Martaxx92xx
Martaxx92xx
  10 Septiembre 2008 (pierwszy post)
W tym roku poszłam do LO, które znajduje się w mojej dzielnicy, więc pomyślałam że blisko mam, nie musze dojeżdżać itd., i po tych 10 dniach nauki stwierdziłam że to był zły wybór ;X
Profil klasy ok, nauczyciele spoko (poza małymi wyjątkami może ;d), ale klasa jakaś niezgrana, do tej pory nie znam większości klasy i szczerze to nawet nie chce poznawać ;p
Poza tym zyebany ,plan lekcji, lekcje zaczynające się poźno, i kończą równie poźno, tak że przychodze do domu i nic mi sie nie chce a jeszcze nauka ;( o wyjsciu gdziekolwiek moge tylko pomarzyc, ale ta klasa najgorsza ;/
Można się w srodku roku przepisać do innej szkoły? czy wg. istnieje taka możliwosc i co trzeba zrobić?
Pozdrawiam :mrgreen:
DominiczkaB
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 18
DominiczkaB
  10 Septiembre 2008

może pogadaj z dyrekcją? :woot:

Don't take life too seriously, you'll never get out alive.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Można się w srodku roku przepisać do innej szkoły? czy wg. istnieje taka możliwosc i co trzeba zrobić?

że 10 dni to za mało by zgrać sie z klasą
...Ignorance is bliss...
WueRZet
WueRZet
  10 Septiembre 2008

Trzeba było nie iść do LO :ziew:

Martaxx92xx
Martaxx92xx
  10 Septiembre 2008
RexMundi
RexMundi: że 10 dni to za mało by zgrać sie z klasą

spox, tylko większość sie zna bo mieszkają niedaleko siebie.
tak sie składa, że mimo to że buda jest w mojej dzielnicy, to większość dojeżdża do niej i mało kto jest z mojej okolicy ;X
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spox, tylko większość sie zna bo mieszkają niedaleko siebie. tak sie składa, że mimo to że buda jest w mojej dzielnicy, to większość dojeżdża do niej i mało kto jest z mojej okolicy ;X

byłem w podobnej sytuacji .. klasa w większości się znała wcześniej a Ja nikogo
po pierwszym tygodniu chciałem się przenieść ... dzis ..ciesze się ze tego nie zrobiłem
bo poznałem wspaniałych ludzi ..

ogólnie..lepiej jest w klasach gdzie nikogo się nie zna
...Ignorance is bliss...
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  10 Septiembre 2008

do mnie ludzie przenosili się nawet w styczniu ;)
więc z tym nie powinno być problemu ;)
ale zanim się przeniesiesz dobrze się zastanów..

XxTHomAseKxX69
XxTHomAseKxX69
  10 Septiembre 2008

ponoc do miesiaca mozna sie przepisywac

Belikenoother
Belikenoother
  10 Septiembre 2008

siemankooo ...sql po prostu mnie wykończa

justisssia
justisssia
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: siemankooo ...sql po prostu mnie wykończa

Co do ma do tematu?

Konto usunięte
Konto usunięte: ta klasa najgorsza ;/

Poczekaj jeszcze trochę, może będzie lepiej, przecież minął dopiero tydzień.
ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie przesadzaj, jeszcze nie ma polowy wrzesnia...
ja po pierwszym dniu sie chcialam ode mnie z liceum wypisac, bo starsze dziewuchy chodzily i kocily, mi sie co prawda nic nie stalo bo mialam jeszcze staszych kolegow, ale jako mala zagubiona dziewczynka sie powaznie przestraszylam.... ale od pazdziernika juz sie zaczelo robic coraz lepiej, chlopak ktory na poczatku wydawal sie blaznem, jak go zreszta nazwala nasza wychowawczyni (ktorej wyglad poczatkowo tez wzbudzal strach) okazal sie super kumplem i nie bylo osoby, ktora by go nie lubila, wychowawczyni jak dobra ciocia, a w szkole bylo tak super, ze chodzilismy potem nawet jak nie bylo lekcji, zeby sobie po prostu posiedziec...
i w tej chwili jak bym miala mozliwosc to bym tam poszla jeszcze na 3 lata i nawet chemie, ktorej nienawidze bym zniosla...
tak wiec nie rob tragedii od samego poczatku, bo na pewno sie poprawi;)
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Można się w srodku roku przepisać do innej szkoły? czy wg. istnieje taka możliwosc i co trzeba zrobić?

Jeśli radzisz sobie w szkole, masz wysokie wyniki i dogadasz się z dyrekcją możesz się przepisać kiedy tylko chcesz.
A przez pierwszy miesiąc, kiedy jeszcze zbyt wilu nie uczą bez problemu Cię przepiszą.

Ale dobrze się zastanów. Też miałam ten problem. Zostałam jednak w tej pierwszej szkole i nie żałuję, bo przynajmniej zostałam dobrze przygotowana do matury, a i ludzie okazali się w miarę spoko. Ze starymi znajomymi spotykałam się w weekendy i było okey. ;)
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale klasa jakaś niezgrana

półtora tygodnia to za mało aby klasa się zgrała.Wiem bo sama 2 lata temu szłam do LO i sie dopiero pod koniec września rozkręciło :)
martulica
martulica
  11 Septiembre 2008

to sie przepisz :D mozna sie przepisac kiedy chcesz :D he ;P

DelightfulDisaster
DelightfulDisaster
  11 Septiembre 2008

Konto usunięte
Konto usunięte: klasa jakaś niezgrana, do tej pory nie znam większości klasy i szczerze to nawet nie chce poznawać ;p

Z takim nastawieniem to Ty przyjaciół nie znajdziesz...
Wiadomo że na początku klasa jest niezgrana. Z czasem sie poznacie.
Konto usunięte
Konto usunięte: zyebany ,plan lekcji, lekcje zaczynające się poźno, i kończą równie poźno, tak że przychodze do domu i nic mi sie nie chce a jeszcze nauka ;( o wyjsciu gdziekolwiek moge tylko pomarzyc

No a czego Ty się spodziewałaś? Wybrałaś liceum - ucz się. jeśli nie, nikt Cię tam nie trzyma. LO nie jest obowiązkowe!
Narzekać komuś najłatwiej.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.