luki198915
luki198915
  1 Octubre 2008 (pierwszy post)

Witam Tych Co pomogą i Tych którzy To oleją ;)

Ktoś przetłumaczy mi te zdania na Angielski???

1)Przepraszam Cie Harry Ale Święta spędzam z rodziną w domu.
2) Co roku cała rodzina Bierze udział w przygotowaniach do Swiąt.
3) Ja i Moja rodzina spędzamy co roku swięta w rodzinnym gronie spiewając kolędy.
4)Harry Jeśli chcesz to mozesz do mnie przyjechac i spędzić Swięta Bozego Nardzenia razem z Moją rodziną.
5)Jeśli przyjedziesz to Pokażce Ci swoje rodzinne miasto i ciekawe miejsca ktore Cię na pewno zainteresują...

kruspe88
kruspe88
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1)Przepraszam Cie Harry Ale Święta spędzam z rodziną w domu.

I'm really sorry Harry but I spend Christmas with my family at home.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2) Co roku cała rodzina Bierze udział w przygotowaniach do Swiąt.

Every year whole family take part in preparing Christmas.

Konto usunięte
Konto usunięte: 4)Harry Jeśli chcesz to mozesz do mnie przyjechac i spędzić Swięta Bozego Nardzenia razem z Moją rodziną.

If you want, you can arrive and spend Christmas with me and my family.

Konto usunięte
Konto usunięte: 5)Jeśli przyjedziesz to Pokażce Ci swoje rodzinne miasto i ciekawe miejsca ktore Cię na pewno zainteresują...

If you come, I'll show you my city and some great places that surely interest you.
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Octubre 2008

1. I'm sorry Harry but I'm spending Christmas at home with my family.
2. Every year my family is taking a part in preparation to the Christmas.
3. Me and my family are every year spending Christmas singing the carols.
4. Harry if you want to you can come to me and spend Christmas with my family.
5. If you will come i will show you my home town and interesting places which I'm sure will interest you.

Chyba tak ma byc, nie wiem, nie chce mi sie nad tym rozmyslac...

luki198915
luki198915
  1 Octubre 2008

Dzieki za Pomoc.... Pozdrawiam ....

PysioO15
PysioO15
  1 Octubre 2008

1)I apologise to you Harry but Holidays I am spending with the family at home.
2)Every year the entire family participates in preparations to holidays.
3)I and my family are spending every year holidays in the family circle sining Christmas carols.
4)Harry if you want you can to me arrive and spend Holidays of God's giving birth together with my family.
5)If you arrive he will show you his home town and interesting places which will certainly interest you
Proszę tu masz wszystko co chciałeś.... ;]

agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spend Holidays of God's giving birth together with my family.

:crylol:
przeczytaj sobie to i zauwaz, ze sens jest dziwny :D

Konto usunięte
Konto usunięte: 3)I and my family

powinno byc Me and my family...

Konto usunięte
Konto usunięte: If you arrive he will show you his home

mialo byc 'ja pokaze' nie 'on pokaze'
marihuania
marihuania
  1 Octubre 2008

niektóre wypowiedzi ciekawe :) nawet bardzo :lol2: :crylol:

kruspe88
kruspe88
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1)I apologise to you Harry but Holidays I am spending with the family at home. 2)Every year the entire family participates in preparations to holidays. 3)I and my family are spending every year holidays in the family circle sining Christmas carols. 4)Harry if you want you can to me arrive and spend Holidays of God's giving birth together with my family. 5)If you arrive he will show you his home town and interesting places which will certainly interest you

:crylol: :crylol: :crylol:

chciałbym być jego nauczycielem angielskiego... umarłbym ze śmiechu ;D

translatory to syf :nie:
Qkkm
Qkkm
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałbym być jego nauczycielem angielskiego... umarłbym ze śmiechu ;D

czyli jak wieśniak. chciałbym być twoim nauczycielem od angielskiego bo jakbym cie czymś zagiął to ciekawe czy byłbyś tak samo mądry
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli jak wieśniak. chciałbym być twoim nauczycielem od angielskiego bo jakbym cie czymś zagiął to ciekawe czy byłbyś tak samo mądry

straszny jestes :mrgreen:
wh00sbetter
wh00sbetter
  1 Octubre 2008

a tak besztacie jak ktos prosi o pomoc, ze nie bedziecie rozwiazywac za nich zadan a tu prosze cale zadanie rozwiazane bez zbednych komentarzy :D

luki198915
luki198915
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak besztacie jak ktos prosi o pomoc, ze nie bedziecie rozwiazywac za nich zadan a tu prosze cale zadanie rozwiazane bez zbednych komentarzy :D

Na twoim Przykładzie widac ze Są Ludzie i Ludziska....
bulcia14eg
bulcia14eg
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1)Przepraszam Cie Harry Ale Święta spędzam z rodziną w domu. 2) Co roku cała rodzina Bierze udział w przygotowaniach do Swiąt. 3) Ja i Moja rodzina spędzamy co roku swięta w rodzinnym gronie spiewając kolędy. 4)Harry Jeśli chcesz to mozesz do mnie przyjechac i spędzić Swięta Bozego Nardzenia razem z Moją rodziną. 5)Jeśli przyjedziesz to Pokażce Ci swoje rodzinne miasto i ciekawe miejsca ktore Cię na pewno zainteresują...

1) Excuse me, Harry, but you spend Christmas with his family at home.
2) Every year the whole family takes part in the preparations for the holidays.
3) My family and I spend every year the feast of the family group singing carols.
4) Harry If you want to please me and are to spend Christmas with my family.
5) If you arrive to show you their home town and interesting places which might interest you ...
Tak mi się wydaje... :) :) :)
TomiBoy84
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TomiBoy84
  1 Octubre 2008

Tak to powinno lecieć;)
1. I`m sorry Harry but I`m spending Christmas with my family at home.
2. Every year the whole family takes part in Christmas preparations.
3. Every year my family and I spend Christmas together singing Chrismtas carols.
4. Harry, if you want you can come to my place and spend Christmas together with my family.
5. If you come, I will show you my home town and some interesting places which are worth seeing.

agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak mi się wydaje... :) :) :)

twoj angielski rani moje oczy...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.