielskiego ..i ja słyszałem ze te punkty wliczaja sie tylko jak sie idzie do szkoły z rozszerzonym jezykiem angielskim !! .. a tak to jest tylko taki sprawdzajacy bo my pierwszy raz piszemy :D!! od naszego rocznika

lubiejegooczy
lubiejegooczy
  10 Octubre 2008

wszyscy piszą 21 próbny chyba
bynajmniej ja też
w szkole do której chcę iść to chyba w każdej klasie jest rozszerzony angielski ;/

dziewczyna4169
dziewczyna4169
  10 Octubre 2008

ja będę mieć z Niemieckiego ;/

MadeInHollywood
MadeInHollywood
  10 Octubre 2008

test z ang będzie tak samo licozny jak humanistyczni i scisly, i tak juz pstanowiono mimo iz jeszcze w zeszlym roku byly inne hipotezy, lacznie teraz zamiast 100 pkt, bedzie mozna uzyskac 150 a testy beda trwaly 3 dni

YeoopA3
YeoopA3
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to z tym jest ? jedni pisza ze sie licza punky a drudzy ze to ttylko sprawdxzajace...

ojć. liczy się wszystko, niestety. punkty i oceny. moja koleżanka miała średnią 6 o_O a z testów nie osiągnęła maksymalnego wyniku. Ba! nie była nawet najlepsza w klasie i 90 nie przekroczyła.
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ojć. liczy się wszystko, niestety. punkty i oceny. moja koleżanka miała średnią 6 o_O a z testów nie osiągnęła maksymalnego wyniku. Ba! nie była nawet najlepsza w klasie i 90 nie przekroczyła.

ojć, to przes:cenzura: ne
uzak
uzak
  11 Octubre 2008

zalezy na jakich egzaminach.. jezeli chodzi o mature itp to liczy sie pkt a jezeli chodzi o egzaminy wstepne jak np w SJO Empik to są sprawdzające ale zeby wiedziec na ile czlowiek sie w nich sprawdzil muszą pkt podliczyc. logiczne. :and:

kojot727
kojot727
  11 Octubre 2008

Z roku na rok w szkolnictwie wprowadzają jakieś zmiany,więc wszystko może się zdarzyć!!!Z drugiej strony słyszałem,że na egzaminach z angielskiego jest najwyższa zdawalność!!!

kasia5777
kasia5777
  11 Octubre 2008

też musze zdać ten egzamin, babka powiedziała, że zrobi wszystko, żeby każdy miał najmniej 40 pkt:and: . Ale uczy świetnie:tak: też pisze 21 próbny zobaczyumy, ale z tego co widziałam( w gazecie był) to jak dla mojej klasy banał, bo my rozwiązujemy matury próbne czasmi:and: same takie podstawy i nie ma dłużeszej formy wypowiedzi.Ja sie tam bardziej boje części ścisłej.

Holigula
Holigula
  11 Octubre 2008

Z tego co nam w szkole mówia to sie liczy... Test jak test... Może byc łatwy, albo trafimy na trudny;/ U mnie w szkole babka nie potrafi uczyc;/ Teraz każdy do tego testu załatwił sobie korki bo inaczej mielibyśmy najwużej 25pk;/ Jak ucza to niech to robia porządnie...

MisiaV
MisiaV
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja będę mieć z Niemieckiego ;/

to nie mozna jezyka wybrac ?
Holigula
Holigula
  11 Octubre 2008
MisiaV
MisiaV: to nie mozna jezyka wybrac ?

Można, ale kto wybierze np angielski jak uczy się go 3 lata, a niemiecki 6? Pomyśl...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.