Macius7007
Macius7007
  28 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Czy we Wszechświecie istnieje życie?? Prosze uzasadnić Jak uważacie

zbyszek157
zbyszek157
  28 Septiembre 2008

omg wujka google spytaj

adam2264
adam2264
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy we Wszechświecie istnieje życie??

Słyszałem, że na planecie o nazwie "ziemia" czy jakoś tak, ale to były tylko plotki dla których nie mam potwierdzeń.
agniesiaO3
agniesiaO3
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy we Wszechświecie istnieje życie?? Prosze uzasadnić Jak uważacie

Na Marsie jest woda czyli mogłoby być i życie.. nie wiem moze jakieś bakterie dokładniej w googlach poszukaj
agata181192
agata181192
  28 Septiembre 2008
Google naprawdę nie gryzą. :and:
Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy we Wszechświecie istnieje życie?? Prosze uzasadnić Jak uważacie

Jest, skoro wszechświat zawiera biliardy galaktyk w których są tryliardy planet to prawdopodobieństwo istnienia życia jest spore
Kamaa08
Kamaa08
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte

nie udowodniono, że istnieje, nie udowodniono, że nie istnieje. :ninja:
xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  28 Septiembre 2008
!
Lucassoo
Lucassoo
  28 Septiembre 2008

Wszystko co to stworzył Bóg jest jednym Wielkim życiem, więc tak uważam, że we Wszechświecie isnieje życie.

Deathbreaker
Deathbreaker
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte

My jesteśmy w jednej galaktyce (znaczy się układem słonecznym) A takich galaktyk jest nieskończenie wiele , nie ma to żadnego ograniczeni9a , nic nie ogrAnicza , to wszystko jest tak wielkie ,że nigdy tego niezbadamy.
ShelbyGT500Michal
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 76
ShelbyGT500Michal
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte

istnieje przeciez :ninja: ja, mama, tata, wujek Jaś, babcia Zosia, ciocia Celina, wujek Antoni, kuzyni- Stefan, Olek, Majka, Kasia.... etc, etc,

Ja tu zrobię Meksyk.

DziKuuuU
DziKuuuU
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte

moim skromnym zdaniem tak jest tyle galaktyk, planet itp, itd gdyby życie nie istniało gdzieś indziej to by było straszne marnowanie wszechświata. Kiedyś czytałem na Indyjskiej stronie że rząd Indyjski utrzymywał kontakt z 77 innymi cywilizacjami poza ziemskimi
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.