Hejka mam pytanko prowadzil ktos lekcje polskiego na podstawie informacji z Bohaterowie ''Kamieni na szaniec'' W swietle dokumentow? Jesli tak to czy macie jeszcze jakies informacje?
lista tematów
Bohaterowie ''Kamienie na szaniec'' :P strona 1 z 2
ej szczerze to jest jedyna lektura , która przeczytałam tylko ze ściągi i nic z niej nie pamiętam
p prostu co zaczęłam czytac to sie zniechecałam, w ogóle do mnie nie docierała treść
Konto usunięte: ej szczerze to jest jedyna lektura , która przeczytałam tylko ze ściągi i nic z niej nie pamiętam
p prostu co zaczęłam czytac to sie zniechecałam, w ogóle do mnie nie docierała treść
Takiej ksiazki nie czytalas??:szok2: oj zgrzeszylas...
Konto usunięte: Hejka mam pytanko prowadzil ktos lekcje polskiego na podstawie informacji z Bohaterowie ''Kamieni na szaniec'' W swietle dokumentow?
niestety nie moge ci pomoc, ale powodzenia w szukaniu informacji
Konto usunięte: foccowme:
ej szczerze to jest jedyna lektura , która przeczytałam tylko ze ściągi i nic z niej nie pamiętam
Takiej ksiazki nie czytalas??:szok2: oj zgrzeszylas...
no tej jako jedynej nie mogłam strawić , z "lalka" też sie meczylam ale jakos poszło, a kamieni ni uja:/

Kamienie na szaniec zostaly napisane na podstawie pamiętnika niejakiego chłopca o pseudonimie "Zośka" jednegoz głownych bochaterow pwoieci. ;) o to ci chodziło?
Konto usunięte: HotDogANDBigDog:
Hejka mam pytanko prowadzil ktos lekcje polskiego na podstawie informacji z Bohaterowie ''Kamieni na szaniec'' W swietle dokumentow? Jesli tak to czy macie jeszcze jakies informacje?nie rozumiem twojego problemu.
Wiecie co mi nie chodzi o lekture... tylko tak jakby opracowanie z nij jest ksiazka mapisana na 230 stron i nazywa sie ta ksiazka Bohaterowie "kamieni na szaniec" w swietle dokumentow...
Konto usunięte: p prostu co zaczęłam czytac to sie zniechecałam, w ogóle do mnie nie docierała treść

a dla mnie to jedyna lektura jaką przeczytałem
Konto usunięte: Wiecie co mi nie chodzi o lekture... tylko tak jakby opracowanie z nij jest ksiazka mapisana na 230 stron i nazywa sie ta ksiazka Bohaterowie "kamieni na szaniec" w swietle dokumentow...
no i co z tego....
po prostu przeczytaj i opowiedz o niej... też mi problem
...Ignorance is bliss...