666ZaNeTkA666
666ZaNeTkA666
  2 Octubre 2008 (pierwszy post)

znacie jakies smieszne teksty nauczycieli?? piszcie posmiejemy sie razem :D pozdr

RideProgressxD
RideProgressxD
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: "xxx rzuca ksiązką w biurko nauczyciela" :)

hahahha , LEJE ! xD ! haha ;D dobre !!!
kundziorka86
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 30
kundziorka86
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja nauczycielka na jednej lekcji powiedziała "słuchajcie" 67 razy. To raczej smutne niż wesołe prędko tego nie zapomnę

widzę że jej nie słuchałaś tylko liczylaś ile razy to powiedzialaś, mogę sie założyć też że przesadzilaś z tymi 67 razami bo nikt nie wchodzi na lekcję zakładając że będzie liczył ile razy nauczysiel wypowie dane słowo...

Ja pamiętam jak siedzieliśmy z kumplem na polskim i zaczęlismy się wygłupiać i w pewnym momencie on mnie uszczypnął aż poskoczyłam i wtedy polonistka (opiekunka semestru) powiedziała...
"Piotr przestań robić to co robisz, twoje końskie zaloty są absolutnie nie na miejscu"
BU! :**
TeTaim
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
TeTaim
  2 Octubre 2008

Mój biolog stwierdził, że ludziom wychodzi "gęsia skórka", bo gdyby mieli fjuterko to by je stroszyli.

LunaStellaSoleil
LunaStellaSoleil
  2 Octubre 2008

' na co czekasz, na wodę po ogórkach? '
' pałętasz się jak żyd po pustym sklepie '
' wprowadź się pod orła ' - kawałek tablicy pod godłem Polski ;]
' lista obecności już na palarni wywieszona '
' [ nazwisko ] świnio, mówię do Ciebie po imieniu '
' chciał pierdnąć a się zesrał '

i wiele, wiele innych ;) oczywiście to teksty jednej nauczycielki która jest po prostu boska ;]

ToJaOlka
ToJaOlka
  3 Octubre 2008
kundziorka86
kundziorka86: widzę że jej nie słuchałaś tylko liczylaś ile razy to powiedzialaś, mogę sie założyć też że przesadzilaś z tymi 67 razami bo nikt nie wchodzi na lekcję zakładając że będzie liczył ile razy nauczysiel wypowie dane słowo...

moja koleżanka chyba tylko po to przyszła na lekcję żeby ja zsumować :P ta Pani ogólnie jest troszkę nie tego :ssh: powiedziała kiedyś że jest 14 województw:P ale ja już nic więcej nie mówię bo mnie wyśledzą ludzie ze szkoły i się rozniesie:P
Deathbreaker
Deathbreaker
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: znacie jakies smieszne teksty nauczycieli??

Znam , tekst chociażby polonisty...

Bo tu nie chodzi o to ,żeby pojeść , popić i... i coś innego jeszcze na p... (dla tych , którzy nie skapowali ,chodzi o pop**erdolić)

Oh wy końskie łby jak to mawiał wachmistrz Guśnia...

Jest tych tekstów bardzo duzo ale mi się nie chce wypisywać.
Deathbreaker
Deathbreaker
  3 Octubre 2008

O ... i jeszcze mi się przypomniał najlepszy tekst... Uwaga , będe stawiać pały !

Wiadomo o co kaman ;)

uzak
uzak
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiadomo o co kaman ;)

ta.. o jedynki :ziew: :zonk:
bflowers
bflowers
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: O ... i jeszcze mi się przypomniał najlepszy tekst... Uwaga , będe stawiać pały !

U mnie było podobnie, na religii :
Ksiądz - X wstawaj! Teraz wam udowodnię, że potrafię stawiać pały!

:lol2:
marihuania
marihuania
  3 Octubre 2008

mój nauczyciel w kółko powtarzał słowo "wtenczas" i całą lekcję pier**lił o polityce i Żydach w rządzie (a prowadził lekcje niemieckiego ) :zonk: antysemita piepszony

Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  3 Octubre 2008

Pamiętam w gimnazjum facet od Histy : " moi mili państwo "
i potrafił powiedzieć to ponad sto razy na jednej lekcji :)

a teraz w liceum raczej nie ma takich rzeczy, chociaż baba od niemca cały czas mówi "generalnie "

Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
sebackk
sebackk
  3 Octubre 2008

Historyczka się kiedyś przejęzyczyła i stwierdziła ,że jak ktoś ma się 'spuścić' na lekcję 30 min to lepiej jakby wcale nie przychodził...
Wypominaliśmy jej to cały rok...

arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hehe.. nauczycielka napisała kiedyś koledze uwage: W czasie lekcji samodzielnie chodzi po klasie. ;D

u mnie bylo tak samo ;D

nauczycielka do kolezanki powiedziala "obciagnij bluzke" xD
ThoseWereTheDays
ThoseWereTheDays
  3 Octubre 2008

We wtorek ksiądz na religii do nas, dziewczyn:
- powiem Wam coś, ale jak się nie obrazicie
zanim powiedział to cała lekcja minęła,ale powiedział :ninja:
- Przed tym jak poszedłem do seminarium miałem kilka dziewczyn, ale moja najbrzydsza dziewczyna była ładniejsza od Was
:crylol:
Stwierdziłam, że z Anją Rubik musiał chodzić :ninja:

Gemic
Gemic
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

'Nad Twoją pracą domową myślała chyba cała rodzina -ponieważ jedna osoba tylko głupot nie wymyśli'
'Moi kochani (trzask w dziennik )
'Twoje szare komórki zgubiły się w ogrodzie botanicznym'
'Do wojny przystąpimy później'
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.