dona2305
dona2305
  28 Septiembre 2008 (pierwszy post)

co sadzicie o mundurkach???

aNnn92
aNnn92
  28 Septiembre 2008

nic nie sądze.

justisssia
justisssia
  28 Septiembre 2008

Sądzę że temat już po wielokroć wałkowany.

UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co sadzicie o mundurkach???

popieram.
martuskalks
martuskalks
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte

Są beznadziejne.
PaATtTti
PaATtTti
  28 Septiembre 2008

sa beznadziejne i nie musze ich nosic

baskas4
baskas4
  28 Septiembre 2008

mundurki są ok, tylko te dzieciaki, które się buntują przeciwko temu, że będą podobne do reszty, są nie teges.

1Rose1
1Rose1
  28 Septiembre 2008

Jak dla mnie to kiepski pomysł bo rzadko trafiają się jakieś fajne te mundurki ;]

ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  28 Septiembre 2008

zaluje, ze jak ja chodzilam do szkoly to nie bylo mundurkow

a wy debile przeciw czemu sie buntujecie to nie mam pojecia... zeby sie kuva tylko pokazac, ze jest sie lepszym i bogatszym.

Paulinka4xD
Paulinka4xD
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte

mi nawet odpowiadały i nie zawadzały. ale już ich nie ma :)
Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a wy debile przeciw czemu sie buntujecie to nie mam pojecia... zeby sie kuva tylko pokazac, ze jest sie lepszym i bogatszym.

trochę kultury.
ale fakt, popieram.
bo u mnie w szkole jest straszne wyróżnienie na bogatych i nie ..
ja osobiście, nie mam nic do osób, które nie noszą firmowych ubrań .. jeżeli mnie stać.. to kupuję..
i jak to mówią .. " nie oceniaj książki po okładce .. "
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
lubiejegooczy
lubiejegooczy
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte

to zależy jak ten mundurek wygląda
ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: trochę kultury.

wybacz, ale to jest tak irytujace i chyba nie jest problemem moj brak kultury w tym przypadku tylko znieczulica mlodych ludzi...
fajnie tak patrzec na chlopaka, ktory ma sweterek z rynku albo koszulke od ruskich, nie? nie oceniaj ksiazki po okladce, ale i tak zwrocisz uwage, na tego z metka, bo bedzie wygladal lepiej nawet jesli jest brzydszy i po prostu beznadziejny... na ulicy lans, nie ma sprawy, wolny kraj, ale szkola to szkola.
baskas4
baskas4
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a wy debile przeciw czemu sie buntujecie to nie mam pojecia... zeby sie kuva tylko pokazac, ze jest sie lepszym i bogatszym.

wkońcu ktoś mądry :D
DziKuuuU
DziKuuuU
  28 Septiembre 2008

Dla mnie jest to pomysł dobry ponieważ nie wszystkie rodziny stać aby dzieciom kupować bluzy nike czy pumy. A przez to w gimnazjach że inne dziecko chodzi tak ubrane a drugie tak to już jest powód aby tej osobie dokuczać a osoba gnębiąca będzie się czuła jak szef mafii co jest żenujące szczególnie taki przypadek można spotkać u dziewczyn które chodzą do szkoły jak na dyskotekę i potem się dziwią ludzie czemu dzieci w wieku 15-16 lat rodzą dzieci a identyczne ubrania nie będą nikogo wyróżniać takie jest moje skromne zdanie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.