mam ulozyc jakies zdania ze zwiazkami frazeologicznymi
arka noego, sodoma i gomora, wieza babel, zona lota, krzak gorejacy, manna z nieba, miska soczewicy
pomocy przynajmniej jedno ;D
lista tematów
POLSKIII HELP!! strona 2 z 3
Konto usunięte: Hope co z tego, że jej wysłałaś- ja też to zrobiłem, ale jak ona nie czai, że musi sobie zamienić np Wieża Babel- różnorodność i na bazie tego ułożyć sobie zdanie, no to ja niestety już nic nie zrobię, Boże daj mi mądrą kobietę kiedyś
Ehz. No niech jej będzie. Jeszcze jedno zdanie - Ta praca spadła mi, jak manna z nieba. Chyba może być?

Dobra, lece do lekarza, bywajcie ;> ;*
czy wy aby nie przsadzacie?
kazdy szuka jelenia na forum, ktory odrobi za niego prace domową...
to juz przesada...
samemu nie chce sie ruszyc glowa. przeciez to zadanie jest banalne...
PIERWSZY WYNIK Z GOOGLE
wstyd by mi było z taką pierdółką na forum pisać. google wszystko wiedzą, trzeba tylko trochę chęci i samodzielności.
ciekawe co by tacy ludzie zrobili 10-15 lat temu kiedy internet nie był tak powszechny.
i żeby nie było że offtopuje:
Moja sąsiadka to istna żona Lota
wstyd by mi było z taką pierdółką na forum pisać. google wszystko wiedzą, trzeba tylko trochę chęci i samodzielności.
ciekawe co by tacy ludzie zrobili 10-15 lat temu kiedy internet nie był tak powszechny.
i żeby nie było że offtopuje:
Moja sąsiadka to istna żona Lota
EJ MOWILAM KONIEC TEMATU NIE WIEM JAK SIE USUWA !! NIE POTRZEBA MI WASZEJ "POMOCY" BO WY TYLKO NAJEZDZAC POTRAFICIE NA KOGOS NIE CHCECIE ODPISYWAC TO NIE ODPISUJCIE.. owszem moze troche sobie polecialam z tym tematem ale bezprzesady..