siemankooo ;)) mam do was wielka prosbe , jezeli mielibyscie troszke czasu to pomozcie mi ! :( . Jestem slaby z angolaa a na jutro potrzebuje napisac list po angielsku :( o to tresc zadania : list formalny :
korzystasz regularnie z portalu internetowego pewnej angielskiej gazety i nie jestes z niego zbyt zadowolony. napisz list do redakcji.
* przedstaw sie ii opisz jak czesto i w jakim celu korzystasz z portalu gazety,
*wyjasnij co ci sie nie podoba w prowadzonym przez gazete portalu
*zasugeruj zmiany dzieki ktorym twoim zdaniem stalby sie on bardziej interesujacy i latwiejszy w obsludze.
*wyraz nadzieje ze twoje sugestie zsostana wziete pod uwaga.
POMOCY PROSZE ! :((
lista tematów
LIST Z ANGOLAA .
Ajra: 1. Jeżeli macie problem z zadaniem domowym to poproście o pomoc w dokończeniu, ale nie odrobieniu całej pracy domowej.
2. Jeżeli macie problem z dokończeniem tłumaczenia tekstu w języku angielskim czy innym obcym wstawcie to co już napisaliście , dopiszcie czego brakuje, ewentualnie całą pracę i prośbę o jej sprawdzenie.
sam widzisz...
napisz coś, wrzuć tutaj to sprawdzę
Konto usunięte: siemankooo ;)) mam do was wielka prosbe , jezeli mielibyscie troszke czasu to pomozcie mi ! :( . Jestem slaby z angolaa a na jutro potrzebuje napisac list po angielsku :( o to tresc zadania : list formalny :
korzystasz regularnie z portalu internetowego pewnej angielskiej gazety i nie jestes z niego zbyt zadowolony. napisz list do redakcji.
* przedstaw sie ii opisz jak czesto i w jakim celu korzystasz z portalu gazety,
*wyjasnij co ci sie nie podoba w prowadzonym przez gazete portalu
*zasugeruj zmiany dzieki ktorym twoim zdaniem stalby sie on bardziej interesujacy i latwiejszy w obsludze.
*wyraz nadzieje ze twoje sugestie zsostana wziete pod uwaga.
POMOCY PROSZE ! :((
Zaraz Zaraz...Zapomniałeś ile w jaki sposób za to zapłacisz