PIMPEK100
PIMPEK100
  5 Octubre 2008 (pierwszy post)

siemankooo ;)) mam do was wielka prosbe , jezeli mielibyscie troszke czasu to pomozcie mi ! :( . Jestem slaby z angolaa a na jutro potrzebuje napisac list po angielsku :( o to tresc zadania : list formalny :
korzystasz regularnie z portalu internetowego pewnej angielskiej gazety i nie jestes z niego zbyt zadowolony. napisz list do redakcji.
* przedstaw sie ii opisz jak czesto i w jakim celu korzystasz z portalu gazety,
*wyjasnij co ci sie nie podoba w prowadzonym przez gazete portalu
*zasugeruj zmiany dzieki ktorym twoim zdaniem stalby sie on bardziej interesujacy i latwiejszy w obsludze.
*wyraz nadzieje ze twoje sugestie zsostana wziete pod uwaga.

POMOCY PROSZE ! :((

poison172
poison172
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: * przedstaw sie ii opisz jak czesto i w jakim celu korzystasz z portalu gazety,

ich heisse titi.
sorka ale z ang. ci nie pomoge. :and: poszukaj na necie czego...
bodzio131
bodzio131
  5 Octubre 2008

Ja bym mogla pomoc... ale co ty chcesz zeby caly list ci napisac?

kruspe88
kruspe88
  5 Octubre 2008
Ajra
Ajra: 1. Jeżeli macie problem z zadaniem domowym to poproście o pomoc w dokończeniu, ale nie odrobieniu całej pracy domowej. 2. Jeżeli macie problem z dokończeniem tłumaczenia tekstu w języku angielskim czy innym obcym wstawcie to co już napisaliście , dopiszcie czego brakuje, ewentualnie całą pracę i prośbę o jej sprawdzenie.

sam widzisz...
napisz coś, wrzuć tutaj to sprawdzę
kruspe88
kruspe88
  5 Octubre 2008

najlepiej napisz po polsku i po angielsku co chcesz napisać wtedy będziemy poprawiać błędy

OlekOcw
OlekOcw
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: siemankooo ;)) mam do was wielka prosbe , jezeli mielibyscie troszke czasu to pomozcie mi ! :( . Jestem slaby z angolaa a na jutro potrzebuje napisac list po angielsku :( o to tresc zadania : list formalny : korzystasz regularnie z portalu internetowego pewnej angielskiej gazety i nie jestes z niego zbyt zadowolony. napisz list do redakcji. * przedstaw sie ii opisz jak czesto i w jakim celu korzystasz z portalu gazety, *wyjasnij co ci sie nie podoba w prowadzonym przez gazete portalu *zasugeruj zmiany dzieki ktorym twoim zdaniem stalby sie on bardziej interesujacy i latwiejszy w obsludze. *wyraz nadzieje ze twoje sugestie zsostana wziete pod uwaga. POMOCY PROSZE ! :((

Zaraz Zaraz...Zapomniałeś ile w jaki sposób za to zapłacisz :zonk:
Hanss52
Hanss52
  5 Octubre 2008

Może jeszcze powiedz,że cały list mam Ci napisać i że za darmo?;> raczej chyba nikt Ci nie napisze tego.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.