Hey, Hi, Hello
Kilka pytan mam do was... ..
Q: Czy w waszej szkole nadal sa mundrki czy zostaly zniesione?
Q: Czy w liceach i technikach chodzicie w mundurkach? ..
Q: Co o tym sadzicie? .
Pozdrawiam .. ...
lista tematów
Mhm.... ;D strona 1 z 2
nie wiem bo jeszcze w2 niej nke bylam
ja nie chodzilam
ogolnie mundurki mi sie podobaja, tylko jak sa jakies ladne czyli spudniczki w kratke, biala koszulka i podkolanki (u mnie po miescie ostatnio tak dziewczyny chodzily i powiem ze zajebiscie wygladaly) a nie jakies tuniki...
BU! :**
Konto usunięte: Q: Czy w waszej szkole nadal sa mundrki czy zostaly zniesione?
Q: Czy w liceach i technikach chodzicie w mundurkach? ..
Q: Co o tym sadzicie? .
* Jutro zmieniam szkołę

* W liceach i technikach nie ma mundurków.
* O czym ?

W moich byłych szkołach z tego co wiem już nie ma umundurowania
w katolickich liceach są mundurki ale tak to się jeszcze nie spotkałem
nie bieżmy przykładu z Krajów zachodniej Europy bo nawet tu nie we wszystkich szkołach są mundurki.
a swoją drogą myśle że pomysł mundurków jest absurdalny, a ten kto to wszystko wymyślił to skończony idiota. Komunizm też miał być dobry wszyscy mieli żyć tak samo i wiadomo czym to się skończyło.
Ubranie wszystkich dzieciaków w jednakowe uniformy nic nie da. nie zniweluje to różnicy pomiędzy biednymi a bogatymi. dzieciaki dobrze wiedzą kto w domu ma dobrze a kto klepie biedę. I Aby zlikwidować te róznice dzieciaki musiały by być ubrane od stóp do głów w to samo musiały by mieć takie same plecaki piórniki kredki plasteline itp rzeczy. Pomocnicy mikołaja musieli by produkować ujednoliconą zabawkę dla chłopców i dla dziewczynek. wszystkie dzieci musiały by jeść na stołówce to samo i kupić sobie ten sam model telefonu w jednej sieci. po każde dziecko musiało by dojeżdżać do szkoły autobusm albo musiały by trzaskać z buta. Lub też musiały by je przyprowadzać i odbierać jednolicie ubrane mamy. to tylko kilka warunków jakie by trzeba spełnić, żeby wszyskie dzieciaki były sobie równe i żeby żaden nie był dyskryminowany z powodu ubrania itp rzeczy. zresztą jeszcze do tego dochodzi prześladowanie na tle rasowym z powodu choroby wyznania koloru włosów tuszy itp. itd. dzieci to straszni rasiści i antysemici i żadne ujednolicenia nic nie dadzą po za tym są nie możliwe do zrealizowania z powodu biednego kraju w jakim żyjemy i tego że jednych rodziców stać a innych nie. dla tego moim zdaniem wolna amerykanka jest dużo lepsza tak samo jak demokracja jest lepsza niż komunizm