aluchaa2
aluchaa2
  2 Octubre 2008 (pierwszy post)

No bo ten no... Pewnie i tak mi nikt nie pomoze, ale mozna sprobwac. jesli znajdzie sie ktos chetny, To może napisał by mi 3 zdanie a jezyka niemeickiego? a mianowicie na temat : jak wyobrazam sobie przyszlosc za 100 lat? no to ten... mimo wszystko dzieki

dentka91
dentka91
  2 Octubre 2008

Co chciałabyś tam napisać?
Napisz po polsku, postaram sie przetłumaczyć.

eweeelina1515
eweeelina1515
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No bo ten no... Pewnie i tak mi nikt nie pomoze, ale mozna sprobwac. jesli znajdzie sie ktos chetny, To może napisał by mi 3 zdanie a jezyka niemeickiego? a mianowicie na temat : jak wyobrazam sobie przyszlosc za 100 lat? no to ten... mimo wszystko dzieki

Taa :and: Przynajmniej napisz te zdania po polsku, może wtedy ktoś ci je przetłumaczy.. A poza tym regulamin się kłania :and:
bajerka20
bajerka20
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie i tak mi nikt nie pomoze,

zgadłeś :)
bajerka20
bajerka20
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zgadłaś :)

tfu :/ sory tak miało byc...
aluchaa2
aluchaa2
  2 Octubre 2008

Za 100lat medycyna bardzo sie rozwinie. Nikt nie bedzie umierac. Zostana wynalezione samochody na wode. ;D wiem, ze to bardzo mONdre . Byłabym bardzo wdzieczna ;)

aloneson
aloneson
  2 Octubre 2008

In 100 Jahren wird sich die Medizin viel stärker entwickeln. Niemand wird mehr an Krankheiten sterben müssen. Man wird Fagrzeuge erfinden mit denen man sich auf dem Wasser fortbewegen kann.

Prosze ;)

aluchaa2
aluchaa2
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Prosze ;)

Dzieki baaardzo ;*
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 Octubre 2008

no ten tego... nie umiem po niemiecku

...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.