twojapatunia
twojapatunia
  8 Octubre 2008 (pierwszy post)
jak wiecie na lekcjach bywa śmiesznie zależy jeszcze na jakiej lekcji no nie ? zażucacie jakieś tekst na lekcjach do nauczycielek tak że ąz cała klasa skręca się ze śmiechu ? ah u nas dzisiaj na wosie babka pyta co to jest ANTYKONCEPCJA a chłopak odpowiada "jest to tak że można zajśc w ciązę ,znaczy no nie inaczej że nakłada się ... i nie ma dziecka, oj ku** ja już nic nie umiem :lol: .cała klasa buhała ze śmiechu a u was jakie działy się historyjki . piszczie.cium ! :lol: :mrgreen: :szok3:
milenkaa26
milenkaa26
  8 Octubre 2008
:ziew:
MadeInHollywood
MadeInHollywood
  8 Octubre 2008

ile masz lat?

Eeezoteryczna
Eeezoteryczna
  8 Octubre 2008

U mnie lachają głównie wtedy jak sie znajdzie jakiś podtekst

np. dawno temu:
Pan z chemi: ...i w kazdym atomie jest jądro
Klasa: jedno, tak?
Pan z chemi: tak jedno, po co miałyby byc dwa? nikt nie potrzebuje dwóch jąder, przynajmniej ja nie widze takiej potrzeby..
[i w tym momencie sie zorientował że troche źle ułorzył to zdanie bo cała klasa leżała już na ławkach ze śmiechu]

OlekOcw
OlekOcw
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wiecie na lekcjach bywa śmiesznie zależy jeszcze na jakiej lekcji no nie ? zażucacie jakieś tekst na lekcjach do nauczycielek tak że ąz cała klasa skręca się ze śmiechu ? ah u nas dzisiaj na wosie babka pyta co to jest ANTYKONCEPCJA a chłopak odpowiada "jest to tak że można zajśc w ciązę ,znaczy no nie inaczej że nakłada się ... i nie ma dziecka, oj ku** ja już nic nie umiem .cała klasa buhała ze śmiechu a u was jakie działy się historyjki . piszczie.cium !

Za chaotycznie to napisałaś (w sensie wypowiedź mtego dylikfenta) :zonk: Nic nie rozumiem :zonk:
baskas4
baskas4
  8 Octubre 2008

AlE SwEeTaŚnOm MaSsH KlAsEm :w00t:
Tylko chłopcy jeszcze nie dorośli do tematu dojrzewania ;zonk:

MichalAniolek
MichalAniolek
  8 Octubre 2008

wyzywam nauczycieli :ziew:

sylwiusia89
sylwiusia89
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wyzywam nauczycieli

witaj w klubie
:mrgreen:
Tylko że ja w tamtym roku zwyzywałam babkę z mat,y :D czy tam 2 lata temu:D
L3Xa
L3Xa
  8 Octubre 2008

jakos mnie nie bawi twoja historia z zycia klasy

MadeInHollywood
MadeInHollywood
  8 Octubre 2008

wiesz, sądzę po Twojej wypowiedzi, że jesteś jeszcze etap podstawówka, gdzie dzieci śmieją sie ze słowa 'du.pa' , naprawdę współczuję nauczycielowi, bo ma na pewno dużo roboty z takimi dziećmi jak Wasza klasa.

akalinamala
akalinamala
  8 Octubre 2008

przedszkole ^^

Deathbreaker
Deathbreaker
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wiecie na lekcjach bywa śmiesznie zależy jeszcze na jakiej lekcji no nie ? zażucacie jakieś tekst na lekcjach do nauczycielek tak że ąz cała klasa skręca się ze śmiechu ? ah u nas dzisiaj na wosie babka pyta co to jest ANTYKONCEPCJA a chłopak odpowiada "jest to tak że można zajśc w ciązę ,znaczy no nie inaczej że nakłada się ... i nie ma dziecka, oj ku** ja już nic nie umiem .cała klasa buhała ze śmiechu a u was jakie działy się historyjki . piszczie.cium ! :szok3:

Chłopaki się źle zachowywali i mówię babce od geci ''Postawić im po pałce!'' A na to babka ''zaraz to zrobię'' :mrgreen:
Albo gościu od polaka... W życiu nie chodzi tylko o to żeby pojeść , popić... i coś innego jeszcze na p (pop^e*olić)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko że ja w tamtym roku zwyzywałam babkę z mat,y :D czy tam 2 lata temu:D

przynajmniej z czegoś możesz być dumna chodząc do szkoły :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: wyzywam nauczycieli

łał :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: ak wiecie na lekcjach bywa śmiesznie zależy jeszcze na jakiej lekcji no nie ? zażucacie jakieś tekst na lekcjach do nauczycielek tak że ąz cała klasa skręca się ze śmiechu ? ah u nas dzisiaj na wosie babka pyta co to jest ANTYKONCEPCJA a chłopak odpowiada "jest to tak że można zajśc w ciązę ,znaczy no nie inaczej że nakłada się ... i nie ma dziecka, oj ku** ja już nic nie umiem .cała klasa buhała ze śmiechu a u was jakie działy się historyjki . piszczie.cium ! :szok3:

chaotyczne to wszystko ... koleś jeszcze dziecinny a temat o tekstach jest niżej
...Ignorance is bliss...
izusLady
izusLady
  8 Octubre 2008

[color=cyan] :twisted: :haft: hejooo:P co tak zamulacie?:P

arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wiecie na lekcjach bywa śmiesznie zależy jeszcze na jakiej lekcji no nie ? zażucacie jakieś tekst na lekcjach do nauczycielek tak że ąz cała klasa skręca się ze śmiechu ? ah u nas dzisiaj na wosie babka pyta co to jest ANTYKONCEPCJA a chłopak odpowiada "jest to tak że można zajśc w ciązę ,znaczy no nie inaczej że nakłada się ... i nie ma dziecka, oj ku** ja już nic nie umiem .cała klasa buhała ze śmiechu a u was jakie działy się historyjki . piszczie.cium !

Konto usunięte
Konto usunięte: ile masz lat?

ja z tego wnioskuje ze ona ma 12-13 lat :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.