SexyPinkLola
SexyPinkLola
  17 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Hej:calusek:
Kurczę...Mam problema...Bo się na mnie moja katachetka uwzięła:zonk:
I nie wiem co zrobić....Kuva...Tak mnie wnerwia że mam jej ochotę przyebać:ninja:
Dzianx za pomoc!
Buziexy;*

johana20
johana20
  17 Septiembre 2008

ja w gimnazjum miałam wychowawczynie katechetkę i to na dodatek znajomą to jak coś było nie tak to od razu telefon hallo hallo

Sobek8989
Sobek8989
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego tą czarną mafię trzeba jak najszybciej wypłoszyć ze szkół...

Ja bym ich nie tylko ze szkół powypłaszał :tak:
60MORELKA90
60MORELKA90
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyżywa się na mnie. Twierdzi że się stroje i tak dalej. Ciągle tylko posyła mi mordercze spojrzenia I mi dogaduje.
i to cie tak dobija daj spokoj,..
mnie dobija to ze na mnie uwagi nie zwraca jak jej przeszkadzam.
i czuje sie poszkodowana bo jako jedyna z klasy ani razu modlitwy nie prowadzilam na lekcji mimo iz bylam wyznaczana kazdego roku. no kurcze jakos tak nie mam czasu mowic zdrowasiek zawsze inne wazne zajecia na glowie.

a ta twoja katechetka pewnie stara panna jak kazda swirnieta katechetka. jest zla na los dlatego sie wyzywa.
prosta rada znajdzicie jej chlopa
foccowme
foccowme
  17 Septiembre 2008

Jesli w takich "długich" spódniczkach jak na fotkach chodzisz do szkoły to czego sie spodziewasz :ziew:

johana20
johana20
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesli w takich "długich" spódniczkach jak na fotkach chodzisz do szkoły to czego sie spodziewasz

tez coś w tym stylu napisałam takie fakty
foccowme
foccowme
  17 Septiembre 2008
johana20
johana20: foccowme: Jesli w takich "długich" spódniczkach jak na fotkach chodzisz do szkoły to czego sie spodziewasz tez coś w tym stylu napisałam takie fakty

no niektórym brak wyczucia "granic" , jeszcze pewnie stringi pod spodem,że jak sie nachyli czy kucnie to dupsko na widoku :haft:
Sylwantobot
Sylwantobot
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo się na mnie moja katachetka uwzięła

przeleć ją :kv3: :lol:
Sylwantobot
Sylwantobot
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: że jak sie nachyli czy kucnie to dupsko na widoku

i prawidłowo :rock: :pavarotti: :ziober2:
Milenka
Milenka
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej Kurczę...Mam problema...Bo się na mnie moja katachetka uwzięła I nie wiem co zrobić....Kuva...Tak mnie wnerwia że mam jej ochotę przyebać Dzianx za pomoc! Buziexy;*

W Gimnazjum też się na mnie katechetka uwzięła. Jak jej w pierwszej klasie powiedziałam, że nie wierzę w boga, to mnie od razu znienawidzila.

Nie przejmuj się więc ;]
foccowme
foccowme
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: foccowme: że jak sie nachyli czy kucnie to dupsko na widoku i prawidłowo

może na dyskotece, a nie w szkole :zonk:
Sylwantobot
Sylwantobot
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: może na dyskotece, a nie w szkole

:lol: nie zonkaj na mnie :and: kto jak kto ale Ty powinnaś wiedzieć że ironizuję ;)
johana20
johana20
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no niektórym brak wyczucia "granic" , jeszcze pewnie stringi pod spodem,że jak sie nachyli czy kucnie to dupsko na widoku

racja są jakieś granice tak jak tez napisałaś

Konto usunięte
Konto usunięte: może na dyskotece, a nie w szkole
baskas4
baskas4
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: .Tak mnie wnerwia że mam jej ochotę przyebać

do it :zonk:
foccowme
foccowme
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: foccowme: może na dyskotece, a nie w szkole nie zonkaj na mnie kto jak kto ale Ty powinnaś wiedzieć że ironizuję ;)

no być może , ale irytuje mnie laska pisząc , ze do ciuchów się przyczepia , a wystarczy spojrzec na foty, by zobaczyc, że nie bez powodu
ekhm...
baskas4
baskas4
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: irytuje mnie laska pisząc , ze do ciuchów się przyczepia , a wystarczy spojrzec na foty, by zobaczyc, że nie bez powodu

lepiej jest uważać, że ktoś przyczepia się bez powodu.
To takie buntownicze :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.