jak ja namowic ??? moze wypic bro w kiblu z nia, zajarac i w kabinie ja ten ... :F
lista tematów
sex z nauczycielka
czułe słówka .. noś dziennik itd... potem zemdlej przy niej .. (w szkole albo poza nią ) niech zrobi Ci usta usta.. i wsuń jej język..
jak odwzajemni .. jest Twoja..
proste jak szczanie
...Ignorance is bliss...
Super,ale ja też mam kilka nauczycielek , które bym bzyknął np. na biurku tylko oczywiście jakby nikogo nie było ;)
zawsze o tym marzyłem :) w szkole to raczej nie widze opcji (takie rzeczy to tylko w usa :P ) ale moje nauczycielki chodza na balety do klubów we wrocku, tam jest szansa jakieś wyrwać hehe
tak to możesz gorące 15-stki wyrywać pod gimnazjum, dwa mocne okocimy i nóżki same lecą na "14.45"

poczekaj na nią pod szkołą z bukietem róż, podejdź, wyznaj jej soje głębokie uczucie, i powiedz jej tak (w zależności czego uczy):
-polski: zrobię Ci z waginy poemat
-matma: zróżniczkuję ci kreskę ułamkową
-biologia: potrzebuję korepetycji
-angielski: would you fuck me for blow?
-francuski: voulez vous coucher avec moi?
-historia: rozpętamy razem rewolucje seksualną
-geografia: odkryjemy nowe lądy
na koniec przyliż sobie brwi językiem i spójrz jej głęboko w oczy oczekując odpowiedzi

btw: gdzie są moderatorzy forum szkoła? temat do zamknięcia i bana dla autora.
Konto usunięte: poczekaj na nią pod szkołą z bukietem róż, podejdź, wyznaj jej soje głębokie uczucie, i powiedz jej tak (w zależności czego uczy):
-polski: zrobię Ci z waginy poemat
-matma: zróżniczkuję ci kreskę ułamkową
-biologia: potrzebuję korepetycji
-angielski: would you fuck me for blow?
-francuski: voulez vous coucher avec moi?
-historia: rozpętamy razem rewolucje seksualną
-geografia: odkryjemy nowe lądyna koniec przyliż sobie brwi językiem i spójrz jej głęboko w oczy oczekując odpowiedzi
ozesz kurde xDDDDD