co sadzicie o mundurkach???
władza szkolna;( strona 1 z 2
mundurki są ok, tylko te dzieciaki, które się buntują przeciwko temu, że będą podobne do reszty, są nie teges.
zaluje, ze jak ja chodzilam do szkoly to nie bylo mundurkow
a wy debile przeciw czemu sie buntujecie to nie mam pojecia... zeby sie kuva tylko pokazac, ze jest sie lepszym i bogatszym.
trochę kultury.
ale fakt, popieram.
bo u mnie w szkole jest straszne wyróżnienie na bogatych i nie ..
ja osobiście, nie mam nic do osób, które nie noszą firmowych ubrań .. jeżeli mnie stać.. to kupuję..
i jak to mówią .. " nie oceniaj książki po okładce .. "
wybacz, ale to jest tak irytujace i chyba nie jest problemem moj brak kultury w tym przypadku tylko znieczulica mlodych ludzi...
fajnie tak patrzec na chlopaka, ktory ma sweterek z rynku albo koszulke od ruskich, nie? nie oceniaj ksiazki po okladce, ale i tak zwrocisz uwage, na tego z metka, bo bedzie wygladal lepiej nawet jesli jest brzydszy i po prostu beznadziejny... na ulicy lans, nie ma sprawy, wolny kraj, ale szkola to szkola.
Dla mnie jest to pomysł dobry ponieważ nie wszystkie rodziny stać aby dzieciom kupować bluzy nike czy pumy. A przez to w gimnazjach że inne dziecko chodzi tak ubrane a drugie tak to już jest powód aby tej osobie dokuczać a osoba gnębiąca będzie się czuła jak szef mafii co jest żenujące szczególnie taki przypadek można spotkać u dziewczyn które chodzą do szkoły jak na dyskotekę i potem się dziwią ludzie czemu dzieci w wieku 15-16 lat rodzą dzieci a identyczne ubrania nie będą nikogo wyróżniać takie jest moje skromne zdanie.