[Dziękuję Panie moderatorze za zamknięcie tematu. .]
otóż chodzę do technikum hotelarskiego i na przełomie kwietnia i maja bd miała praktyki w hotelu.
muszę sobie wybrać miejscowość z podanej mi listy.
chciałabym jechać do Wisły lub do Duszników, ale mam mi mówi, że to za daleko.^^
ja też tak uważam, ale jednak chciałabym tama jechać.... zwiedziłabym troche...
jeśli nie tam, to zostaje mi Hotel Magda parę km ode mnie.
jeśli bylibyście w takiej sytuacji jak ja, którą byście wybrali?
lepiej jechać na praktyki do miejscowości, która jest daleko od rodzinnego domu czy dojeżdżać autobusem/pociągiem? .
mieliście kiedyś takie praktyki?
nie zdążyłam zapytać pana od praktyk: jeśli pojade do Wisły [mieszkam w wielkopolskim] na praktyki to wrócą mi za przejazd? .
.
lista tematów
praktyka z hyde.^^
będę mieć w marcu(16)/kwietniu(10). My się chyba znamy i chodzimy do jednej szkoly na jeden profil,ale Ty do Tt a ja do Th :) Haaa ja mialam isc do Magdy!
Ja ide na praktyki do hotelu Pałacyk w Koninie. To lepsze niż hotel Konin

No i ja bede autobusem dojezdzac.
A Ty zrób jak chcesz. Zwiedzić warto,ale mamy przed sobą jeszcze 3 lata po miesiacu tych praktyk także...
RexMundi: foccowme:
nie zwrócą jeśli ma pod nosem hotel , a chce jechać n akoniec Polski;)
no ale jeśli ma propozycje hoteli na liscie.. to Ci co tą listę układali chyba powinni zwracać koszty za przejazd jak już ktoś się zdecyduję na dalszy hotel
"niby" tak, na papierku to zawsze pieknie wygląda w praktyce gorzej, wiem bo miałam praktyki w ubiegłym roku:)
Konto usunięte: jeśli bylibyście w takiej sytuacji jak ja, którą byście wybrali?
lepiej jechać na praktyki do miejscowości, która jest daleko od rodzinnego domu czy dojeżdżać autobusem/pociągiem? .
mieliście kiedyś takie praktyki?
Ja również jestem na takim kierunku. niestety w ubiegły piątek miałam koniec praktyk;/
U nas z racji, tego, że znajdujemy się ma Jurze mielismy praktycznie pod nosem miejsce do praktyk ...
jeżeli byłabym w takiej sytuacji jak Ty, to zalezaloby ile te praktyki trwają u Was... bo na 2 tygodnie to mogłabym jechać gdzieś dalej, na dłużej raczej nie... to będzie mnie czekalo na studiach;)
a może Twoich rodziców nie stać na autobusy?
nie. Praktyki są bezpłatne i dojazd musisz mieć we własnym zakresie.
Dlatego dyrekcja załatwia nam praktyki jak najbliżej miejsca zamieszkania lub w miejscowości, w której jest szkoła.