anulkaxxxxx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
anulkaxxxxx
  27 Septiembre 2008 (pierwszy post)

hejka macie jakieś ciekawe miejsca w Polsce na ciekawą wycieczkę kilkudniową ??jeśli byliście na tekiej która jest godna polecenia to piszcie propozycje=)

Saubber
Saubber
  27 Septiembre 2008

Jak Zakopane juz macie oklepane to zapraszam bardziej w moje strony jak Karpacz. tez piekne fory i piekna baza. Fajne imprezy itd itp. Mysle ze bardzo znane miejsce i z pewnoscia duzo tansze od zakopanego. a i z Rzeszowa troszke daleko :D ale pkp daje nawet rade ;)

anulkaxxxxx
anulkaxxxxx
  28 Septiembre 2008

oki dziękuję za ciekawe propozycje=)

xXxblondixXxxx
xXxblondixXxxx
  28 Septiembre 2008

Ja bym do Warszawy znow pojechala:zakochany:

WueRZet
WueRZet
  28 Septiembre 2008
anulkaxxxxx
anulkaxxxxx: hejka macie jakieś ciekawe miejsca w Polsce na ciekawą wycieczkę kilkudniową ??

Zdecydowanie góry :) Karpacz :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym do Warszawy

:nie: Jak dla mnie brzydkie miasto :and:
Sry urażonym, ale takie moje zdanie :ninja:
razotka
razotka
  28 Septiembre 2008
anulkaxxxxx
anulkaxxxxx: hejka macie jakieś ciekawe miejsca w Polsce na ciekawą wycieczkę kilkudniową ??jeśli byliście na tekiej która jest godna polecenia to piszcie propozycje=)

Kraków, Zakopane i okolice.
Bałtyk, Trójmiasto i okolice :zakochany:
KamiQa
KamiQa
  28 Septiembre 2008
anulkaxxxxx
anulkaxxxxx: hejka macie jakieś ciekawe miejsca w Polsce na ciekawą wycieczkę kilkudniową

ogólnie góry. na wycieczki szkolne w sam raz.
poza tym u nas bylby propozycje jechania na słowacje etc.
mieszakam w małopolsce wiec duzego wyboru nie ma bo góry na kilkudniową wycieczkę sa w sumie jedym z najlepszych wyjść ;)
agata181192
agata181192
  28 Septiembre 2008
anulkaxxxxx
anulkaxxxxx: hejka macie jakieś ciekawe miejsca w Polsce na ciekawą wycieczkę kilkudniową ??

Najlepiej pojechać w góry. :zakochany:
Może Karpacz? :mrgreen:
anulkaxxxxx
anulkaxxxxx
  28 Septiembre 2008

u mnie w klasie toczy się o to spór gdzie jechać...

Bdydal
Bdydal
  28 Septiembre 2008
anulkaxxxxx
anulkaxxxxx: hejka macie jakieś ciekawe miejsca w Polsce na ciekawą wycieczkę kilkudniową ??jeśli byliście na tekiej która jest godna polecenia to piszcie propozycje=)

szklarska poreba.. :P
ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  28 Septiembre 2008

Krakow (nocleg np w hostelu Cracow na rynku), jeden dzien chodzenie po miescie, drugi Oswiecim-Brzezinka, trzeci Wieliczka i grejt.

DziKuuuU
DziKuuuU
  28 Septiembre 2008
anulkaxxxxx

Idzie pora jesienna liczyć na pogodę nie ma co dlatego morze i mazury odpadają zatem można jechać w góry na jakiś biwak a gdzie to Ci nie powiem bo za bardzo w zakwaterowaniach się nie znam ale polecam Ci Bieszczady masz nie tak daleko.
VwSlaweek
VwSlaweek
  28 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym do Warszawy znow pojechala

pff a co tam jest takiego ciekawego ? :rotfl:
DziKuuuU
DziKuuuU
  29 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: pff a co tam jest takiego ciekawego ?

Warszawa do jedyne miasto które zmartwychwstało zapewniam Ciebie że jest dużo do zwiedzania np: Muzeum Powstania czy kończąc na Pałacu Kultury i Nauki tak samo Kraków też miasto które można zwiedzać godzinami oraz Gdańsk, Wrocław, piękny mamy kraj w zabytki i każde miejsce jest warte zwiedzenia
ona268
ona268
  29 Septiembre 2008
anulkaxxxxx

Hm. Morze, Zakopane, Bieszczady, Mazury, Roztocze ... No i ofc Warszawa ;)
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: pff a co tam jest takiego ciekawego ?

Byś się już nie ośmieszał ;]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.