xfxkasiax
xfxkasiax
  8 Octubre 2008 (pierwszy post)

Co można napisać żeby zwolnić się z lekcji wf jeżeli nie chce nam napisać nic rodzic:) a nie chcemy dostać minusa czy pały??????????

Deathbreaker
Deathbreaker
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chcemy dostać minusa czy pały??????????

To Ty postaw pałe wuefiscie :mrgreen: Nie no joke...

Trzeba na wf chodzić , troche ruchu zażyć !
thomas893
thomas893
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Co można napisać żeby zwolnić się z lekcji wf jeżeli nie chce nam napisać nic rodzic:) a nie chcemy dostać minusa czy pały??????????

a potem Polska ma takie, a nie inne rezultaty w sporcie :|
xfxkasiax
xfxkasiax
  8 Octubre 2008

hehe ale śmieszne=)

monia7292
monia7292
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Co można napisać żeby zwolnić się z lekcji wf jeżeli nie chce nam napisać nic rodzic:) a nie chcemy dostać minusa czy pały??????????

Trzeba ćwiczyć!
Nic ci się nie stanie jak troszkę porozciągasz się, pobiegasz czy pograsz w gry zespołowe. :zonk:
bulcia14eg
bulcia14eg
  8 Octubre 2008

sama chcesz pisać sobie zwolnienie :PP ? Eee.. powiedz, ze się źle czujesz i Tylle ;] pokaż ze masz strój i może akurat ;pp :)

Deathbreaker
Deathbreaker
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: sama chcesz pisać sobie zwolnienie :PP ? Eee.. powiedz, ze się źle czujesz i Tylle ;] pokaż ze masz strój i może akurat ;pp :)

Ta a potem kalectwo się szerzy. Wf to takie rozluźnienie , nie trzeba wiele myśleć... Odskocznia od prawdziwych lekcji...
bulcia14eg
bulcia14eg
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta a potem kalectwo się szerzy. Wf to takie rozluźnienie , nie trzeba wiele myśleć... Odskocznia od prawdziwych lekcji...

Dokładnie :) [ że tak napisałam wyżej ^ nie znaczy, że tak robię... kolego ;) jak byy cu. ] Bo co do wf to ja jak najbardziej ZA :))) !
WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie chcemy dostać minusa czy pały??????????

ćwiczyć :tak:
xfxkasiax
xfxkasiax
  8 Octubre 2008

Ja też lubię wf ale napisałam temat żeby poruszyć

WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też lubię wf

to dlaczego chcesz za wszelką cenę się od niego wymigać >?
:woot:
xfxkasiax
xfxkasiax
  8 Octubre 2008

Ze niby chce się wymigać?? Nie to nie jest tak jak myślicie....

Deathbreaker
Deathbreaker
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ze niby chce się wymigać?? Nie to nie jest tak jak myślicie....

Chyba w jakimś celu zadałaś takie pytanie ? Nie zadałaś go chyba ot tak ,żeby coś napisać... ?
bulcia14eg
bulcia14eg
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zadałaś go chyba ot tak ,żeby coś napisać... ?

właśnie... heh ;] Nudzi się Cii chyba ;P
rrrobert2
rrrobert2
  8 Octubre 2008
Konto usunięte

Trzeba udawac kontuzje rzepki :zonk: sama sobie napisz to co napisalby rodzic...proste
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.