PietrasLublin
PietrasLublin
  2 Octubre 2008 (pierwszy post)

Mam doskonały pomysł :) za tydzień w piątek każdy podpali swoją szkołe hehehe :P

RoCk7GiRl
RoCk7GiRl
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym powiedziała że myślenie nieuka

ale pozytywne :DD
bree92
bree92
  2 Octubre 2008

sam się spal.

ToJaOlka
ToJaOlka
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale pozytywne :DD

lepsze takie niż żadne...:P ale nie popieram takiego myślenia
PietrasLublin
PietrasLublin
  2 Octubre 2008

a to spier.... się uczyć ja juz po liceum więc raczej mnie nie można uznać za nieuka, i zaczynam studia więc lepiej nie wyskakuj z takim gównem

bajerka20
bajerka20
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy by edukował się w swoim zakresie:P

ale nasze społeczeństwo byłoby inteligentne i mądre :zonk:
PietrasLublin
PietrasLublin
  2 Octubre 2008

echh sory nie mogę się powstrzymać (takie skutki picia vodki )

bajerka20
bajerka20
  2 Octubre 2008

kiepska prowokacja jednak....

PietrasLublin
PietrasLublin
  2 Octubre 2008

bla bla bla

PietrasLublin
PietrasLublin
  2 Octubre 2008

ja niewiem co się dzieje na tym świecie wszyscy są za szkołą

ToJaOlka
ToJaOlka
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a to spier.... się uczyć ja juz po liceum więc raczej mnie nie można uznać za nieuka, i zaczynam studia więc lepiej nie wyskakuj z takim gównem

jakoś wierzyć mi się nie chce że idziesz na studia

Konto usunięte
Konto usunięte: bez komentarza nie pisz takich rzeczy:P myślisz że jest ktoś mądry na tym forum?

jeśli takich równań jak w tamtym temacie nie umiesz rozwiązać to wybacz, ale nie uwierzę :zonk:
bajerka20
bajerka20
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bla bla bla

Ty chyba wcześnie zakończyłeś edukację co....a może jej w ogóle nie rozpocząłeś?? to jest bardziej prawdopodobne...;p przyjdą FP lub PF i będzie temacik zamknięty :)
pozdrawiam i idę nyny :P
kathariss
kathariss
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

Nie popisałeś się. Ukonczenie liceum i rozpoczecie studiów wcale nie świadczy, iz jesteś wielce wykształconym człowiekiem. Szkola szkole nierówna.

Jedyne co moge stwierdzić po Twojej wypowiedzi to fakt ze zachowujesz się ordynarnie.
PietrasLublin
PietrasLublin
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jakoś wierzyć mi się nie chce że idziesz na studia

Ja też niewierze że poszedłem na studia no ale chyba jestem zmuszony rodzinka non stop truje "IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, IDź NA STUDIA, V
PietrasLublin
PietrasLublin
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie popisałeś się. Ukonczenie liceum i rozpoczecie studiów wcale nie świadczy, iz jesteś wielce wykształconym człowiekiem. Szkola szkole nierówna.

A wiesz mi się jednak wydaje że to jest dosyć spore osiągnięcie bo nie każdego przyjmują na studia:P
AdusiaOpole
AdusiaOpole
  2 Octubre 2008

Do szkoly, dzieciaki :and:
Chyba, ze Wasza ambicja jest bycie anaflabeta? :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.