hey... mam mały problem... potrzebuję jakiś scenariusz w którym można przedstawić klasę... chodzi o takie coś śmiesznego... jak ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na inscenizacje to piszcie będę wdzięczna...
lista tematów
dzień kota:///
to masz problem
żeby tylko takie problemy na świecie były...
ludzie dlaczego wy myślicie że internet rozwiąże wasze wszystkie problemy???
to ma być przedstawienie klasy więc z klasą uzgodnić.
czy to takie trudne pogadać???
BU! :**
nie jest trudne pogadać... tylko wychowawczyni mi to zleciła bo nikt nie chciał się podjąć... ja po prostu proszę o pomoc a jak ty nie chcesz mi jej udzielić no to trudno...
ludzie nie mieli by powodów do wszczęcia wojen

Konto usunięte: hey... mam mały problem... potrzebuję jakiś scenariusz w którym można przedstawić klasę... chodzi o takie coś śmiesznego... jak ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na inscenizacje to piszcie będę wdzięczna...
sparodiujcie jakiś kabaret ,skecze, nich każdy odegra coś co lubi co go w jakis sposób charakteryzuje.. i złączcie to w całość i zróbcie jedna lub kilka scenek
pomysłów jest miliony ...
ale jak ktoś woli siedzieć w ciemnym tunelu i czekac na światełko na końcu to trudno
ale Ja nie jestem żarówka OSRAM i nie będę wiecznie świecić

...Ignorance is bliss...
kundziorka86 masz rację internet nie rozwiąże naszych wszystkich problemów.... czasami nioe wiadomo czy to prawda co piszą w tym necie co nieee?????
:piwo:

u nas w budzie np bedziemy jeździc taczka po birzni i w taczce bedzie gostek przebrany za kaczynskiego a reszta a nim strajkujaca z flagami wkoncu jestemy tmr ;pczyli technikum mechanizacji rolnictwa poźniej jakis ciagnik sobinujemy z warsztatow ;d i cos opowiemy o budowie ciagnika ale na zabawnie ;d