HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  4 Octubre 2008 (pierwszy post)

Hejka:) Mam pytank jestem w 3 gim i bedziemy bierzmowanie;) i chcialabym miec imie takie zeby z liter wychodzilo imie : arek:) hymmm nie moge znaleźć moze wy macie jakkies propozycje? Aleksandra jest podobnie ale to nie to samo:) Prosze o pomoc...

1. A wy jakie bierzecie imiona na bierzmowaniu? albo jakie wzieliscie? :)
Pozdrowionka:)

arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: albo jakie wzieliscie? :)

św Alfons :tak:
agniesiaO3
agniesiaO3
  4 Octubre 2008

hmm dziwny masz problem... na bierzmowaniu wybiera się patrona a nie imię jakie Tobie sie spodoba. powinnaś chociaż trochę wiedzieć o tym swoim patronie a jak nie to po co Ci bierzmowanie?

agniesiaO3
agniesiaO3
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie wzieliscie? :)

ja mam Weronika
Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: . A wy jakie bierzecie imiona na bierzmowaniu? albo jakie wzieliscie? :)

Oliwia ;]
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
TK92TK
TK92TK
  4 Octubre 2008

Ja mam Krzysztof hehe :)
Ale ja tam nie wiem jakie może być żeby powstało Arek ... masz sentyment do Arków ?? :)
Zapytaj jakiegoś Arka zeby cie podpowiedział :D

HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm dziwny masz problem... na bierzmowaniu wybiera się patrona a nie imię jakie Tobie sie spodoba. powinnaś chociaż trochę wiedzieć o tym swoim patronie a jak nie to po co Ci bierzmowanie?

bede wiedziala... ale chce miec pamiatke po kims zeby zawsze pamietac... jesli chodzi o bierzmowanie to rodzce mi karza a nie ze ja chce....
foccowme
foccowme
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm dziwny masz problem... na bierzmowaniu wybiera się patrona a nie imię jakie Tobie sie spodoba. powinnaś chociaż trochę wiedzieć o tym swoim patronie a jak nie to po co Ci bierzmowanie?

wybierasz imie jakie Ci sie podoba byle było świete :ziew:

Konto usunięte
Konto usunięte: albo jakie wzieliscie? :)

Wiktoria

Konto usunięte
Konto usunięte: Hejka:) Mam pytank jestem w 3 gim i bedziemy bierzmowanie;) i chcialabym miec imie takie zeby z liter wychodzilo imie : arek:)

Kornelia :)

święta Kornelia - wspomnienie obchodzimy 31 marca

Jedyną bodaj świętą noszącą to imię była Kornelia, pochodząca z terenów dzisiejszej Tunezji w Afryce Północnej. Tak jak o wielu innych świętych z pierwszych wieków chrześcijaństwa, również o niej wiemy bardzo mało. Pochodziła z jakiegoś możnego rodu, na co wskazuje jej imię (związane było z patrycjuszami rzymskimi, ale trzeba pamiętać, że było popularne także wśród warstw niższych). Nie wiemy też dokładnie kiedy żyła ale na pewno zginęła najpóźniej na początku IV wieku, gdyż jak wiadomo, edykt Konstantyna z 313 roku położył kres wszelkim prześladowaniom chrześcijan w całym cesarstwie.

Jest to łacińskie imię żeńskie pochodzące od imienia rodowego Cornelius (gens Cornelia). Nazwa zaś rodu pochodzi od nazwy pola Corne w Tusculum
eciasty
eciasty
  4 Octubre 2008

chciałem Bakus, ale ksiadz nie pozwoil soł ajm Adrian Marek Jakub.

HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: agniesiaO3: hmm dziwny masz problem... na bierzmowaniu wybiera się patrona a nie imię jakie Tobie sie spodoba. powinnaś chociaż trochę wiedzieć o tym swoim patronie a jak nie to po co Ci bierzmowanie?wybierasz imie jakie Ci sie podoba byle było świete HotDogANDBigDog: albo jakie wzieliscie? :) Wiktoria HotDogANDBigDog: Hejka:) Mam pytank jestem w 3 gim i bedziemy bierzmowanie;) i chcialabym miec imie takie zeby z liter wychodzilo imie : arek:)Kornelia :)święta Kornelia - wspomnienie obchodzimy 31 marcaJedyną bodaj świętą noszącą to imię była Kornelia, pochodząca z terenów dzisiejszej Tunezji w Afryce Północnej. Tak jak o wielu innych świętych z pierwszych wieków chrześcijaństwa, również o niej wiemy bardzo mało. Pochodziła z jakiegoś możnego rodu, na co wskazuje jej imię (związane było z patrycjuszami rzymskimi, ale trzeba pamiętać, że było popularne także wśród warstw niższych). Nie wiemy też dokładnie kiedy żyła ale na pewno zginęła najpóźniej na początku IV wieku, gdyż jak wiadomo, edykt Konstantyna z 313 roku położył kres wszelkim prześladowaniom chrześcijan w całym cesarstwie.Jest to łacińskie imię żeńskie pochodzące od imienia rodowego Cornelius (gens Cornelia). Nazwa zaś rodu pochodzi od nazwy pola Corne w Tusculum

Dziekuje bardzo:) Pomysle nad tym imieniem:):)
HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam Krzysztof hehe :)Ale ja tam nie wiem jakie może być żeby powstało Arek ... masz sentyment do Arków ?? :)Zapytaj jakiegoś Arka zeby cie podpowiedział :D

Ta zgadles;p hehe jak juz nie bede miala wyboru to go zapytam;p:)
HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  4 Octubre 2008

No znalazlam KEIRA :) Dzieki wszystkim:)

arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No znalazlam KEIRA :) Dzieki wszystkim:)

Kornelia duzo ladniejsze :jezyk2:
KamiQa
KamiQa
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. A wy jakie bierzecie imiona na bierzmowaniu? albo jakie wzieliscie? :)

św. Franciszka
baskas4
baskas4
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: arek:)

Twój chłopak?

Konto usunięte
Konto usunięte: A wy jakie bierzecie imiona na bierzmowaniu? albo jakie wzieliscie? :)

Gabriela.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.