Kurde...
jutro kartkówka z histy a tyle tego materiału na to że szok...
napisałam ludziom z klasy że się uczę to mnie wyśmiali...
"w liceum nie stara się o dobre oceny z innych przedmiotów niż rozszerzone, aby zdać"
ja mam rozszerzoną gegrę matmę i wos, no ale z reszty też chcę mieć w miarę przyzwoite oceny, czy to takie dziwne?
najlepsze że dziewczyna która na każdej lekcji się zgłasza bo wszystko wie, ze wszystkiego się kuje, teraz udaje że wystarczy jej tylko 2 a w domu to ona w ogóle się nie uczy... jak mnie to wkurza, to włażenie w d... reszcie klasy...
ehh...
lista tematów
Czy to dziwne? ;( strona 1 z 2
Dziewczyny nade mną mają racje to nie jest dziwne. A po za tym uzysz się dla siebie nie dla innych, więc jeżeli chcesz otrzymac dobry stopień i mieć cos w głowie to poświęcaj się nauce, jeżeli zadawala Cię 2 to rób jak Cie niektórzy, których opisałaś.
Konto usunięte: ja mam rozszerzoną gegrę matmę i wos, no ale z reszty też chcę mieć w miarę przyzwoite oceny, czy to takie dziwne?
jak Ci sie chce to sie ucz, masz moje blogoslawienstwo

fajnie, ze jestes ambitna
chociaz ja sie w liceum ani razu na historie nie uczylam

ale czemu tu sie dziwic jak przed kazdym sprawdzianem nauczyciel mowil "za drugim razem, kiedy przylapie was na sciaganiu zabieram prace"
czyli zawsze dalo sie zmiescic w tym jednym razie

a ja jestem za tym, by sobie życie ułatwiać.
miałam rozszerzoną historię, ale jej nienawidziłam :}
na koniec klasy maturalnej miałam z niej 2.
i co z tego ?
i tak zupełnie niezwiązana z kierunkiem moich studiów.
wolałabym się uczyć tego, co przyda się na maturze ;)
Konto usunięte: Kurde...
jutro kartkówka z histy a tyle tego materiału na to że szok...
napisałam ludziom z klasy że się uczę to mnie wyśmiali...
"w liceum nie stara się o dobre oceny z innych przedmiotów niż rozszerzone, aby zdać"
ja mam rozszerzoną gegrę matmę i wos, no ale z reszty też chcę mieć w miarę przyzwoite oceny, czy to takie dziwne?
najlepsze że dziewczyna która na każdej lekcji się zgłasza bo wszystko wie, ze wszystkiego się kuje, teraz udaje że wystarczy jej tylko 2 a w domu to ona w ogóle się nie uczy... jak mnie to wkurza, to włażenie w d... reszcie klasy...
ehh...
gówno prawda ze sie nie uczy, znam takich pare tylko udusic