ściągać czy nie? pozytywne i negatywne skutki, jakie jest wasze zdanie na temat ściągania.
lista tematów
ściaganie
Trzeba wiedzieć kiedy można sciagnąć coś, kiedy nie.
A, i sciaganie nie jest fair wobec tych co przykładają sie sumiennie do przedmiotu.
Ściąganie jest okej jeśli wszystko dobrze przepiszesz i Cie nie złapią.
(Moja koleżanka wzięła ode mnie ściage i przepisała bezmyślnie ..i nie wyszło jej to na dobre bo odpowiedzi na pytania wg były do innego tematu niż ona dopisała.
(Moja koleżanka wzięła ode mnie ściage i przepisała bezmyślnie ..i nie wyszło jej to na dobre bo odpowiedzi na pytania wg były do innego tematu niż ona dopisała.

`And you can feel without a touch,
And you will hear without speakers.
Of course, you'll see without TV,
And we will run without sneakers. `
And you will hear without speakers.
Of course, you'll see without TV,
And we will run without sneakers. `

GreenCloud: ściągać czy nie? pozytywne i negatywne skutki, jakie jest wasze zdanie na temat ściągania.
ściągam jak muszę albo jak bardzo tego chcę i niby to nie fair ale jakoś mnie to nie obchodzi ;D nigdy nie byłem pracowity i tak już chyba zostanie ... każdy musi sobie radzić ;D w ogóle to ściągać też trzeba umieć
mozna sciagac tylko piertw trzeba umiec to robic... nie mozna miec kilometrowej sciagi lub wciaz sciagac od jednej osoby, ona pierw nam da ale za ktoryms razem juz nie... najlepiej samemu robic sciagi i sciagac z wlasnych sciag ;p;p;p