Witajcie
Chcę wybrać się na polibudę na wydział inżynierii lub technologii chemicznej,nie będę zdawał matematyki(a tą lepiej zdawać chcąc tam iść) a chemie mam zamiar zdawać na poziomie podstawowym,jak myślicie czy to wystarczy aby się wdostać?Chociażby na zaoczne?
lista tematów
Technologia lub inżynieria chemiczna
Konto usunięte: a chemie mam zamiar zdawać na poziomie podstawowym,jak myślicie czy to wystarczy aby się wdostać?Chociażby na zaoczne?
A czy na ten kierunek biorą pod uwagę matematyke ? Zobacz na stronie tego wydziału. Jest napisana rekrutacja. Jeśli nie, to sama chemia wystarczy. Może warto zdawac na poziomie rozszerzonym, o ile jesteś z tego dobry. A jak nie. to podstawa, ale musiałbyś mieć więcej %. Tak , by mieć szanse nawet na zaoczne. O ile ta uczelnia jest dobra. Mogę wiedzieć, gdzie ?
z tego co patrzylam to na dzienne sama chemia nie wystarczy i wydaje mi się, że jak nie matma to fiza jest potrzebna.
Konto usunięte: Chcę wybrać się na polibudę na wydział inżynierii lub technologii chemicznej,nie będę zdawał matematyki(a tą lepiej zdawać chcąc tam iść) a chemie mam zamiar zdawać na poziomie podstawowym,jak myślicie czy to wystarczy aby się wdostać?Chociażby na zaoczne?
no pewnie jak zdasz podstawe na 100% to sie może uda nie wiem o czym ty facet myślisz chcesz na studia iść??? może zajmij sie czymś innym...