19AuReLcIa92
19AuReLcIa92
  23 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Witam Wszystkich ;**
Własnie odrabiam zadanie domowe i mam pytanie czym walczyli ludzie na 2 wojnie swiatowej chodzi to o uzbrojenie;) prosze sensowne o odpowiedzi

smielaq89
smielaq89
  23 Septiembre 2008

procami i świetlnymi mieczami..

google naprawdę pomaga.. mniej lenistwa..

WueRZet
WueRZet
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czym walczyli ludzie na 2 wojnie swiatowej chodzi to o uzbrojenie;)

Pistolety, karabiny, granaty, moździerze, granatniki, armaty, czołgi, haubice, bombowce, myśliwce, łodzie podwodne, niszczyciele, korwety, trałowce, łodzie desantowe, lotniskowce, niszczyciele min, krążowniki...mógłbym tak cały wieczór wypisywać :ninja:
19AuReLcIa92
19AuReLcIa92
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pistolety, karabiny, granaty, moździerze, granatniki, armaty, czołgi, haubice, bombowce, myśliwce, łodzie podwodne, niszczyciele, korwety, trałowce, łodzie desantowe, lotniskowce, niszczyciele min, krążowniki...mógłbym tak cały wieczór wypisywać

Konto usunięte
Konto usunięte: procami i świetlnymi mieczami.. google naprawdę pomaga.. mniej lenistwa..

dzięQje Bardzo;***
KamiQa
KamiQa
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zym walczyli ludzie na 2 wojnie swiatowej chodzi to o uzbrojenie

o porażka ;x
jak można nie wiedzieć takich prostych spraw. jeszcze bym zrozumiała jak zapytałabyś się o 1 wojne. ale druga :and:

karabiny, granaty, miny, samoloty... głownie
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 Septiembre 2008

a Ja odpowiem tak

"nie wiem na jaką broń będzie III Wojna Światowa, ale IV będzie na maczugi" :mrgreen:

...Ignorance is bliss...
domniczek
domniczek
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pistolety, karabiny, granaty, moździerze, granatniki, armaty, czołgi, haubice, bombowce, myśliwce, łodzie podwodne, niszczyciele, korwety, trałowce, łodzie desantowe, lotniskowce, niszczyciele min, krążowniki...mógłbym tak cały wieczór wypisywać

ja dodam jeszcze że bombe atomową :ninja:
tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam Wszystkich ;** Własnie odrabiam zadanie domowe i mam pytanie czym walczyli ludzie na 2 wojnie swiatowej chodzi to o uzbrojenie;) prosze sensowne o odpowiedzi

Proszę cię bardzo skarbie

Bardzo mądry tekst + tabelka na dole kto co miał

:)

http://www.strategie.com.pl/dzial/technika/297
:zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.