ewelinka10101
ewelinka10101
  28 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Kurde...

jutro kartkówka z histy a tyle tego materiału na to że szok...

napisałam ludziom z klasy że się uczę to mnie wyśmiali...

"w liceum nie stara się o dobre oceny z innych przedmiotów niż rozszerzone, aby zdać"

ja mam rozszerzoną gegrę matmę i wos, no ale z reszty też chcę mieć w miarę przyzwoite oceny, czy to takie dziwne?

najlepsze że dziewczyna która na każdej lekcji się zgłasza bo wszystko wie, ze wszystkiego się kuje, teraz udaje że wystarczy jej tylko 2 a w domu to ona w ogóle się nie uczy... jak mnie to wkurza, to włażenie w d... reszcie klasy...

ehh...

justisssia
justisssia
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam rozszerzoną gegrę matmę i wos, no ale z reszty też chcę mieć w miarę przyzwoite oceny, czy to takie dziwne?

Nie, to nie jest dziwne.
WrednaMisia
WrednaMisia
  28 Septiembre 2008

Dziwne ?
To nie jest dziwne. I nie słuchaj innych tylko rób to co uwazasz za słuszne :)

baskas4
baskas4
  28 Septiembre 2008
:wtf: aha

jesli chcesz mieć dobre oceny, miej. To Twoja sprawa, niczyja inna.
ewelinka10101
ewelinka10101
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jesli chcesz mieć dobre oceny, miej. To Twoja sprawa, niczyja inna.

wiesz, ja nie mam zamiaru specjalnie dostawać złych ocen żeby się im przypodobać, ale tak na mnie naskoczyli że pomyślałam że to naprawdę jakieś strasznie dziwne... i nie rozumiem zachowania tej dziewczyny...
magda93141
magda93141
  28 Septiembre 2008

Dziewczyny nade mną mają racje to nie jest dziwne. A po za tym uzysz się dla siebie nie dla innych, więc jeżeli chcesz otrzymac dobry stopień i mieć cos w głowie to poświęcaj się nauce, jeżeli zadawala Cię 2 to rób jak Cie niektórzy, których opisałaś.

ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam rozszerzoną gegrę matmę i wos, no ale z reszty też chcę mieć w miarę przyzwoite oceny, czy to takie dziwne?

jak Ci sie chce to sie ucz, masz moje blogoslawienstwo:tak:
fajnie, ze jestes ambitna

chociaz ja sie w liceum ani razu na historie nie uczylam:ninja:
ale czemu tu sie dziwic jak przed kazdym sprawdzianem nauczyciel mowil "za drugim razem, kiedy przylapie was na sciaganiu zabieram prace"
czyli zawsze dalo sie zmiescic w tym jednym razie:mrgreen:
justisssia
justisssia
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak na mnie naskoczyli że pomyślałam że to naprawdę jakieś strasznie dziwne...

Nie, ja tam się przykładałam do wszystkich przedmiotów.
Nie tylko tych które mam na rozszerzeniu.

Konto usunięte
Konto usunięte: i nie rozumiem zachowania tej dziewczyny...

Zwyczajnie się boi że ją wyśmieją ;)
ewelinka10101
ewelinka10101
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Zwyczajnie się boi że ją wyśmieją ;)

chyba nie pomyślała o tym jak ją wyśmieją gdy będzie miała same 5 i 4 a tak się zaklina że 2 jej wystarczy...
justisssia
justisssia
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nie pomyślała o tym jak ją wyśmieją gdy będzie miała same 5 i 4 a tak się zaklina że 2 jej wystarczy...

To będzie gadała, jak to jej się poszczęściło :woot:

W ogóle nie rozumiem czegoś takiego jak wyśmiewanie za dobre oceny. Oo
ewelinka10101
ewelinka10101
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle nie rozumiem czegoś takiego jak wyśmiewanie za dobre oceny. Oo

ja też tego nie rozumiem, ale jednak coś takiego istnieje... :/
kasia5777
kasia5777
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte

nie, nie jest to dziwne. twoje oceny to twoja sprawa. teraz sie smieją a na kartkówce będą chcieli od ciebie spisywać:and:
WueRZet
WueRZet
  28 Septiembre 2008

non scholae sed vitae discimus :tak:

Rosiczka00
Rosiczka00
  28 Septiembre 2008

a ja jestem za tym, by sobie życie ułatwiać.
miałam rozszerzoną historię, ale jej nienawidziłam :}
na koniec klasy maturalnej miałam z niej 2.
i co z tego ?
i tak zupełnie niezwiązana z kierunkiem moich studiów.
wolałabym się uczyć tego, co przyda się na maturze ;)

bluetattoo15
bluetattoo15
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde... jutro kartkówka z histy a tyle tego materiału na to że szok... napisałam ludziom z klasy że się uczę to mnie wyśmiali... "w liceum nie stara się o dobre oceny z innych przedmiotów niż rozszerzone, aby zdać" ja mam rozszerzoną gegrę matmę i wos, no ale z reszty też chcę mieć w miarę przyzwoite oceny, czy to takie dziwne? najlepsze że dziewczyna która na każdej lekcji się zgłasza bo wszystko wie, ze wszystkiego się kuje, teraz udaje że wystarczy jej tylko 2 a w domu to ona w ogóle się nie uczy... jak mnie to wkurza, to włażenie w d... reszcie klasy... ehh...

gówno prawda ze sie nie uczy, znam takich pare tylko udusic
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.