HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  24 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Hejka mam pytanko prowadzil ktos lekcje polskiego na podstawie informacji z Bohaterowie ''Kamieni na szaniec'' W swietle dokumentow? Jesli tak to czy macie jeszcze jakies informacje?

foccowme
foccowme
  24 Septiembre 2008

ej szczerze to jest jedyna lektura , która przeczytałam tylko ze ściągi i nic z niej nie pamiętam
p prostu co zaczęłam czytac to sie zniechecałam, w ogóle do mnie nie docierała treść

DonSmall92
DonSmall92
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ej szczerze to jest jedyna lektura , która przeczytałam tylko ze ściągi i nic z niej nie pamiętam p prostu co zaczęłam czytac to sie zniechecałam, w ogóle do mnie nie docierała treść

Takiej ksiazki nie czytalas??:szok2: oj zgrzeszylas...

Konto usunięte
Konto usunięte: Hejka mam pytanko prowadzil ktos lekcje polskiego na podstawie informacji z Bohaterowie ''Kamieni na szaniec'' W swietle dokumentow?

niestety nie moge ci pomoc, ale powodzenia w szukaniu informacji
smielaq89
smielaq89
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W swietle dokumentow?

Czyli ?

Czytałem. Potrzebowałem do prezentacji. Ale nie pomogę.
HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  24 Septiembre 2008

kurcze... ale dzieki:) jakos sobie poradze

HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: HotDogANDBigDog: W swietle dokumentow?Czyli ?Czytałem. Potrzebowałem do prezentacji. Ale nie pomogę.

W swietle dokumentow hymm to tak jakby opis calej tej ksiazki itp... i jakies listy czy cos ;p hehe
dominisia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
dominisia
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: foccowme: ej szczerze to jest jedyna lektura , która przeczytałam tylko ze ściągi i nic z niej nie pamiętam p prostu co zaczęłam czytac to sie zniechecałam, w ogóle do mnie nie docierała treść Takiej ksiazki nie czytalas??:szok2: oj zgrzeszylas...

no tej jako jedynej nie mogłam strawić , z "lalka" też sie meczylam ale jakos poszło, a kamieni ni uja:/
:nie:
martyna1517
martyna1517
  24 Septiembre 2008

Kamienie na szaniec zostaly napisane na podstawie pamiętnika niejakiego chłopca o pseudonimie "Zośka" jednegoz głownych bochaterow pwoieci. ;) o to ci chodziło?

DonSmall92
DonSmall92
  24 Septiembre 2008
dominisia
dominisia: no tej jako jedynej nie mogłam strawić , z "lalka" też sie meczylam ale jakos poszło, a kamieni ni uja:/

tak tak... mi tez sie oczy przymykaly, ale coz... jak trzeba to trzeba..
NatalCia7412
NatalCia7412
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hejka mam pytanko prowadzil ktos lekcje polskiego na podstawie informacji z Bohaterowie ''Kamieni na szaniec'' W swietle dokumentow? Jesli tak to czy macie jeszcze jakies informacje?

nie rozumiem twojego problemu.
HotDogANDBigDog
HotDogANDBigDog
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: HotDogANDBigDog: Hejka mam pytanko prowadzil ktos lekcje polskiego na podstawie informacji z Bohaterowie ''Kamieni na szaniec'' W swietle dokumentow? Jesli tak to czy macie jeszcze jakies informacje?nie rozumiem twojego problemu.

Wiecie co mi nie chodzi o lekture... tylko tak jakby opracowanie z nij jest ksiazka mapisana na 230 stron i nazywa sie ta ksiazka Bohaterowie "kamieni na szaniec" w swietle dokumentow...
NatalCia7412
NatalCia7412
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiecie co mi nie chodzi o lekture... tylko tak jakby opracowanie z nij jest ksiazka mapisana na 230 stron i nazywa sie ta ksiazka Bohaterowie "kamieni na szaniec" w swietle dokumentow...

zrozumiałam o co Ci chodzi. moje pytanie : jeśli ktoś prowadził to co? :woot:
martyna1517
martyna1517
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zrozumiałam o co Ci chodzi. moje pytanie : jeśli ktoś prowadził to co?

tez nie rozumiem o co jej chodzi
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: p prostu co zaczęłam czytac to sie zniechecałam, w ogóle do mnie nie docierała treść

:nie:
a dla mnie to jedyna lektura jaką przeczytałem

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiecie co mi nie chodzi o lekture... tylko tak jakby opracowanie z nij jest ksiazka mapisana na 230 stron i nazywa sie ta ksiazka Bohaterowie "kamieni na szaniec" w swietle dokumentow...

no i co z tego....
po prostu przeczytaj i opowiedz o niej... też mi problem
...Ignorance is bliss...
NatalCia7412
NatalCia7412
  24 Septiembre 2008
RexMundi
RexMundi: no i co z tego.... po prostu przeczytaj i opowiedz o niej... też mi problem

poczytaj o organizacjach młodych ludzi za czasów wojny :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.